2010 Şubat Anneleri

Maşallahh sübhanallahhhh listede cinsiıeytlerr eşitt gidiyorrhihoyyytListenizi günceledim kızlar kendinize ve bebelere cici bakınnnopuyorumnanaktan
sende kendine ii bak tatlım hadi yeğen bekliyoruz canım tez vakitte inşallah.
fatoscum günaydın canım preeklampsi karışık bişi, kanda protein falan yükseliyormuş tansiyon çıkıyormuş şişiyormuşsun falan filan. ben ön belirtiler hakkında bilgi sahibi olmanızı istedim

anladım canım sağol aman allah korusun ya

esmacım sağol sende olmasan ben kiimse görmüyo zaten neyse çok tatlı olmuşun maşallah.
sağol canımm
canım benim kimse görmesmi kızlar dalıyolar bi sohbete görmüyolar bazenn darılma bende seni sorucamtık geldin doktor işi ne oldu aldınmı randevu nasılsın

fatoşcum esmacım sağolun canlara.s.
esmacım büyümüşsün kısss maşaallah:nazar:

teşekkür ederimm kendimi çok kilo almış hissettim bi anda sizlerin beğendiğisi beni mutlu etti

canım bizim burda kimlik mağzası varya onun alt katına e bebek mağzası açılmış pazar günü oraya gittik biz çok güzel şeyler var daha yeni yeni oturuyo istersen bir bak orayada

cnm ben gittim 1 ay önce pek bişi yoktu ve fiyatlar yüksek geldi uygun die gitmiştim.yeni şeyler gelmiştir ama belki bakarım tekrar saol şeker.sen aldınmı bişiler.ben daha kanzdan bir elbise aldım o kadar.onuda eşim almış ben beğenmiştim önceden.ufak almış sanki.1 beden büyüğünü alıcam gidip.

Yaren Balsurat ellerinize sağlık kızlar.

Esmacım maaşallah göbişine de bebişine de:nazar:

Kızlar gecelik rahat olacağı için diyorlar sanırım. Hem kanama olacak hem de tuvalete falan girip çıkmak kolay olur. Hem ameliyathanede zaten ameliyat elbisesi giyilecek orasıda soğuk oluyor ama o sancılarla heyecanla korkuyla hissetmeyiz herhalde:dance: Hastanelerde odalar sıcak oluyor çoğunlukla. Uzun çorap giyeriz altına artık olmadıkaydirigubbakcemile3

mrb bayanlar nasılsınz görüşmeyeli?bizde iyiyiz hamdlsun kızımla bayanlar kilo alım larınız nasıl gidiyo suana kadar kaç kilo aldınız?ben 8-9 kilo arası aldım bana çok fazla geldi biraz stres yapıyorum galiba çok alırsam ne yaparım diye:(((olsun alayım doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim çok rahatsız oluyorum böylede

Yaren Balsurat ellerinize sağlık kızlar.

Esmacım maaşallah göbişine de bebişine de:nazar:

Kızlar gecelik rahat olacağı için diyorlar sanırım. Hem kanama olacak hem de tuvalete falan girip çıkmak kolay olur. Hem ameliyathanede zaten ameliyat elbisesi giyilecek orasıda soğuk oluyor ama o sancılarla heyecanla korkuyla hissetmeyiz herhalde:dance: Hastanelerde odalar sıcak oluyor çoğunlukla. Uzun çorap giyeriz altına artık olmadıkaydirigubbakcemile3

sağol canımm

uzun gecelik babane donu uzun çorapp kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler..

günaydın arkadaşlar...

Günaydın canlar a.s. nasılsınız.

günaydın anneler.

günaydın kızlarr

Günaydın arkadaşlar. Herkes iyidir umarım

günaydın herkese yavaş yavaş toplanmaya başladık.ya kızlar benim haftamda yani dr gittiğim gün 19+4 düm 293 gr normalmi bebiş netten araştırdım 20.haftanın sonunda 350 gr olur yazıo.benimki 3 günde o kadar gr almamıştır zayıfmı acaba aklıma takıldı şimdi.

günaydın kızlar geçmişe şöle az göz attım herkes iyi sanırım benimde uykum var kızlar yetmiyo uyku banada

günaydın kızzzzlar biz geldik:ecrin_bebek:
ben geçmiş okuyum biraz:1hug:

günaydın canlarım sizlerede... nasılsınız bakem bugün... prens ve prenseslerde iyidir umarım.... hayırlı günler olsun hepimize...

mrb bayanlar nasılsınz görüşmeyeli?bizde iyiyiz hamdlsun kızımla bayanlar kilo alım larınız nasıl gidiyo suana kadar kaç kilo aldınız?ben 8-9 kilo arası aldım bana çok fazla geldi biraz stres yapıyorum galiba çok alırsam ne yaparım diye:(((olsun alayım doğumdan sonra veririm diyorum ama kendim çok rahatsız oluyorum böylede

canım iyiyiz şükür
bende 5 kilo aldım doktor iyisin kilon iyi dedi ama bende senin gibi kompleks yapıyorum bazenn

kızlar gecelik istemelerinin sebebi doğumdan sonra iç çamaşırı giydirmiyorlar hemen sonda takılıyor bundanda olabilir...

fatoscum nerde görücem ben seni resim mi yükledin?
esma senin de resmini mesajları okuyunca gördüm valla kusura bakma. maşallah ikinize de

Back
X