2010 Şubat Anneleri

Ben evde don gömlek geziyorum .. çok rahat oluyo tavsiye ederim:)))

bende öle gezicem artık
hiç bişiyim olmuyoo 47 kiloydum evlenmeden önce herşeyim ona göre evlendikten sonra 50 kilo oldum ama şimdi 55 im adamın gömlenii baksırı giyemde gezem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın nasılsınız bakım bugun?
fatoss kuzum nerdesın kız kac gundur sesın solugun cıkmıyo pek :sinifsinif:
esma canım ya bosver ben zaten fazlasıyla hamıle kaldım... 2 kılo aldım sımdılık ama bu açlıkla ıpın ucu kacıcak gıbı :kedi:

allah seni öle değil kız dünden beri ne yazsam cvp vermiyolar mecaz anlamda görmek şekerim senle esma cvpladınız sağolun size demiyom

tama canım gel:1hug::1hug:ŞenizŞeniz hemende kanıyorum ya

geldim şekerim kıyamam sana seni seviyoruz biz fatoş teyzesi bak DERİN el sallıyo sana

bende öle gezicem artık
hiç bişiyim olmuyoo 47 kiloydum evlenmeden önce herşeyim ona göre evlendikten sonra 50 kilo oldum ama şimdi 55 im adamın gömlenii baksırı giyemde gezem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen cücük gibisin benim yanımda :)
65 le hamile kaldım şuan 69 um doğuma kadar 95 olmazsam iyi

FatoşcummŞeniz

esma canım ya bosver ben zaten fazlasıyla hamıle kaldım... 2 kılo aldım sımdılık ama bu açlıkla ıpın ucu kacıcak gıbı :kedi:

günaydın canım hoş geldin kız burdayım dün gezmeye gittim sadece

kız ben küsermeyim size ben sizi çok seviyom şaka yaptım şaka:

yirim seni ben yirimmmmmmmmmmmmmm

Ne güzel anlatıyosun.. :) Rabbim o günleri görmemizi nasip etsin..

amin canım hayırlısıyla inşallahhhhh

volescim senindemi kız canım çok sevindim hyırlısı olsun inş. isim ne düşünüyorsunuz bayanlar ben isim konusunda çok kararsızım yaa bakalım hayırlısı....

sağol canım benim walla bizde çok kararsızız şu an Azra ve Sude arasında gidip geliyoruz... hayırlısı inşallah...

günaydın canım Şeniz hoşgeldiin..

fatoş canım gez bakalım sonrada beni görmediniz de bak görüyos iştee Şeniz

selda kız usumuyonmu don gomlek kaydirigubbakcemile2 ben corap gıyıyom walla hele aksamları donuyorum resmen...
bunca kıloyu bosa almısım meger zamanında hala usuyosam :oklava:

kızlar ben 51 le hamile kaldım ramazanın 3. haftasında 59 görünüyodum doğuma kadar 70 mi olucam neee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben şimdi bile gece yatarken bazen uzun gecelik giyiyorum pijamaların bel lastikleri rahatsız ediyo
iyi fikir bak ama ben üşürüm ya şu kayserinin soğuğunda. bazen çorapla bile yatıyorum :kedi: ama şöyle kalın bol bir gecelik bulursam alayım doğumda da giyerim yerimseniben
canım iyiyiz şükür
bende 5 kilo aldım doktor iyisin kilon iyi dedi ama bende senin gibi kompleks yapıyorum bazenn
ben verdiğim 3-4 kiloyu aldım gebelik başındaki kiloma eriştim ama göbeğim de büyüdü.
kızlar benim geçen gebeliğimden kalma kalçalarımın altında bir çıkıntı var kocaman -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- çok kilo almaktan oldu ve o kadar zayıflamama rağmen o gitmedi. çok çirkin duruyor. korkuyorum ya bu hamileliğimde gereğinden fazla kilo almamalıyım. bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra fazla ekmek veya tatlıdan kaçınmalı.

kızlar gecelik istemelerinin sebebi doğumdan sonra iç çamaşırı giydirmiyorlar hemen sonda takılıyor bundanda olabilir...
ben geçen doğumumda pijama giymiştim hatta iç çamaşırı da giydim. o kadar kasmaya gerek yok ya. sondayı doğumdan önce takıyorlar sonra değil ki. öyle tuvalete gitmek falan da çok zor olmuyor. belki aşırı kanaması olan hastalara giydirmiyorlardır :sm_confused:

gülşah kimse beni görmüyo iki gündür ya
canım ben seni hep görüyorum. merakla yazılarını takip ediyorum. özellikle geceleri hep sen oluyorsun delikafadulden ondan olabilir :hulya:
Ben evde don gömlek geziyorum .. çok rahat oluyo tavsiye ederim:)))
ay ne güzel ben kalın pijamalar giyiyorum çünkü donuyorum. pis yönetici kaleriferimizi yaktırmıyor :mymeka:
günaydın canım

günaydın şeker a.s.

aynen canım ya c.tesi bakalım kaç kilo aldığımız çıkıcak ortaya dr. ablamız ne diycek bize... ya kızlar yemek yiyorum en fazla 1,5-2 saat sonra o yiyen ben değilmişim gibi acıkıyorum... doyma hissimi kaybettim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben

ben gidiyom senağlama senağlama zati kimselerde beni görmüyo :dilcikar:

(fatoştan özendim kaydirigubbakcemile3)

hadi görüşürüz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

aynen canım ya c.tesi bakalım kaç kilo aldığımız çıkıcak ortaya dr. ablamız ne diycek bize... ya kızlar yemek yiyorum en fazla 1,5-2 saat sonra o yiyen ben değilmişim gibi acıkıyorum... doyma hissimi kaybettim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben

ay canım sorma bende çok acıkıyom inanki bana ne yapcaz böle volescim

kızlar antalyaya gittiğimizden beridir benim iştah arttı ama...
orda otelde çeşit çeşit yemekleri görünce dayanamayıp tabağıma dolduruyordum sonra da israf olmasın diye zorla yiyordum kaydirigubbakcemile3 midem büyümüş olmalı eskisi gibi az yemekle doymuyorum cokacimcoook
bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum. kendime 70 kiloya kadar izin verdim daha fazla almamalıyım.
halamın gelini doğuma kadar sadece 7 kilo almış doğumdan hemen sonra da eski haline dönmüş. ama kızı görün bi manken gibi. çocuğu da çok sağlıklı. herşeyden az az yemiş. süt peynir yumurta et bunlara özen göstermiş. bir görseniz çocuğu olduğuna inanmazsınız hiç göbek yok :1shok:

ben geçen doğumumda pijama giymiştim hatta iç çamaşırı da giydim. o kadar kasmaya gerek yok ya. sondayı doğumdan önce takıyorlar sonra değil ki. öyle tuvalete gitmek falan da çok zor olmuyor. belki aşırı kanaması olan hastalara giydirmiyorlardır :sm_confused:

canım sondayla doğum nasıl yapıyosun ben anlamadım.... bide sezeryan olsun normal doğum olsun sonda takılıyo hemen ayaklanamadığın için....

Back
X