2010 Şubat Anneleri

Cevapları görmemişim tekrar sormuşum kusura bakmayın kızlar öptüm hepinizi :kedi:
bende son ayda yeniyor die duymuştum kolay doum yapmak içinn

Korktum bende bişey olur diye ama araştırayım hemen

hurma yiyenin bebeği güzel, doğumu kolay olur diye duymuştum bende.
ilk aylarda çok tükettim ama şimdi arada bir yiyorum.neden sakıncalı olsunki hurma peygamber efendimizin üzerine dua okuyup yediği bir yemişmiş.dolayısıyla bence çok faydalı korkma.

Ben mutfak masam koydum hergün 1-2 tane hurma 2-3 tane elma ceviz fındık ve badem yiyorum

hurma ne ıcın yenıyor kı dogumda rahım kaslarının gevsemesıne mı yardımcı oluyor acaba?

Bende doguma yardımcı oluyor diye duymuştum zeynepcim araştırıcam ama

doğuma yakın yemek daha iyimiş fatma abla...doğumu kolaylaştırıyomuş ama şimdide yemenin bi sakıncası yokmuş...

Sakıncası yokmuş demek Gülşahcım; yemeye devam o halde ama araştırayım yinede.
kız kaç kişşi cvp yazdı sana iyi bak canım

görmemişim kızzz kaydirigubbakcemile3

SUMıFER

Cok guzel canım cok hosuma gitti biz karyola düşündük ama bunlarda cok guzelmış...

Bu arada kime gidyorsun canım doktrun kım ?

selam kızlar
ben hala melegimi hissedemiyorum
aynı şeyi yaşayan var mı?
neler yapıyorum yok
çikolata yemekten içim çıktı
yatıyorum saatlerce bekliyorum
offf

selam kızlar
Neler yapıyorum yok
offf

canım benimkisi 18+ 5 de hareketlenmısdı 20 haftaya kadar normal canım ya elbet hıssedersın meraklanma sen ...

Selda58 gözün aydın çok sevindim dualarımız kabul oldu bak.

bende bugün önce kilo -tansiyon kontrolü için sağlık ocağına ordanda kendi dr uma gittim.Sağlık ocağı herşey iyi dei ama boynuma bakıp sende guatır varmı dedi yook giyincede kendi dr una bi sorsana kontrol etsin dedi ve 2 hafta sonra tetenoz aşısı içinçağırdı.Sonra kendi dr uma gittim 3 lü tarama sonuçlarım için süper dedi 15 gün sonra ayrıntılı usg istedi ben zaten devlen hst gün almıştım tam zamanı olmuş oldu.kızımıza baktı herşey normal dedi 2 hafta öçnceki boyu ile aynı 16 cm uzamamış bacak boyu uzun dedi.350 gr olmuş bugün tam 19. haftam.guatırı soruncada baktım normal gözüküyor ama senin yine için rahat etsin dedi test istedi haftaya testleri vereceğim hayırlısı bakalım ne çıkacak.

canım bende de guart (hıpotıroıd) ve hıpoglısemı war yanı gızlı sekerın bı baska tarzı... ne hastalıklı bırıyım bak sımdı farkettım :oklava:
sen doktorundan t3,t4 ve tsh degerlerıne baktırmasını ıste. cogu doktor guatr ıcın sadece tsh degerlerıne bakıyor ve 5 senedır guatr tedavısı goren bırı olarak soyluyorum kı sadece tsh yeterlı degıl. t3 ve t4 denen kan degerlerıne de baktırman gerek. bunu rahmetlı annemın doktoru,cerrahpara unı endokronolojı ana bılım dalı baskanı prof. dr.ertugrul bey soylemıstı bana benım ılk guatr oldugumu o anlamıstı ve bana mutlaka sadece tsh ıle sınırlı kalma dedı... sımdı ucune bırden baktırıyorum ben senelerdır...
aklında bulunsun canım merak etme bısıcık olmaz tertemız cıkar sonucun
:CüvCüv:

Zynepcim bende 4 yıldır Haşimoto troidi hastasıyım. Ethroxy 50 mg kullanıyorum ve haseki hastanesinde takip altındayım..

Son düzenleme:
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
bu çok hoşuma gitti sizce nasıl kızlar.3.sıradaki krem ceviz olanı.
renk seçenekleride var.

Çok şekermiş canım .
Ben beşik düşünmüyorum. Büyüyebilen yataklı takımlardan alıcam düz beyaz veya krem rengi. Uzun yıllar kullanabilsin istiyorum hemde ben yatak odama almayı düşünmüyorum bebeğimi, yatağında uyusun. Odasına klima da taktırdım ilk zamanlar biz oraya taşınırız zaten yatak odasında klima yok. Çocuk odasında bi tane de tek kişilik bazam var ikinci çocuk ta olursa inşallah büyük yatağa geçer.

slm kızlar nasılsınız?ben buakşam memlekete gidiyorum hazırlık yapıyorum...

selam kızlar
neler yapıyorum yok
offf

canım ben 21 haftadayım hala hissetmiyorum çok korkuyorum çokkkkkkkkkkkkk

Ben de hissetmiyorum daha yaa:gitme: Normal olduğunu söylüyor herkes, tüm sitelerde de öyle yazıyor ama hemen hemen herkes hissediyor burada o yüzden ben de merak içinde bekliyorum. Fikirevi ben de senin gibi çikolata yiyip yatıp dinliyorum. Sonra da uyuya kalıyorum orda beklerken:1no2: Haftaya doktora gidicem sabırsızlanıyorum.

sağolun kızlar.6 aydır babamı görememiştim çok özledim walla.memleket giresun biraz uzak ama inşallah hayırlısıylar gideriz.
fatoşcum stres yapma canım netten okuduğum kadarıyla 22.haftaya kadar normalmiş..

kızlar geldım...
esracım lınklere bakıyorum canım cok ciciler ya ama emınım malıyetlerı de fazladır bunların el yetenegım olsa bebısıme bıseyler yapardım odasına ama hıc bı konuda el becerım yok kı mafoldumben

canım eminönünde falan ham ahşap dolaplar satıyolar... yatak için diyemem sonuçta boyalar uygun değil ama dolap için falan yerim olsa ben kendim yapardım... o dolaplardan alıp istediğin renkte boya alıp kendi zevkine göre boyayabilirsin... annemler yapıyordu benimde bi ara ondan hep hevesim vardır... keşke yerim olsada bende bişey yapabilsem....

Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...

ah canım gözün aydın ki ne aydın... ne mutlusundur.. inan bende çok sevindim... e sabah cuma alıcaz bayramdan sebep dememişmiydin yanlış mı hatırlıyorum ben... neyse önemli olan sağlıklıymış miniğimiz... hepte öyle gider inşallah... sağlıkla gelsin...

Selda58 gözün aydın çok sevindim dualarımız kabul oldu bak.

bende bugün önce kilo -tansiyon kontrolü için sağlık ocağına ordanda kendi dr uma gittim.Sağlık ocağı herşey iyi dei ama boynuma bakıp sende guatır varmı dedi yook giyincede kendi dr una bi sorsana kontrol etsin dedi ve 2 hafta sonra tetenoz aşısı içinçağırdı.Sonra kendi dr uma gittim 3 lü tarama sonuçlarım için süper dedi 15 gün sonra ayrıntılı usg istedi ben zaten devlen hst gün almıştım tam zamanı olmuş oldu.kızımıza baktı herşey normal dedi 2 hafta öçnceki boyu ile aynı 16 cm uzamamış bacak boyu uzun dedi.350 gr olmuş bugün tam 19. haftam.guatırı soruncada baktım normal gözüküyor ama senin yine için rahat etsin dedi test istedi haftaya testleri vereceğim hayırlısı bakalım ne çıkacak.

canım inşallah sağlık ocağındakiler yanılıyodur... insanı tedirgin etmeyi ne seviyolar he hayret bişey... ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ... bi bakmayla guatr mı anlaşılırmış... ama için rahatlasın genede baktır sen...

selam kızlar
neler yapıyorum yok
offf

canım hayırlısıyla hissedersin inşallah.. hatta ben hissettiğinden eminimde omu eğilmi anlayamıyosundur belki... ama 1 haftaya kalmaz sende emin olursun...

sağolun kızlar.6 aydır babamı görememiştim çok özledim walla.memleket giresun biraz uzak ama inşallah hayırlısıylar gideriz.
fatoşcum stres yapma canım netten okuduğum kadarıyla 22.haftaya kadar normalmiş..

oo ne guzel vay be gecen sene bu zamanlar gıresundaydım canım anne tarafımın memleketı gıresun bulancak sız neresındensınız cok sevıyorum oraları cok bol bol temız hava al gez doolas ınsana huzur verıyor karadenızım :1rolleyes:

oo ne guzel vay be gecen sene bu zamanlar gıresundaydım canım anne tarafımın memleketı gıresun bulancak sız neresındensınız cok sevıyorum oraları cok bol bol temız hava al gez doolas ınsana huzur verıyor karadenızım :1rolleyes:

benim babamda bulancaklı ama biz merkezde oturuyoruz..

Dualarımızı kabul etti rabbim.Amniyosentez Sonucları aldık Bebegimiz,oglumuz gayet saglıklı.Yasadıgımız bu zor günlerde yanımızda olan dualarını eksik etmeyen canlarım hepinize sonsuz tesekkürler ...

ay çok sevindim ya,hadi gözün aydın canım benim.. halay çekçektim ben.

ee haydin halaya o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Back
X