2010 Şubat Anneleri

Yok canım ben amniyosentez olmadım.Bu arada gözün aydın Seldacım.Çoook sevindim senin adına.Benim aklımda ya voles ya fatoş olarak kalmış amniyosentez yaptıran.Yanlış da hatırlayabilirim. Bu araalr adıı bile unutacak durumdayım çünkü.

Havvacım merhaba nerelerdesın nasıl gidiyor takvımlerımız aynı benımkı son zamanlarda epey hareketlendı sende durumlar nasıl :emir_bebek:

Yok canım ben amniyosentez olmadım.Bu arada gözün aydın Seldacım.Çoook sevindim senin adına.Benim aklımda ya voles ya fatoş olarak kalmış amniyosentez yaptıran.Yanlış da hatırlayabilirim. Bu araalr adıı bile unutacak durumdayım çünkü.

Sağol canımm. Bi havva adı geçtide o yüzden sordum..

Kızlar bu arada çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum ben.. Sizlere tavsiyem badem yağı kullanan varsa hemen bıraksın çünkü kime sorsam tüğlenme yaptığından bahsetti..

havvaesen cim hoşgeldin iyisindir inş bebiş nasıl

Teşekkür ederim canım.Bebiş de iyi çok şükür.Sen nasılsın

Havvacım merhaba nerelerdesın nasıl gidiyor takvımlerımız aynı benımkı son zamanlarda epey hareketlendı sende durumlar nasıl :emir_bebek:

Evet Özlemcim. Aynı gidiyoruz. Bakarsın aynı gün doğum yaparız :) ne güzel olur. Okular açıldığından beri daha az hissediyorum hareketlerini.Yoruluyorum galiba gün içinde.

Kızlar bu arada çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum ben.. Sizlere tavsiyem badem yağı kullanan varsa hemen bıraksın çünkü kime sorsam tüğlenme yaptığından bahsetti..

aaa akannehir ben kullanıyom ama doktorum kullan dedi. o tüyler dökülüyo doğumdan sonra dedi.

Seldacım ben de bebe yağı kullanıyorum gün aşırı. Duştan sonra masaj yaparak sürüyorum iyi geliyo.Çok şükür çatlak belirtisi falan yok.

Teşekkür ederim canım.Bebiş de iyi çok şükür.Sen nasılsın

Evet Özlemcim. Aynı gidiyoruz. Bakarsın aynı gün doğum yaparız :) ne güzel olur. Okular açıldığından beri daha az hissediyorum hareketlerini.Yoruluyorum galiba gün içinde.

Dogrudur canım ben de gun ıcınde ıs yerınde hareketlı oldugumdan pek hıssetmıyorum ama aksam eve gıttıkden sonra dınlemeye baslasrsam hıc durmadıgını farkettım cok zevk verıyor bana onun oyle kımıl kımıl olması :nazar:

selam kızlar. nasılsınız bakalım?
gün içinde işlerden dolayı giremiyorum artık. özlüyorum valla sizi. eve kendimi zor atıyorum. direk bilgisayar başına.

eee ne var ne yok. güzel gelişmeler var mı?

aaa akannehir ben kullanıyom ama doktorum kullan dedi. o tüyler dökülüyo doğumdan sonra dedi.

Canım en yakın arkadaşım söyledi bana kakao yada bebe yağı kulansaydım keşke diye.. kendisi zaten esmer bide badem yağından oluşun tüğler erkek gibi oldum diyor.. Bence sen o badem yağını saçlarına sür kendine bir bebe yağı edin Şeniz

Havvacım bende aynı senin gibi yapıyorum.. acayip rahatlatıyo beni bebe yağı.. Hele:içelim: duştan sonra sürünce kaymak gibi oluyorum:))))

Dogrudur canım ben de gun ıcınde ıs yerınde hareketlı oldugumdan pek hıssetmıyorum ama aksam eve gıttıkden sonra dınlemeye baslasrsam hıc durmadıgını farkettım cok zevk verıyor bana onun oyle kımıl kımıl olması :nazar:

yha kızlar benim bebiş maşallah çok hareketli ama akşamlarım canımı acıtıyo aşagıya baskı yapıyor sanki bu normalmi sizdede oluyomuŞeniz

Canım ben kullanıyorum badem yağı ama tüğlenme falan yapmadı. Ayrıca hamilelikte çıkan tüğler doğumdan sonra dökülürmüş. Benim yüzümde çıktı biraz aldırayım dedim dökülür sakın aldırma dediler.

Maşallah ne güzel canım ya...

Bı şey sorcam kızlar. Ben bir aydır hiç kilo almamışım. Bebeğim de 320 gr. Şimdi yazılanları okuyorum da benimki zayıf kalıyo sanki. Endişelnmeye başlaadım ben. Doktorum normal dedi. Bi terslik yok dedi. Ama içim rahat değil. Zayıf mı kaldı benim bebişim

Canım ben kullanıyorum badem yağı ama tüğlenme falan yapmadı. Ayrıca hamilelikte çıkan tüğler doğumdan sonra dökülürmüş. Benim yüzümde çıktı biraz aldırayım dedim dökülür sakın aldırma dediler.

O zaman bünyeden bünyeye değişiyo canım.. Ben yanıltmış olmayım sizleri senağlama

Benim mesaim bitti kızlar.. Çıkıyorum ve öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

yha kızlar benim bebiş maşallah çok hareketli ama akşamlarım canımı acıtıyo aşagıya baskı yapıyor sanki bu normalmi sizdede oluyomuŞeniz

Canım benımde kasıklarımda cok agrım oluyor bu aylarda normal dıye duymusdum baskı yaptıgı ıcın ve sakın tuvaletını tutma daha cok agrı yapıyor ayaklarınıda sureklı sıcak tut...

hulen hoşgeldin canım nasılsın

fikirevi canım sen bence fazla takma ben de 20. haftama girdiğimde hissetmeye başladım

hulen hoşgeldin canım nasılsın

fikirevi canım sen bence fazla takma ben de 20. haftama girdiğimde hissetmeye başladım

hoşbulduk güzelim. iyiyim çok şükür. tekme yiyorum bol bol opuyorumnanaktan
sen nasılsın?

Canım benımde kasıklarımda cok agrım oluyor bu aylarda normal dıye duymusdum baskı yaptıgı ıcın ve sakın tuvaletını tutma daha cok agrı yapıyor ayaklarınıda sureklı sıcak tut...

sagol canım içim rahatladı canımın yanması önemli degıl ama insan ona bişey olacak diye korkuyo iştea.s.

Back
X