Havvacım amiyonsentez olupta iyi sonuç alan havva senmisin?MErhaba kızlar ben geldim tekrar.Çooook güzel haberler var yine maşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havvacım amiyonsentez olupta iyi sonuç alan havva senmisin?MErhaba kızlar ben geldim tekrar.Çooook güzel haberler var yine maşallah.
Yok canım ben amniyosentez olmadım.Bu arada gözün aydın Seldacım.Çoook sevindim senin adına.Benim aklımda ya voles ya fatoş olarak kalmış amniyosentez yaptıran.Yanlış da hatırlayabilirim. Bu araalr adıı bile unutacak durumdayım çünkü.
havvaesen cim hoşgeldin iyisindir inş bebiş nasıl
Havvacım merhaba nerelerdesın nasıl gidiyor takvımlerımız aynı benımkı son zamanlarda epey hareketlendı sende durumlar nasıl![]()
Sağol canımm. Bi havva adı geçtide o yüzden sordum..
Kızlar bu arada çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum ben.. Sizlere tavsiyem badem yağı kullanan varsa hemen bıraksın çünkü kime sorsam tüğlenme yaptığından bahsetti..
Teşekkür ederim canım.Bebiş de iyi çok şükür.Sen nasılsın
Evet Özlemcim. Aynı gidiyoruz. Bakarsın aynı gün doğum yaparız :) ne güzel olur. Okular açıldığından beri daha az hissediyorum hareketlerini.Yoruluyorum galiba gün içinde.
aaa akannehir ben kullanıyom ama doktorum kullan dedi. o tüyler dökülüyo doğumdan sonra dedi.
Dogrudur canım ben de gun ıcınde ıs yerınde hareketlı oldugumdan pek hıssetmıyorum ama aksam eve gıttıkden sonra dınlemeye baslasrsam hıc durmadıgını farkettım cok zevk verıyor bana onun oyle kımıl kımıl olması![]()
Sağol canımm. Bi havva adı geçtide o yüzden sordum..
Kızlar bu arada çatlaklar için bebe yağı kullanıyorum ben.. Sizlere tavsiyem badem yağı kullanan varsa hemen bıraksın çünkü kime sorsam tüğlenme yaptığından bahsetti..
Canım ben kullanıyorum badem yağı ama tüğlenme falan yapmadı. Ayrıca hamilelikte çıkan tüğler doğumdan sonra dökülürmüş. Benim yüzümde çıktı biraz aldırayım dedim dökülür sakın aldırma dediler.
yha kızlar benim bebiş maşallah çok hareketli ama akşamlarım canımı acıtıyo aşagıya baskı yapıyor sanki bu normalmi sizdede oluyomuŞeniz
hulen hoşgeldin canım nasılsın
fikirevi canım sen bence fazla takma ben de 20. haftama girdiğimde hissetmeye başladım
Canım benımde kasıklarımda cok agrım oluyor bu aylarda normal dıye duymusdum baskı yaptıgı ıcın ve sakın tuvaletını tutma daha cok agrı yapıyor ayaklarınıda sureklı sıcak tut...