2010 Şubat Anneleri

Bİ şey sorcam kızlar. Ben bir aydır hiç kilo almamışım. Bebeğim de 320 gr. Şimdi yazılanları okuyorum da benimki zayıf kalıyo sanki. Endişelnmeye başlaadım ben. Doktorum normal dedi. Bi terslik yok dedi. Ama içim rahat değil. Zayıf mı kaldı benim bebişim

Maşallah ne güzel canım ya...

Bİ şey sorcam kızlar. Ben bir aydır hiç kilo almamışım. Bebeğim de 320 gr. Şimdi yazılanları okuyorum da benimki zayıf kalıyo sanki. Endişelnmeye başlaadım ben. Doktorum normal dedi. Bi terslik yok dedi. Ama içim rahat değil. Zayıf mı kaldı benim bebişim

canım bence doktorun normal diyorsa sorun yoktur başkalarıyla kıyaslıyarak kendıne stres yapma tatlım:olmaz:

kızlar allah izin verirse, kızımızın ismini (kesin olmamakla birlikte) MıRAY koymayı düşünüyoruz.

MıRAY: 1- Yılın ilk aylarında doğan
2- Güneş gibi ay gibi parlayan
3- aydın lider. ( Mir en baş demek)
4- miray isminin bi anlamı da uzak doğu ülkelerindeki kralicelere verilen unvan.
gibi anlamları var.

en güzel özelliklerinden biri de tersten okunuşu..!

yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. benim için çok önemli..!

seldacım amniosentez yaptıran kubrişti.
kızlar sağolun inşallah yarın güzel haberler veririm.
yarencim randevum sabah gelince halaya anlaştık.

sırnaşık şeysırnaşık şey niye çıplak giyiyoruz? sırnaşık şeysırnaşık şey
bu ne demek kızzzz????
ya ne bileyim biri öyle demiş.. altından birşey giymeyyecekmişiz sadece gecelik giyecekmişiz :jeyyar:

kim çıplak noliyiiii :roflol:
ya çok güldürdünüz beni...
hani doğumdan önce seksü olalım deyu çıplak vucudun üstüne gecelik atıp gezecekmişiz :roflol:

canım doğumdan önce zaten lavman yapılmıyor mu hay allahım yarabbim bütün kafam karıştı walla ya... doğumdan sonrada yataktan kalkamadığın için zaten sonda takıyolar.. 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı onada sonda takılmıştı.... yürüttüklerini biliyorum özellikle narkozdan sonra yapıyolar onu yürümen lazım... hatta çok afedersin büyük tuvaletini yapmadan hastaneden çıkarmıyolar.... çok önemli...
valla canım bilmiyorum ben doktor değilim ebe de değilim sadece benim tecrübem böyle. belki her hastanede farklı uygulama yapılıyordur :sm_confused: bana lavman da yapmadılar.. aman ne yapıyorlarsa yapsınlar önemli olan bebişlere kavuşmak :emir_bebek:
selam kızlar
ben hastalandım yatıyorum şu an :gitme: taşınma telaşı,yerleşme sıkıntısı stresi derken korumadım heralde kendimi grip oldum.bademciklerim şiş yutkunurken çok ağrım oluyo sağolsun annemle babam bizde annem bakıyo bana bende yattım bakayım kızlar napıyo dedim.aman dikkat edin kendinize ilaçda almıyorum ara ara ateşim çıkıyor takip ediyorum.sıvı şeyler alıyorum ne kadar geç ilaç kullansam o kadar iyidir diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:
gripte zaten ilaç tedavi etmiyor belki ateş düşürücü alabilirsin. geçmiş olsun canım. dikkat et kendine, hapşıranın pıksıranın yanından kaç..
selam kızlar
ben hala melegimi hissedemiyorum
aynı şeyi yaşayan var mı?
neler yapıyorum yok
çikolata yemekten içim çıktı
yatıyorum saatlerce bekliyorum
offf
çok çukulata yemek de zararlı diye biliyorum ama kızlar...

canım doktor eline sarrafiye tartısını alıp tartmıyorki bebişi. karın bölgesine göre çıkıyor ağırlıkları. mesela bir mm eksik ölçse kaç gram oynar. böyle şeyleri kafaya takmamak lazım. doktor normal dediyse bebeğin kesin normaldir çünkü doktorlar en ufak bir şüphelerini bile abarta abarta söyleyip anneyi korkutuyorlar :mymeka:

canım bence doktorun normal diyorsa sorun yoktur başkalarıyla kıyaslıyarak kendıne stres yapma tatlım:olmaz:

Haklısın tatlım ya...

kızlar allah izin verirse, kızımızın ismini (kesin olmamakla birlikte) MİRAY koymayı düşünüyoruz.

MİRAY: 1- Yılın ilk aylarında doğan
2- Güneş gibi ay gibi parlayan
3- aydın lider. ( Mir en baş demek)
4- miray isminin bi anlamı da uzak doğu ülkelerindeki kralicelere verilen unvan.
gibi anlamları var.

en güzel özelliklerinden biri de tersten okunuşu..!

yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. benim için çok önemli..!

Ayy evet tersten okunuşu da çok anlamlı. Ben beğendim Miray'ı

seldacım amniosentez yaptıran kubrişti.
kızlar sağolun inşallah yarın güzel haberler veririm.
yarencim randevum sabah gelince halaya anlaştık.

Meraba Fatoşçum. Kusura bakma benim aklımda yanlış kalmış. Yarına güzel haberlerini bekliyoruz tatlım. bi sor bakalım sıpa neden oynamıyomuş.

havvacım beğendiğine sevindim canım.

ya niye herkes bişey yazmadan gidiyo yaaa. hiç ilgilenmiyorsunuz bugün benleeeee. :olmaz:
kalbimi kırıyorsunuz yani.

hamileyiz biz sitesinden doğum hikayelerine baktım böyle karışık karışık.
hepsi sezeryan sadece bir tane normal doğuma rastladım :1shok:
sizce bu normal mi?

hulencım bugÜn bende kÜstÜm sonra barıŞtım nasılsın canım
Önemlı deĞıl havacım.ınŞallah yarın ıı haberler verırım sıze

hulencİm bugÜn bende kÜstÜm sonra barıŞtım nasılsın canım
Önemlİ deĞİl havacım.İnŞallah yarın İİ haberler verİrİm sİze

canım benim. küstüm valla herkese. bi heyecanla isim paylaştım ama bişey yazmadan çıktılar mafoldumben
sen nasılsın güzelim. herşey yolundadır inş.kuzucun da iyi mi?

ŞUBAT ANNELERİDE PEK NAZLI VALLA
BENIMDE ÇOGU KEZ YAZDIKLARIM ARADA KAYNIYO:delphin:
HULENCİM MİRAY İSMİ BENCEDE ÇOK HOŞ HEM KIZ HEM ERKEK İÇİN KULLANILAN BİR İSİM SANIRIM kaydirigubbakcemile5

KIZLAR OGLUŞUN İSMİ İÇİN ANKET AÇTIM KATILIRSANIZ SEVİNİRİM GEBELİK BÖLÜMÜNDE sırnaşık şey

ŞUBAT ANNELERİDE PEK NAZLI VALLA
BENIMDE ÇOGU KEZ YAZDIKLARIM ARADA KAYNIYO:delphin:
HULENCİM MİRAY İSMİ BENCEDE ÇOK HOŞ HEM KIZ HEM ERKEK İÇİN KULLANILAN BİR İSİM SANIRIM kaydirigubbakcemile5

valla ben bugün tümden arada kaynadım yani. akannehir miray, erkek ismi hiç duymadım. araştırmalarımda da hiç karşıma çıkmadı. tdk bile sadece kız ismi olarak geçiyor güzelim. dur bi anketine bakayım..!

canım benim. Küstüm valla herkese. Bi heyecanla isim paylaştım ama bişey yazmadan çıktılar mafoldumben
sen nasılsın güzelim. Herşey yolundadır inş.kuzucun da iyi mi?

iyim sağol canım benim miray ismi çok güzel.en sevdiğim arkadaşımın kızının ismi.

Back
X