Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne güzel canım ya...
Bİ şey sorcam kızlar. Ben bir aydır hiç kilo almamışım. Bebeğim de 320 gr. Şimdi yazılanları okuyorum da benimki zayıf kalıyo sanki. Endişelnmeye başlaadım ben. Doktorum normal dedi. Bi terslik yok dedi. Ama içim rahat değil. Zayıf mı kaldı benim bebişim
ya ne bileyim biri öyle demiş.. altından birşey giymeyyecekmişiz sadece gecelik giyecekmişiz :jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey niye çıplak giyiyoruz? sırnaşık şeysırnaşık şey
bu ne demek kızzzz????
ya çok güldürdünüz beni...kim çıplak noliyiiii :roflol:
valla canım bilmiyorum ben doktor değilim ebe de değilim sadece benim tecrübem böyle. belki her hastanede farklı uygulama yapılıyordur :sm_confused: bana lavman da yapmadılar.. aman ne yapıyorlarsa yapsınlar önemli olan bebişlere kavuşmakcanım doğumdan önce zaten lavman yapılmıyor mu hay allahım yarabbim bütün kafam karıştı walla ya... doğumdan sonrada yataktan kalkamadığın için zaten sonda takıyolar.. 2 gün önce arkadaşım doğum yaptı onada sonda takılmıştı.... yürüttüklerini biliyorum özellikle narkozdan sonra yapıyolar onu yürümen lazım... hatta çok afedersin büyük tuvaletini yapmadan hastaneden çıkarmıyolar.... çok önemli...
gripte zaten ilaç tedavi etmiyor belki ateş düşürücü alabilirsin. geçmiş olsun canım. dikkat et kendine, hapşıranın pıksıranın yanından kaç..selam kızlar
ben hastalandım yatıyorum şu an :gitme: taşınma telaşı,yerleşme sıkıntısı stresi derken korumadım heralde kendimi grip oldum.bademciklerim şiş yutkunurken çok ağrım oluyo sağolsun annemle babam bizde annem bakıyo bana bende yattım bakayım kızlar napıyo dedim.aman dikkat edin kendinize ilaçda almıyorum ara ara ateşim çıkıyor takip ediyorum.sıvı şeyler alıyorum ne kadar geç ilaç kullansam o kadar iyidir diye düşünüyorum.:çok üzgünüm:
çok çukulata yemek de zararlı diye biliyorum ama kızlar...selam kızlar
ben hala melegimi hissedemiyorum
aynı şeyi yaşayan var mı?
neler yapıyorum yok
çikolata yemekten içim çıktı
yatıyorum saatlerce bekliyorum
offf
Bİ şey sorcam kızlar. Ben bir aydır hiç kilo almamışım. Bebeğim de 320 gr. Şimdi yazılanları okuyorum da benimki zayıf kalıyo sanki. Endişelnmeye başlaadım ben. Doktorum normal dedi. Bi terslik yok dedi. Ama içim rahat değil. Zayıf mı kaldı benim bebişim
canım bence doktorun normal diyorsa sorun yoktur başkalarıyla kıyaslıyarak kendıne stres yapma tatlımlmaz:
kızlar allah izin verirse, kızımızın ismini (kesin olmamakla birlikte) MİRAY koymayı düşünüyoruz.
MİRAY: 1- Yılın ilk aylarında doğan
2- Güneş gibi ay gibi parlayan
3- aydın lider. ( Mir en baş demek)
4- miray isminin bi anlamı da uzak doğu ülkelerindeki kralicelere verilen unvan. gibi anlamları var.
en güzel özelliklerinden biri de tersten okunuşu..!
yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. benim için çok önemli..!
seldacım amniosentez yaptıran kubrişti.
kızlar sağolun inşallah yarın güzel haberler veririm.
yarencim randevum sabah gelince halaya anlaştık.
hulencİm bugÜn bende kÜstÜm sonra barıŞtım nasılsın canım
Önemlİ deĞİl havacım.İnŞallah yarın İİ haberler verİrİm sİze
ŞUBAT ANNELERİDE PEK NAZLI VALLA
BENIMDE ÇOGU KEZ YAZDIKLARIM ARADA KAYNIYO
HULENCİM MİRAY İSMİ BENCEDE ÇOK HOŞ HEM KIZ HEM ERKEK İÇİN KULLANILAN BİR İSİM SANIRIM kaydirigubbakcemile5
canım benim. Küstüm valla herkese. Bi heyecanla isim paylaştım ama bişey yazmadan çıktılar mafoldumben
sen nasılsın güzelim. Herşey yolundadır inş.kuzucun da iyi mi?
melekseni online göremeyince şaşırıyorum. Acaba tatilde mi haberiniz var mı?
melekseni online göremeyince şaşırıyorum. acaba tatilde mi haberiniz var mı?