Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatsızım deyip gitmesen olmaz mı?
kızlar gunaydın gecmıse bakamadım dolmus masallah nasılsınız herkes ıyımı :asigim:
ben sabahtan berı doktorlardayım walla once gıttım guatr kontrolum ıcın kan verdım ordan kızılay ın dıscısıne gıttım. 1 tane curugum warmıs ona dolgu ıcın gun verdı. 2 tane dısım daha kotuydu onlar dıpten curumeye baslamıslar dıs fılmı gerek ama su an cekemeyız doguma kadar beklemelısın dedı :sinifsinif: aylarca o agrıyı cekıcem yanı cıkar yolum yokmus 1 tanesını kurtarıyo dolguyla ama dıger 2 sı ıcın yapılcak bısey yok senağlama
kadın hamıle kadınlarda dıs curumesı ve hassasıyetı cok fazla goruluyor bolca d vıtamını ve kalsıyum almalısın dedı aklınızda bulunsun kızlar yoksa benım gıbı 3 dısınızı feda edersınız boyle :sinifsinif:
bu arada hastanede organ bagısı standı kurmuslardı ne zamandır aklımdaydı gıttım butun organlarımı bagısladım daha esıme de soylemedım bısey dıycenı sanmıyorum zaten boyle seylerde duyarlıdır oda...
ve hala dısım agrıyoooo :çok üzgünüm:
ah canım sorma kimse kimsenin halinden anlamaz valla bende kayınvalidemde oturuyom akşamları ayaklarım şişiyo kimse git yat demiyo valla bende muzdaribim bu konudan allah hepimize kolaylık versin bursalı kızlar belki belki hepimiz aynı masada doğururuz yan yana ne güzel olur demi
amanın yine burayı müdürler bastı ben kaçar öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
merhaba kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim bugünde ancak işlerimi toparladım bi bakayım dedim sayfa atlıyarak baktım geçmişe.umarım herşey yolundadır.
Fatoş cinsiyet öğrenmişsin galiba gözün aydın senin oğlanda amma nazlıymış kızın nazlısı tamam da erkeğe ne oluyormuş
hasta olanlarada geçmiş olsun bi yemek yiyip geliyorum. öptüm hepinizi.
Voles bu arada izmit tekiler buluşuyormuş İstanbul buluşması ne alemde bence tarih belirliyelim havalar soğumadan buluşalım.
Cnm eşim yazık istersen gitme dio ama yakın akrabaları ayıp olur.Yoksa uydururdum birşeyler.cumarteside düğün var.hamileyken giyim sorunu çok oluyormuş birkaç bişey daha almam gerekicek sanırım.
ayyy ıstanbul bulusması warmı bende gelırım o zaman opuyorumnanaktan
evet zeynep ayarlıyacağız inşallah.iyice ağarlaşmadan buluşalım diyoruz sen istanbullular ne dersiniz ayarlıyalım mı ?
:sinifsinif: walla bende aynı durumdayım cnm işte pijama takımıda almam lazım bunların düğmesi kapanmıo artık.masraflar bitmio hiç walla.hiç sorma canım bizimde ayın 10 nunda düğün var ayaklarım şiş ayakkabıılarım olmuyo alsam bu ayağa aykkabı olmaz ne yapacam ben ya
bursa lı hamiler nezaman buluşuyoruzz
Eğer ist da.buluşma varsa kesin geliyorummmmmmm:)
kaydirigubbakcemile3 süper olurda aynı tarihe nasıl getiricezkaydirigubbakcemile3 biz ne zaman buluşucaz kızlar bu arada?
delikafadulden opuyorumnanaktan
evet ayarlıyalım artık .pazar benim kociş çalışıyor ama sizinkiler çalışmıyordur isterseniz bi cumartesi yapalım ama o zamanda çalışan arkadaşlar var 3'ten sonra falan 2-3 saat yeter herhalde.
umarım öyle olur, rahat edemez de yurda çıkar. yok ya ne düşünmesi, şöyle işine geliyor: bir kuruş bile çıkmayacak ceplerinden. parayı o kadar çok seviyorlar kicnm walla işin zor gerçekten eşine kızamıyorum annesinden babasından çekiniyordur kardeşini istemiyor gibi olmak istemez senin kardeşin gelse mesela okumaya sen istemezmisin yanında kalsın gerçi biz eşlerimizin fikrini önemseriz böyle bir konuda çekiniriz.benim kızdığım kayınvalden ve kayınpederin koskoca insanlar bunu düşünmeleri gerekir.inşallah eşinle aran açılmaz sabırlı olmaya çalış belki birsüre sonra kendi rahat edemez ve yurda çıkmak ister.koca delikanlı yaşıda ufak değilki sen daha genceciksin eşin geç gelio ne kayınvaldeymiş insan böyle şeyleri düşünür biraz ama onun işine geliodur.sinir etmekten zevk alanlardansa eğer.kendi kızlarına olsa kıyamazlar.klava:
kız ne harçlığı vermesi. lisedeyken de dershane parasını aylık 150tl fazla fazla gönderdi eşim harçlık olsun diye. hep bizden gidiyor yaniBak kaynanan çok ayıp etmiş. Ne demek iç çamaşırlarını siz alacaksınız. Bunlar bu çocuğun cebine harçlığını da az koyarlar. Belki bi saatlik internet parası veriyorlardır çocuğa. Tabi olmaz kız arkadaşı falan. Üniversite kesinlikle değiştirir canım. Değiştirmemesi mümkün değil. Lisedeyken bütün arkadaşları da evdeydi. Ama şimdi hepsi dışarda özgür olacak o onlara takılmazsa dışlanır zaten. Bu kadar evcimen kalamaz. Lise gibi değil ki. Ya kardeşin gibi düşün canım kaynım deme. Eşin geceleri de yoksa Allah korusun bu durumda zaten yalnız kalman da çok doğru değil. Kışın zaten ne giyeceksin rahat olmayacak. Boşver uzanman gerekiyorsa uzan da.
çocuk şimdiye kadar bana hiç saygısızlık etmedi. hoş etse bu evde nasıl kalır bilemem. tam böyle ana kuzuları olur ya o tiplerden. anasının sözünden çıkmaz. biraz pasaklı o sorun olacak ama eşime söyleteceğim elini yıkasın odasını düzlesin falan diye kafamçokkarıştıDoğru diyorsun Aryaa. Kayınvalide çok düşüncesizmiş. Çok kızdım ben de ona. Umarım çocuk adam gibi bi çocuktur da Akpak açısından bakarak hareket eder hep. Gerçi böyle bencil bir anneden de düşünceli çocuk mu çıkar bencil çocuk mu çıkar onu bilemiyorum.
cnm walla büyükler bu kadar düşüncesizse biz gençlerin hatalarına bir bahane bulmaya hakları yok.ne yazıkki insanlar o kadar bencil olmuşlarki Allah herkese vicdan vversin.ne yazıkki yapıolar bende yaşadım böyle şeyler evliliği nasıl etkilediğini biliyorum ama olgunlaştırdı beni bu tür olaylar artık bende yeri geldiğinde bencil insanlara karşı bencil olmayı öğrendim.adaletsiz dünya.Allahım affetsin.