2010 Şubat Anneleri

Kızlar anneme kahvaltıya gidiyorum , gitmeden bir bakayım dedim, geçmişi okumaya çalıştım hepsini okuyamadım, hasta olanlar geçmiş olsun inş bir an önce iyileşirler, kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi hayırlı cumalar.....

:gitme:
Kızlar anneme kahvaltıya gidiyorum , gitmeden bir bakayım dedim, geçmişi okumaya çalıştım hepsini okuyamadım, hasta olanlar geçmiş olsun inş bir an önce iyileşirler, kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi hayırlı cumalar.....

HADİ GÜLE GÜLE CANIM SLM SÖLE ANACIĞINA:gitme:

GÜNAYDIN TÜM ŞUBAT MELEKLERİ VE ANNELERİzemuszemus

fatoş günaydın canım

Hepinize günaydın şekerleropuyorumnanaktan

Günaydın şekerler.iyi bir gün geçirelim umarım hepimiz.hastalarda inşallah düzelmişlerdir biraz.ben dün kına gecesine gittim oynuyamadan geldim:)))))şansımada bir güzel çalıolardı:)kalçam böyle olmasa kimse tutamazdı ama.kitlenip kalıyorum ondan korktum komedii olurdu:)))kocamda kızıma süpriz yapmış hastane çıkış takımı alıp gelmiş pembiş pembiş çok mutlu oldum sevdim sevdim minicik eldivenlerini.

Günaydın canlar a.s. nasılsınız cümleten

merak ettim bakayım bi :)

HERKESE GÜNAYDIN ANNELERRRRRRR :CüvCüv:

Sağolun arkadaşlar nasılsınız herkes iyi herhalde, bende bugün dahada iyiyim çok şükür...ıhlamur dan ziyade yediğim meyvelerin iyi geldiğini düşünüyorum 3- günde toparladım çok şükür haftaya salı doktorumuz kontrole çağırdı ayrıntılıya gircez muayne ücreti haricinde bir ücret almıyorlarmış sadece 66 TL muayne ücreti veriyorum ikili testten de para almamışlardı benden 3'lü testi doktorumuz gerekli görmedi yaptırmayalım dedi ama 3'lü test 150-200 arasıydı ikili test temiz çıkınca hiç çocuga gerizekalı muamelesi yapmayalım diyerek bırde espiri yaptı :emir_bebek: ayrıntılı işi nasıl oluyor bilmöiyorum heyecanla bekliyoruz salıyı yerimseniben

Günaydın canım, oynayamadın mı yazık sana.... neyse canın sağ olsun demi.. Bende ogluşuma bişeyler aldım dahada almam gereken epey bişeyler var her ay biraz biraz alıp tamamlamayı düşünüyorum inş. Kızının cicilerini güle güle giydir canımmm.

Olsun naparım kızımla oynarım artık bidahaki düğünlere.senin yakışıklında sağlıkla giyer inşallah.walla alıcak daha o kadar şey varki.minicikler kız yemek gelio insanın içinden.

günaydın canım inşallah güzel bir gün olsun demek oynuyamadın ha olsun bende oynamıyacam oy yerim eldivenlerini minicik minicik dimi.

ya teyzesi bir görsen daha kıyafetleri mis gibi kokuo kendileri nasıl kokucaklar düşünemiyorum.biz pembeden gidiyoruz sürekli biraz başka renklerde alsak iyi olucak aslında.oynama cnm ya bir hamile vardı 8 aylık nasıl oynuo kendini kaybetti:))))insan çıktımı tutamaz kendini en iyisi hiç kalkmamak.

HERKESE GÜNAYDIN ANNELERRRRRRR :CüvCüv:
günaydın tatlım saanada.

Seçilcim valla ben bişiler almıştım biliyosun onlarda yeşilli beyazlıydı şimdide alırsam öle alacam sakata gelmeyelim dün okudum başka sitede 17 haftada erkek demişler 34 haftada kız herşey olabilir bari giyebilsin alınanaları yavrucaklar.

Seçilcim valla ben bişiler almıştım biliyosun onlarda yeşilli beyazlıydı şimdide alırsam öle alacam sakata gelmeyelim dün okudum başka sitede 17 haftada erkek demişler 34 haftada kız herşey olabilir bari giyebilsin alınanaları yavrucaklar.

bende ikilemdeyim erkek dedi doktor ama bide yanlış gördüyse die bişiy almıyorum
kurban bayramından sonra nasipse alıcam
fatoş sanada hala kız gibi geliyo demi banada öle karnıma bakan kız diodu bende öle benimsedim şimdi birdaha usg de pipi görmeden inanamıcam galiba

:kızgın::1no2: sevmedim, benzetmedim. ben daha güzelim,daha gencim :icecream:
:roflol: Kız ALLAH iyiliğini versin.

günaydın fıstıklar

günaydın şeker.ve içindeki minik şeker:)))

cnm walla benim değişipte erkek doğarsa eşim hiç üzülmez kız şeyleri aldık die:)gider hepsini erkeğe çevirir hemenkaydirigubbakcemile3 ama dr çok kesin dedi sanmıyorum ayrıntılı ultrasyonda herşeyi belli oluo kız bak sen giriceksin ayrıntılıya ya şaşıracaksın.

anam noluyo face ler verilmiş bilmem neler
benimkide gülşah ulu akdağ olarak kayıtlı ...:))

:kızgın::1no2: Sevmedim, benzetmedim. Ben daha güzelim,daha gencim :icecream:
tamam canım öle olsun allah seni oda çok iidir ama
bende ikilemdeyim erkek dedi doktor ama bide yanlış gördüyse die bişiy almıyorum
kurban bayramından sonra nasipse alıcam
fatoş sanada hala kız gibi geliyo demi banada öle karnıma bakan kız diodu bende öle benimsedim şimdi birdaha usg de pipi görmeden inanamıcam galiba
evet canım ya eşim çok sevindi kız derseler üzülür diye korkuyom kız esma banada gösterdi pipiyui ama hatta erkek olursa ban tatlı getircen dedi tamam dedim hatta bi kaçkerte baktı tatlıyı garantiliyeyim dedi aman ne bieyim.
:roflol: Kız allah iyiliğini versin.

Günaydın şeker.ve içindeki minik şeker:)))

cnm walla benim değişipte erkek doğarsa eşim hiç üzülmez kız şeyleri aldık die:)gider hepsini erkeğe çevirir hemenkaydirigubbakcemile3 ama dr çok kesin dedi sanmıyorum ayrıntılı ultrasyonda herşeyi belli oluo kız bak sen giriceksin ayrıntılıya ya şaşıracaksın.

evet canım ayrıntılıya girmeden kesinleşmeyecek galiba 13 gün kaldı bakalım.

Olsun naparım kızımla oynarım artık bidahaki düğünlere.senin yakışıklında sağlıkla giyer inşallah.walla alıcak daha o kadar şey varki.minicikler kız yemek gelio insanın içinden.

Bende oglumun sünnetinde oynarım kaydirigubbakcemile3 0-3 aylık epey bişey aldım dahada almıycam çünkü küçülecek giyemeyecek, hem ereniminde küçüklerinden var kullanırım onlarıda.

günaydın fıstıklar

Günaydın canım a.s. ev işini naptın taşınacakmısın

Ben hala yeşil sarı turuncu alıyorum ne olur ne olmaz, bende şüpheliyim valla

:kızgın::1no2: sevmedim, benzetmedim. ben daha güzelim,daha gencim :icecream:

kaydirigubbakcemile3:lepi:

Back
X