2010 Şubat Anneleri

burdayım canım hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı 4 gün izinliydim şimdide işler birikti onları toparlamaya çalışıyordum gelip geçmişi okuyorum yazana kadar kimse kalmıyor artık yetiştim size işlerimde düzene girdi

canım nasıl geçti düğün allah mesut etsin kardeşinide bu rada

seçilcim ben giricem ayın 15 inde canım saat 9 da tok olacakmışım fatıma ara canım sor 25 hafta geç olabilir bide bana 2 li test yapılırkende ayrıntılıymış ultrason ama şimdi büyümüştür dimi kuzum.

Arayayımda geç kalmayayım bende çok merak ediyorum bebeğimi :nazar: şimdi kocaman olmuştur annesi maşallah

ela da güzel renk.tabi önce sağlık önemli.amin inşallah sabır versin Allahım inşallah bulunurlar.

Güzel tabiki, oglumda yakışıklı zaten teyzesi :nazar:

benim eşimde çok seviniyo ya kızsa diorum olsun dio hiç üzülmem dio
benim doktorda erkek dedi hatta o doktora arkadaşım gidiyo birebir tutturur dedi bana erkek dediyse erkektir dedi ama bikeredaha erkek desinler anca inanıcam öncelikle sağlıkları önemli ama

cnm senin içinden kız geçiodu sanırım ondan inanamıosun sen de benim kocam gibikaydirigubbakcemile3 o da dr kız dio halen dioki dr bey ben erkek hissediyorumkaydirigubbakcemile3 sonra döndü dr gülerek %100 kız dedikaydirigubbakcemile3

seçilcim ben giricem ayın 15 inde canım saat 9 da tok olacakmışım fatıma ara canım sor 25 hafta geç olabilir bide bana 2 li test yapılırkende ayrıntılıymış ultrason ama şimdi büyümüştür dimi kuzum.

alla alla cnm tokmu olmak gerekiomuş.ben gece gittim randevum geç saatti hiç sormadı dr açmısın tokmusun die.sen tahlil filandamı yaptırıcaksın??bende 12 sinde tekrar giricem.dr kalbine çok önem verio tekrar bakıcak gittiğimde tam 20 haftalık değildi gözden hiçbirşey kaçmasın dedi.cnm nasıl büyümüştür hemde seninki.insan şaşırıo.Allahım hep iyi haberler duyursun sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

burdayım canım hafta sonu kız kardeşimin düğünü vardı 4 gün izinliydim şimdide işler birikti onları toparlamaya çalışıyordum gelip geçmişi okuyorum yazana kadar kimse kalmıyor artık yetiştim size işlerimde düzene girdi

Gözünüzaydın hayırlı olsun canım, bazan bende geçmişi okumaktan bişey yazamıyorum herkes gitmiş oluyor.

ay kızlar atvde mügeyi izliyorum çok ağladım ya trabzonda kaybolan çocuğun annesi konuşma yaptı dayanamadım bide abyramda kaybolan kayserili çocuklar nekadar çok çocuk kayboluyo ya allah sabır versin ya

ben eşime diyorum sapık var organ mafyası var var çocuğu sokağa salmıycam diye öyle bir konuşuyorumki oda korkuyor delikafadulden yazık ya kimbilir ne haldeler insan üzülüyor mafoldumben Alllah sabır versin

canım ne dicem ben medicalden randevu aldım ama doktor odasındaki usg normalmiş oyüzden oraya gitmekte tereddütte kaldım sen muaynanesine gitmiştin demi ordamı ayrıntılı baktı sana
100 tl muaynanesi galiba o yüzden 30 lira medicale vereceğime özelinemi gitsem?
ama herşeyini net görmek çok güzel bişiy ya

cnm ben özeline gitmeni tavsiye ederim 100 ytl veriosun 2 hafta sonrada ücretsiz kontrolün var sonra medicalden devam edersin istersen.ultrasyonu çok güzel dr.net görmek acayip güzel ama istersen tam 20.haftanda git.ya da git şimdi nasıl olsa 2 hafta sonrada kontrole çağıracak o zaman tekrar bakar.

Arayayımda geç kalmayayım bende çok merak ediyorum bebeğimi :nazar: şimdi kocaman olmuştur annesi maşallah
cnm neden yapmadıki dr sana ayrıntılı?hiç ayrıntıl bakılmadımı bebişe.

Güzel tabiki, oglumda yakışıklı zaten teyzesi :nazar:

maşallah cnm gördüm resmini çok şeker.:nazar:

canım nasıl geçti düğün allah mesut etsin kardeşinide bu rada

güzel geçti canım sağol güzel dileklerin için biraz yorucuydu kınasında kamera çekimini ben yaptım o biraz yordu birde gelin alma olayı işte öyle böyle oda geçti 2 gün dinlendik döndük işimize

hayırlı olsun tatlım:1hug: benimde bir tane kız kardeşim var annem onu vermeyecekmiş kimseye :oklava: bende evleneli daha 2 sene olmadım çünkü birde geçen sene bayramda babamı kaybettik oyüzden yalnız kalırım onu kimseye vermeyeceğim diyor onunda evlenmeye niyeti yok kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar herkes resım bakıyor galıba bende dahıl hepiniz cok sekersınız maşallah Allah bozmasın hıcbırımızın mutlulugunu..sırnaşık şey

canlarım günaydın.. akşam bırtaktığım yerden devam ediyor galiba konu (eklemeler) iyi bişey kaçırmamışım kaydirigubbakcemile3

Back
X