2010 Şubat Anneleri

ya ben bır su puanlama ısını yapamıyorum tıklıyorm yapamassınız dıyor anlamadım gıttı ben bu ısı :(

cnm senin içinden kız geçiodu sanırım ondan inanamıosun sen de benim kocam gibikaydirigubbakcemile3 o da dr kız dio halen dioki dr bey ben erkek hissediyorumkaydirigubbakcemile3 sonra döndü dr gülerek %100 kız dedikaydirigubbakcemile3

kocan tam bir komediymiş canım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gülmekten kırıldım :roflol: :roflol: :roflol:
demek erkek hissediyormuş :roflol: naniknanik

Sağolun kızlar herkes resım bakıyor galıba bende dahıl hepiniz cok sekersınız maşallah Allah bozmasın hıcbırımızın mutlulugunu..sırnaşık şey

canım ya sen ne çıtı-pıtı tatlı bişeymişsin öyle.aramızda 2 yaş varmış ama insanın seni kucağına alıp sevesi gelir bebek gibi :) maşallah güzelim, yaşlanmazsın sen :nazar:

esraaaaaaaaaa ben de ekleyemedim seni, göremedim kimsede..

canım ya sen ne çıtı-pıtı tatlı bişeymişsin öyle.aramızda 2 yaş varmış ama insanın seni kucağına alıp sevesi gelir bebek gibi :) maşallah güzelim, yaşlanmazsın sen :nazar:

esraaaaaaaaaa ben de ekleyemedim seni, göremedim kimsede..

AYyyy canım çok teşekkür ederim utandım :utangac:ben şimdi cok yaaa işlerden ben pek kimseye bakamadım biryandan iş yapıyorum yaa yanlızım patron da yok bugun çok yogunuz arada sıze yazıyorum işte hihoyyyt

akpak anaacım ne çok alışveriş yapmışsın öyle, sana torpil geçip, senin puanları silmemişler galiba bayramda :dance:

akpak anaacım ne çok alışveriş yapmışsın öyle, sana torpil geçip, senin puanları silmemişler galiba bayramda :dance:

güllaç hediye tatlım diğerlerini de ben aldım
ya napıyım herkes beni puanlamak için sıraya giriyor :dilcikar: :roflol:

ama ben sizi çok kıskandım
negüzel birbirinzi görüyorunuz

ben temziliği bitirdim yoruldum
şimdide meyve vi yiyorumm

canlarım gunaydınnnn opuyorumnanaktan
sabah kan sonucumu aldım sukur guatr ım normal cıktı alkisalkisalkis
kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü
sız napıyonussss :CüvCüv:

kadın doguma da ugrasım ssk da bakım o doktor cınsıteye ne dıcek dıye merakımdan oda kız dedı lülülülülülü

gözün aydın canım..

Günaydın Canım
Gözünaydın normal çıkmış sonuç, demek buda kız dedi hayırlısı olsun.,
Bizde face le uğraşıyoz herkesi ekliyorum Volesciğimi ekleyemiyorum hayır olsun inş.kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım çok sevindim temiz çıkmasına..
kızın teyidini de aldın 2. doktor-dan oh hadi bakalım hayırlısı

Back
X