cok tesekkur ederim canimopuyorumnanaktan,cumlemize RABBIM kolaylik versin:Saruboceq:
evet yaa,uc kardes ucumuzde hamileyiz biri dogurdu,digeride yarin doguracak,bende taaaaaaaaa subatakafamçokkarıştısagol bitanemopuyorumnanaktan,RABBIM yardimcisi olsun hepimizin:Saruboceq:
amin canim,:Saruboceq:cok sagolasinopuyorumnanaktan
cok sukur iyiyiz bizde kizimla,bi kasik agrim var o kadar,o kadarda olacak dime,,
sizinde iyi olmanizasevindim canim,,opuyorumnanaktan
amin bitanem:Saruboceq:cok sagolasin,az once aradim agliyodu,bide sekeri oldugundan sezeryan olursam yaralarim cabuk gecmez diyo,baya stres yapmis,bugununu dinlenmeye ayir dedim ama yok asil hic oturmamam lazim,mesgul olmam lazim,yoksa kafayi yerim yarina kadar diyo,ALLAH kardesimin ve herkesin yardimcisi olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
Elis hayatım ne güsel yaaa benim ablamda çok istiyo bende öle hayal kuryodum ikimiz birbirimizi arar destekleriz diye mafoldumbenama malesef ablam da kanda pıhtılaşma sorunu çıktı ilk bebeğinide 2 aylıkken gelişemediğinden kaybetti.........Allah başınıza vermesin nese yinede oda çok olumsuz deil olcak yine diyo