al bendende o kadar sagıma yatıyoyorum 10 dk sonra kolum uyusuyo soluma donuyorum oda 10 dk sonra uyusmaya baslıyo sırt ustu yatıyım dıyorum nefesım kesılıyo gece bu sekılde sabah ettım bugun walla kafamçokkarıştı
dalin sıvı deterjanla, yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ederim. ciciler yıkanınca ev, misss gibi bebek kokuyorr :ecrin_bebek:
hafta sonu gelıcektı goya canım ama daha kargoya bıle verılmemıs göya bende sınırlendıkce arayıp duruyorumklava:
merhaba arya geçmiş olsun bi tamol at iyi gelir......bende hazırladımda ya daha yıkamadım of çok halsizim ..ütü işi zor gelcekte ya hangi deterjanı kullanıyonuz görümcem hacışakir dedi ama benim aklım dalin sıvı deterjanda
günaydın herkeslereee..... geçmişi okumadım sölim..
zeynep sinir yapma şekerin fırlak çıkar bak allah korusun. fatma teyzenin eline kaldın desene kaydirigubbakcemile3
kızlar bişey sorucam aykız yani reyhan 5 gündür topiğe girmemiş msn dede yok hiç fransada oturuyodu benimle haftası aynıydı belki önde bilem olabilir.. haberleşeniniz varmı?
çamaşır astım hayatım evde oturan kadının baska ne isi olur temizlik ütü yemek üfff hamileyken daha zor geliyor
hayırlısı esmacım ya sağlıkla sıhhatle.. benimki de şimdiden 2 kiloyu geçti 2500 e doğru gidiyor nasıl oldu anlamadım birden pik yaptı, galiba benim bir an önce doğurmak istediğimi anladı bebişim
aa zeynepcim seninle aynı tarihteyiz kız şansa bak hangimiz erken doğurucak acaba
hayatım bir de iğneye çok dikkat et kendine özel olsun ortak iğne kullanmayın
aa haftasonu gelicekti di mi canım
kaydirigubbakcemile3
aynen parayla rezıl olmak dıye buna dıyolar heralde kötükedihüso
hafta sonu gelıcektı goya canım ama daha kargoya bıle verılmemıs göya bende sınırlendıkce arayıp duruyorumklava:
cubuklarla bakılıyo canım bıde her olcum ıcın ayrı ıgne ucu kullanılıyo halamda bılıyorum bende temız ıgne actırırım kullandırtmaz zaten kullanılmıs seyı :1hug:
Günaydın canlar ben yazamadım uzun zamandır.herkes iyi inşallah geçmişide okuyamadım henüz.başım kazan gibi çatlıcak pc ye zor bakıyorum.herkesi özledik kızımla.çantamı hazırladım bugün içim rahatladı.
Aaaa gelmedi mi haberim yoktu iyi yapmışsın at fırçayı ama şekerin yükselecek kız fazla sinirlenmekaydirigubbakcemile3
Dalin sıvı deterjan aldım. Yumuşatıcı pek önermiyorlar diye kullanmadım zaten yumuşak oldular.
MELİSSA insallah ikimizde aynı hafta saglıkla alırız kucagımıza. benim 28 aralık ptesi doktor randevum. bakalım oglum ne kadar oldu. senin kızın 1 hafta önce 2100 civarıysa bizimki demekki 2300 civarı birsey cıkar dimi? ooooooo dogsa yasayacak kıvama geliyor bebeklerimiz......
Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.
napıyosun seçil gitti mi eşin, insan biraz buraya bakar özlettin kendini Şeniz
atıyorum şekerim her gün bi tek hihoyyyt bir hafta önce 2100 gr dı yakındır 2500 olması
geçmiş olsun güzelim.
kaydirigubbakcemile3
zaten çalışıyorsun, bi ev taşınacak. sen kendine dikkat et. nasıl olsa bol bol yıkacaksın bebiş çamaşırları.
yok seçilcim göreli bir haftadan fazla oldu ocağın 2 sinde yeni randevumuz. odasını seçtiniz mi derinciğimin?
doğru haklısın canım evde olunca işler hep aynı olsun sağlık olsun ama hergün daha zor geliyo bazı şeyler ağırlaştık artık
sakin ol zeynepcim valla bunların odanın yanında ekstra hediye bile göndermeleri lasım size bence özür olarakkk
hoşgeldin canımm nasılsın ohh çantanıda hazırladın demek hadi bakalım hayırlısı olsun
evet hayatım ya az kaldı ayy çok heyecanlı
ben hiç duymamıştım bunu, içindeki deterjan iyi mi acaba
berrincim kızınımı görmeye gittin maşallah ona cnm.serapcım yaptınmı şekerlerini?esmacım nasıl oldun?
Code Wash Deterjansız Yıkama Topu (3 Adet Alana 4.Bedava)
Kızlar ben bununla yıkıyorum derinin eşyalarını.annem deterjan alma bununla yıka dedi.araştırmış bu çok iyiymiş hiç kokmuo çamaşırlar deterjan nasıl bişi anlamadım.
evet hayatım ya az kaldı ayy çok heyecanlı
ben hiç duymamıştım bunu, içindeki deterjan iyi mi acaba
seçilcim örnek yaptım profilem koydum buraya nasıl koyuluyor bilen varmı beceremedimde
güzel bişeye benziyor canım neler çıkmış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?