2010 Şubat Annişleri Şafak Sayıyoruz :)

ArkeoS

İkinci duam...
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
1.036
2
356
Diğer
2010'un guzel Şubat Anneleri artık şafak saymaya baslayalım dedım.
Şafak 105:CüvCüv:

ayy inanmıyorum okadar oldumu
zaman ne çabuk geçiyor
şimdi bizim kuzular bir yaşınamı girecek
ama ben daha kilolarımı bile veremedim :(((

evet sanırım artık büyümüşler yan odadan yürüteçle
yanıma kadar geldi kucaıma alayım diye bacağıma vurup kollarını açıyoropuyorumnanaktan
allah sizede göstersin bu günleri

evet sanırım artık büyümüşler yan odadan yürüteçle
yanıma kadar geldi kucaıma alayım diye bacağıma vurup kollarını açıyoropuyorumnanaktan
allah sizede göstersin bu günleri

aminnnnn inşallah Allah'ım bizede göstersin o günleri :asigim:

2010 anneleri şafak saymaya başlamışsınız,buda demek olyor ki bizim bebişlerinde ilk doğum günleri yaklaşıyor opuyorumnanaktan.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

kizlar vallahi sizinle beraber bizlerde heyecanla bekliyoruz bebislerinizi ... rabbim saglik versin uzun ömür versin bebislerinize zamanin tadini cikartik inanin cok cabuk büyüyorlar Şeniz

2010 anneleri şafak saymaya başlamışsınız,buda demek olyor ki bizim bebişlerinde ilk doğum günleri yaklaşıyor opuyorumnanaktan.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

gercekten yaaa bana hala yeni dogmus bebek gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

ay kzılar be hamileliğim son günleri sabırsızlıktan çıldrıyordum hele 8.5 aylık olunca günler satler geçmedi gitti. ay o günleri yaşamayım tekrar. şükür bebişlerimiz yanımızda. yakında 1 yaşlarına girecekler. koca 1 sene geçmiş olaccak ne ara geçti kızlar ya. daha yeni doğum yapmadıkmı biz. 2010 şubat anneleri hazırlanın çok yakında hayatınız komple değişek.
hayatınız asıl şimdi bi anlam kazanacak.çünkü bu duygu inanın hiç birşeye benzemiyor.

bu arada ben sizden 1 yıl tecrübeli olarak şunu söyleyim. lohusalık dönemi çok zor bi dönem.
bu dönemi mümkün olduğu kadar az konuşan. fazla herşeye karışmayan biriyle geçirin.
çünkü zor bi dönem ve herşeye sinirlendiğinzi dönem olacak. doğumdan sonra ilk 10 günü (kişiden kişiye değişiyor ) atlattınmı biraz rahatlarsınız.

bunları size söylememin nedeni ben yaşadım sizde hazırlıklı olun diye

Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bebişler nasip etsin. Hamileliğinizin sonunu kadar tadını çıkarın. Nazlandıkça nazlanın.

şimdiye kadar hiç saymamıştım ama topiği görünce oturdum saydım şafağımızı
sata göre 129
bebeğimin gelişimine göre 120
daha çok var yaaa

ohoo şimdiden heyecan sarmış :)

Back
X