2010 şubat annişlerinin göbüşleri

maşallah hepinize maşallah kızlar son aylara doğru ayak parmaklarımızı bile göremicekmişiz bir arkadaşım söyledi :teytey:

abowww buyutmusun kız ewlenme cagına gelmıs nerdeyse cocuk :sm_cool:

Oooo ne demezsin kız bakmaya başladım zaten:roflol: Senin kızın talibi var mı yoksa topik kertiği yapalımkaydirigubbakcemile5

srpp maşallah canım ikinizede

Sağol canımŞeniz

srpp maşallah kız , bebişten çok sende kilo almışın galiba demi

Yok canım ya 5 hafta olmak üzere en son koyduğum resimden 1.5 kilo aldım o arada. Ben bu ayı iyi geçirdim kendimce yanikaydirigubbakcemile2 Cumaya kadar en fazla 2 kilo olmak üzere doktora gitmek istiyorum inş.:Saruboceq:

benimki sivri de füze gibi, seninki yanlara yayık gibi geldi resimden ondan öyle dedim

srpp cım maaşallah canım göbişine bebişine kocaman oldular artık ya ne güzel...

taşımak çok güzelde ah bide susuz tarla gibi şu çatlaklar olmasa:kedi: aldı başını gidiyo valla...

taşımak çok güzelde ah bide susuz tarla gibi şu çatlaklar olmasa:kedi: aldı başını gidiyo valla...

Canım geçen ay ben 5. ayda birden 6 kilo alınca benim de aniden çıktı. Ki ben ilk aydan itibaren yağ kullanıyordum. Benim doktorum kesinlikle ilaç ta önermiyor ben daha önceleri veriyordum ama faydası olmadığını gördüm çatlayacak olanı engellemiyor o yüzden sadece badem yağı diyordu hep. Ama ben yine de geçen hafta arayıp Lierac kullanayım mı diye sordum ben önermiyorum ama kendin istiyorsan kullan zararı olmaz dedi. Ben de başladım valla. Sonra keşke kullanıp deneseydim belki de olmazdı demeyeyim diye. Şimdilik yenileri çıkmadı bakalım etki göstermeye ancak başlıyor inşallah işe yarar:

Eki Görüntüle 27030 bunuda bugün çekildim hihoyyyt

bu da benim tatlı kızım opuyorumnanaktan

Oldumu bilmem ama buda benim göbisim
Eki Görüntüle 27239

buda benım bugun ıtıbarıyle mınıgımmm :asigim:

bende son halimi koyayım bari opuyorumnanaktan

Eki Görüntüle 27937
gerçi ben bunu daha önce öbür tarafa yüklemiştim ama burası göbiş topiği burayada koyayım bari tam olsun kaydirigubbakcemile2

Kızlar bu da benim 25+3 göbişim sabah evden çıkmadan çektim:asigim:

ay kızlar maşallah maşallah hepiciğinize Allahım nazarlardan saklasın o göbişleri ve içindekileri... çok değerli onlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…