2010 şubat annişlerinin göbüşleri

fatosum sıvrılmıs karnın canım ya masallah gobusede bebısede kaydirigubbakcemile3

amnında amanınn ne tatlı göbişmiş o içindeki yesinlerrr :ecrin_bebek:

canım masallah super gorunuyorsunuz saglıklıca kucagın alırsın ınsallah

fato göbişin çok güzel ama içindeki çok daha güzel bencee... ayy yicem o prensesleri :)

Fatolinam maşallah göbişe de içindekine de ya yerim ben onuopuyorumnanaktan

sağolun teyzeleri a.s.
bi doğsalarda yesek hep beraber :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

maşşalah göbüşlere bi ben öğrenemedim şu resim koymayı.....

benimkini ekleyemiyorum mesaj sayım yetmiyormuş , bıdığım albümümde 8 aylık göbüşümü görebilirsiniz :)

slm subat anneleri bende nisan annesiyim hayirli dogumlar diliyorum hepinizee allah yardimciniz olsun bir avazda alin bebeklerinizi kucaginiza...

37.haftamız
evet belkide aynı bedende son haftalarımız son günlerimiz heran gelebilirmiş prenses

maşallah canım sana ya ok tatlı göbüşün minicik

oyy maşallah fatmacım ya kocaman olmuş büyümüş... ee annesi bence artık dışarı çıkmayı haketti... kurtarmışta kendini... istediği zaman gelebilir... maşallah onada sanada...

Fatocum maşallah göbişine yaaa. Ecrin hanıma da maşallah. Hayırlısıyla gelsin inşallah o zamanını bilir zaten:)

maşallah canım sana ya ok tatlı göbüşün minicik
BANA PEK MİNİCİK GELMİYO AMA SAĞOL CANIM
masallah masallah yırım o ecrın dılayı ben gelsınde sevelım artık ne kaldı surda kaydirigubbakcemile2
oyy oyy yiye yiye bitircez biz bunları gelsinler artık sevelim demi ya teyzesi
oyy maşallah fatmacım ya kocaman olmuş büyümüş... ee annesi bence artık dışarı çıkmayı haketti... kurtarmışta kendini... istediği zaman gelebilir... maşallah onada sanada...

sağol tatlım buyursun gelsin ben hazır bekliyorum valla

fatolina maşallah canım
çok güzel duruyor belliki hamilelik çok yakışmış ne güzel fazla büyük değil göbeğin çok güzel duruyor benim daha şimdiden senden büyük valla
sonra bende ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…