fatosum sıvrılmıs karnın canım ya masallah gobusede bebısede kaydirigubbakcemile3
amnında amanınn ne tatlı göbişmiş o içindeki yesinlerrr :ecrin_bebek:
hülyacım, fatmacım maşallah ya ne güzel büyütmüşsünüz öyle minişleri allahım sizleri ve göbişlerdekileri nazarlardan kem gözlerden saklasın inşallah... hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsinler hepsi...
canım masallah super gorunuyorsunuz saglıklıca kucagın alırsın ınsallah
fato göbişin çok güzel ama içindeki çok daha güzel bencee... ayy yicem o prensesleri :)
Fatolinam maşallah göbişe de içindekine de ya yerim ben onuopuyorumnanaktan
aman yerım yerım ıcındekını masallah sıze fatoscummm
benimkini ekleyemiyorum mesaj sayım yetmiyormuş, bıdığım albümümde 8 aylık göbüşümü görebilirsiniz :)
slm subat anneleri bende nisan annesiyim hayirli dogumlar diliyorum hepinizee allah yardimciniz olsun bir avazda alin bebeklerinizi kucaginiza...
37.haftamız
evet belkide aynı bedende son haftalarımız son günlerimiz heran gelebilirmiş prenses
BANA PEK MİNİCİK GELMİYO AMA SAĞOL CANIMmaşallah canım sana ya ok tatlı göbüşün minicik
oyy oyy yiye yiye bitircez biz bunları gelsinler artık sevelim demi ya teyzesimasallah masallah yırım o ecrın dılayı ben gelsınde sevelım artık ne kaldı surda kaydirigubbakcemile2
oyy maşallah fatmacım ya kocaman olmuş büyümüş... ee annesi bence artık dışarı çıkmayı haketti... kurtarmışta kendini... istediği zaman gelebilir... maşallah onada sanada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?