• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

bugün yine cok sıcak ve kızım emmey calıssada sıkılıp bırakıyor offf ya sabahtan beri hiç emziremedimm...sütüm var ama beni 5dk emmeden düt gelmiyo gögüslerime niye böyle oluyo hemen gelmesi için napabilirim su emzirm işini hem cok seviyorum hemde cok bunaldım bazen kurtulmak istiyorum söyle 1yasına gelmiş olsada..ama vicdanım raht etmiyo mutlaka emzirmeliyim duygusu beynimden hiç gtmior stres yapınca bu sefer hiç gelityor...offf su sıcaklar bir bitse göz kapgımda şiş agrıyo cok bunaldımmmm

ben pirinçunuda veriyom ara ara dr verebilirsindemişti veren varmı başka acaba sevdi benim oğlan muhallebi gibi oluyo zaten tatlı şeyleri seviyo oğlum çorbaları zor yiyo

Benim doktorum kahvaltı olarak sütlü pirinçli muhallebi ver demişti ben her sabah onu veriyorum.

Kızlar yoğurdu babymixle mayaladığınızı yazmışsınız genelde. Neden babymixin kendisini vermiyorsunuz?

Pardon canım aslında ben bu cetvellerin ne oldugunu kavrayamamıştım cahillik işte :) bu cetvelleri nasıl oluşturdunuz?

Banada kızlar yapmıştı canım inan bende bilmiyorum.

Kızlarrrr hayrına birisi cetvel yapıversinn.

Kızlar yoğurdu babymixle mayaladığınızı yazmışsınız genelde. Neden babymixin kendisini vermiyorsunuz?

Bunu bende kendime soruyorum ama yinede evde kendim yapmak istiyorum ve yapıyorum .belki içinde benimde emeğin var diye belki daha sağlıklı olduğunu düşündüğüm için .

bugün yine cok sıcak ve kızım emmey calıssada sıkılıp bırakıyor offf ya sabahtan beri hiç emziremedimm...sütüm var ama beni 5dk emmeden düt gelmiyo gögüslerime niye böyle oluyo hemen gelmesi için napabilirim su emzirm işini hem cok seviyorum hemde cok bunaldım bazen kurtulmak istiyorum söyle 1yasına gelmiş olsada..ama vicdanım raht etmiyo mutlaka emzirmeliyim duygusu beynimden hiç gtmior stres yapınca bu sefer hiç gelityor...offf su sıcaklar bir bitse göz kapgımda şiş agrıyo cok bunaldımmmm

canım sağıp ver o zaman.. çünkü çok sıcak çocuk ta çek çek bunalıyordur.. ben bakıyorum oğlum emmek istemiyorsa hemen sağıyorum bi güzel içiyor.. şöyle düşün benim yarım saatte sağdığım sütü 10 dk da cork cork içip bitiriyor. yarım saat emmez ki bu sıcakta..

doktor geçen ay kendin mayala dedi.. bu ay sordum artık hazırını yiyebilir 6 aylık koldu dedi. ama ben alıştım şimdi zahmet gibi de gelmiyor bana geceden mayalıyorum sabaha hazır.. hem günde 200 cc yiyor ben 1 paket babymixle 400 cc yoğurt yapıyorum..

kızlar yoğurdu babymixle mayaladığınızı yazmışsınız genelde. Neden babymixin kendisini vermiyorsunuz?

ben genel olarak hazır gıdalara karşıyım kendim yapabilecekken neden hazır vereyim diyorum ama benim kıza geçen bırda herkes babmixle yoğurt çok güzel oluyo deyince onunla mayaladım dün ağzına bile sürmemiş ben eski usule devam edicem

Dün akaşma kızıma pıraqsalı çorba yaptım çook güzel yedi pırasayı doğradım zy soteledim üstüne patates+kabak+taze fasulye+paprika biberk oydum 5 dk tekrar sotelediğm pirincini suyunu koydum pişirdim bayıldı valla

yaa benim oğlan sebze karışımlarını sevmedi tarhana falan biraz yiyoda sebzeleri ağzına sürmüyo naapsam bi akıl verin

ya kızlar benim kızım iki gündür çok huysuz hiç yüzü gülmüyor özellikler akşama doğru saat 6-9 arası iyice tavan yapıyor çok ağlıyor. iki gündür tam anlamıyla yoğurt veriyorum. gaz mı yapıyor olabilir mi? yoğurttan ise kızıma yoğurt vermeyecekmiyim ben şimdi.

5. aya kadar full emdi beni canım ama çalışıyorum artık sağıp bırakacak kadar çok sütüm yok azda olsa sabah akşam ve gece emiyor oda yeter diye düşünüyorum ...

ben pirinçunuda veriyom ara ara dr verebilirsindemişti veren varmı başka acaba sevdi benim oğlan muhallebi gibi oluyo zaten tatlı şeyleri seviyo oğlum çorbaları zor yiyo

bende arada yapıyorum ama sürekli yapınca burun kıvırıyor.

yaa benim oğlan sebze karışımlarını sevmedi tarhana falan biraz yiyoda sebzeleri ağzına sürmüyo naapsam bi akıl verin

haşlayım püre yapma yani kaşıktırma. hepsini bir haşla elinle bi patates-bi kabak -bi karnabahar ver mesela.

Dün alışveriş merkezine gittik ev yemekleri yapan yerden ufak bi karnabahar -2 dilim patates aldım ayrı verdim yedi elimle.sonra eve gelip patates haşlayıp içine tereyag koydum yedi ben bile şaşaırdım valla.demekki birlikte istemiyor ayrı ayrı ve eliyle yemek zaten erkek gibi kız bağrıyo çığrıyo nezaket yok benimkinde:)

ya kızlar benim kızım iki gündür çok huysuz hiç yüzü gülmüyor özellikler akşama doğru saat 6-9 arası iyice tavan yapıyor çok ağlıyor. iki gündür tam anlamıyla yoğurt veriyorum. gaz mı yapıyor olabilir mi? yoğurttan ise kızıma yoğurt vermeyecekmiyim ben şimdi.

yoğurt gaz yapıyorsa yemiycek canım en azından iyice hareketlenip gaz sorununu atlatana kadar.gaz yiyip kıvranacağına yemeyip başka şeylerden alsın yoğurtun vitaminini hazır mama verirsin sütüne ek.

Bizde basladik ek gidaya
simdilik güzel güzel yiyo ne verirsem insallah böyle devam ederiz:)

aman maşallah.

CANIM YOGURT GAZ YAPIYODUR BENİM KIZIMada ilk verdigimde gaz yaptı cok agladı ben fitil koyuyodum rahatlayıp uyuyodu birde böyle dene istersen ve yogurt verme yada cok az ver alısana kadar...benimki yogurt sevmiyor zorla bi kaç kasık tıkıyorum..sebze corbası yaptım kabak patates yedi mercimek corbası pişirip ona ayırmıstım onuda sevdi yedi...ama 3 4 cay kasıgı veriyorum yeni basladım..sevmeyince vermiyorum ara ara deniyorum..kolay gelsinn

canım sağıp ver o zaman.. çünkü çok sıcak çocuk ta çek çek bunalıyordur.. ben bakıyorum oğlum emmek istemiyorsa hemen sağıyorum bi güzel içiyor.. şöyle düşün benim yarım saatte sağdığım sütü 10 dk da cork cork içip bitiriyor. yarım saat emmez ki bu sıcakta..

doktor geçen ay kendin mayala dedi.. bu ay sordum artık hazırını yiyebilir 6 aylık koldu dedi. ama ben alıştım şimdi zahmet gibi de gelmiyor bana geceden mayalıyorum sabaha hazır.. hem günde 200 cc yiyor ben 1 paket babymixle 400 cc yoğurt yapıyorum..

masallah...canım benimki biberon almıyor kasıkla içincede yarısı ziyan oluyor neyseki düzeldi emmesi yarı uyanık halde emziriyorum emiyor masallaj

Back
X