• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 şubat bebekleri ek gıdaya başlıyooo.::)))

bide meyva suyu vermiyorsunuz püre yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. püreyi nasıl yapıyorsunuz. nasıl yutuyor kolay oluyormu?

bide meyva suyu vermiyorsunuz püre yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. püreyi nasıl yapıyorsunuz. nasıl yutuyor kolay oluyormu?

ben elmayı cam rendede rendeleyip süzgeçten geçiriyorum zaten bu mevsimde elmalar çok sulu değil o zaten biraz kıvamlı oluyo sırf su diil yani benimki kolay yutuyo çokta seviyo ama havuç suyunu sevmedi elmayla ikisini karıştırıyorum bende yakındada kayısıya başlıcam aynı yöntemle

kızlar benim dorukum benim mememden başka hiçbirşeyi istemiyor. biberon almıyor. suyu bile çay kaşığı ile zar zor veriyorum. napıcam ben yaaaa..... siz nasıl biberona geçtiniz emziren anneler bir yardım edin bana :(

valla ben verdim yadırgamadı yanılmıyosam anne göğüs ucuna yakın biberon emzikleri vardı ben kızımda kullanmıştım aventindi galiba bi soruştur istersen almazsa işin zor zeynepçim

ya hiç sorma nuby nin anne gögsü gibi biberonları var onu veriyorum almıyor cıldırcam. :( işe başlayınca napıcak bu velet.

bu arada kırmızımı yeşil elmamı?

bide süzünce sadece suyu kalıyor o zaman değilmi posasını vermiyorsun

yok bırakmıyolar benimki memeyide alıyo ama ben meyve suyunu kaşıkla veriyorum kırmızı elma aldım ben diğeri ekşi gelebilir diye bide benimki püre gibi oluyo ama pütürlü olmadığı için kolay yutuyo

valla canlarim benim cadi suyu hic sevmiyor..... bende bardakta veriyorum heryerimiz islaniyor bastan asag üstümüzü degistiriyoz ee napalim... bügün tekara gittim farkli tatta caylar aldim yok anacim biberonu veriyorum agzina cigniokaydirigubbakcemile3 pppuuu puuu yapiyo heryerimizz mama su offf artik onu oyun belledi benim cadi her mama verisimdee pppuuu puuu yapioo bide kikir kikir gülmesi yok mu canidinn opuyorumnanaktan . oyun zannedio onusempatiksalakcinni

benim kız yogurdu çok sevdi yaa.ama sade degil.elmalı yogurt..elmayı cam rendden geçiriyorum.yarısını.yarısınında suyunu çıkarıp yogurda koyuyorum.bi güzel karıştırıp yediriyorum.çok seviyoo.artık hep böyle veririm gibi geliyoo.hemde elma yemiş oluyo ..

dün cam rendede bi tane kayısı rendeledim verim gecesi doktorluk olduk tetiklrmiş olabilir dedi drumuz sevmişti oğlum halbuki ne vercem ben bu çocuğa yaa gaz yapmayan ne varki benimkine herşey gaz yapıyo vermesem kilo alamıcak off ne gazmış bizimkisi doğal moğal yanında haltetsinkaydirigubbakcemile3

benim kız yogurdu çok sevdi yaa.ama sade degil.elmalı yogurt..elmayı cam rendden geçiriyorum.yarısını.yarısınında suyunu çıkarıp yogurda koyuyorum.bi güzel karıştırıp yediriyorum.çok seviyoo.artık hep böyle veririm gibi geliyoo.hemde elma yemiş oluyo ..

normaL yogurt mu sne mı mayalıyosun bacım?

bunları elimle tek tek yazmıştım sizlere kopyala yapıştır yapmamıştım ama görüyorumki demekki boşa uğraşmışım sorun değil.paylaşmam bundan sonra

aşkolsun neden alınganlık yapıp böyle bi tepki verdin ki. kimsenin kimseyi önemsemediği yok. ben şahsım adına daha tam olarak ek gıdalara başlamadığımdan diğer topıklere ugradıgım kadar buraya ugramıyorum. ama zamanı gelınce butun bılgıler degerlendırılecek elbet... bence boyle bi çıkışa hiç ama hiç gerek yoktu seçilcim gercekten çok üzüldüm. bazen hepimizin yazdıkları arada kaynıyor...

evet arya ya alınma lütfen. biz henüz anne sütü veriyoruz. ama ben okuyorum yazdıklarını. zamanı gelince ilk bunları okuyacagım. ellerine saglık. teşekkürler.

Kızlar bende annesütü veriyorum ama doktorumuz ek gıdalara geçişle ilgili bilgiler verdi elime burada sorulan soruları görünce sizlere faydası olabileceğini düşündüm ve yazdım tek tek insan birşey paylaşınca teşekkür beklemiyor ama en azından girenler oldu topiğe bir yorumda yazılabilirdi belki fazla alınganlık yapıyorum ama 1 senelik mazimiz var.kendimi görünmez gibi hissettim sizleri kırmak istemedim asla.demekki paylaştıklarım sizler için o kadarda gerekli bilgiler değilmiş dedim sildim.o bir anlık kırgınlık sadece o kadar lütfen üzülmeyin ben sessizce takip ederim sizleri yine.

Kızlar bende annesütü veriyorum ama doktorumuz ek gıdalara geçişle ilgili bilgiler verdi elime burada sorulan soruları görünce sizlere faydası olabileceğini düşündüm ve yazdım tek tek insan birşey paylaşınca teşekkür beklemiyor ama en azından girenler oldu topiğe bir yorumda yazılabilirdi belki fazla alınganlık yapıyorum ama 1 senelik mazimiz var.kendimi görünmez gibi hissettim sizleri kırmak istemedim asla.demekki paylaştıklarım sizler için o kadarda gerekli bilgiler değilmiş dedim sildim.o bir anlık kırgınlık sadece o kadar lütfen üzülmeyin ben sessizce takip ederim sizleri yine.

ayyy aryacimm canim yapma böyle yaaa :( valla cok üzüldüm inan böyle düsündügüne! anacimmm vallaaa bu bacaksizlar bizim felegimizi sasirtti sempatiksalakcinni hepimiz acemiyiz , elimiz ayagimiza dolasioo inan su pc nin basina geciyorum ama belki on kez gidip gidip geliyorum . eminimki diger arkadaslarda öyledirler canim! sakin böyle düsünme valla! saftimizz kaydii anacigimmm sempatiksalakcinni bu bacak kadar boylariyla bizi dize getiriyolar kafamçokkarıştı

aşkolsun canım yaa sessız takıp etmek ne demek her zaman burda gormek ıstıyoruz senı

Back
X