Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide meyva suyu vermiyorsunuz püre yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. püreyi nasıl yapıyorsunuz. nasıl yutuyor kolay oluyormu?
kızlar benim dorukum benim mememden başka hiçbirşeyi istemiyor. biberon almıyor. suyu bile çay kaşığı ile zar zor veriyorum. napıcam ben yaaaa..... siz nasıl biberona geçtiniz emziren anneler bir yardım edin bana![]()
benim kız yogurdu çok sevdi yaa.ama sade degil.elmalı yogurt..elmayı cam rendden geçiriyorum.yarısını.yarısınında suyunu çıkarıp yogurda koyuyorum.bi güzel karıştırıp yediriyorum.çok seviyoo.artık hep böyle veririm gibi geliyoo.hemde elma yemiş oluyo ..
bunları elimle tek tek yazmıştım sizlere kopyala yapıştır yapmamıştım ama görüyorumki demekki boşa uğraşmışım sorun değil.paylaşmam bundan sonra
Kızlar bende annesütü veriyorum ama doktorumuz ek gıdalara geçişle ilgili bilgiler verdi elime burada sorulan soruları görünce sizlere faydası olabileceğini düşündüm ve yazdım tek tek insan birşey paylaşınca teşekkür beklemiyor ama en azından girenler oldu topiğe bir yorumda yazılabilirdi belki fazla alınganlık yapıyorum ama 1 senelik mazimiz var.kendimi görünmez gibi hissettim sizleri kırmak istemedim asla.demekki paylaştıklarım sizler için o kadarda gerekli bilgiler değilmiş dedim sildim.o bir anlık kırgınlık sadece o kadar lütfen üzülmeyin ben sessizce takip ederim sizleri yine.
Kızlar bende annesütü veriyorum ama doktorumuz ek gıdalara geçişle ilgili bilgiler verdi elime burada sorulan soruları görünce sizlere faydası olabileceğini düşündüm ve yazdım tek tek insan birşey paylaşınca teşekkür beklemiyor ama en azından girenler oldu topiğe bir yorumda yazılabilirdi belki fazla alınganlık yapıyorum ama 1 senelik mazimiz var.kendimi görünmez gibi hissettim sizleri kırmak istemedim asla.demekki paylaştıklarım sizler için o kadarda gerekli bilgiler değilmiş dedim sildim.o bir anlık kırgınlık sadece o kadar lütfen üzülmeyin ben sessizce takip ederim sizleri yine.