2010 şubat bebişleri kilo ve boyumuz neydi ne oldu..

merhaba anneler öncelikle hepinizin bebeğinin sağlıklı olmasını diliyorum ben mart annesiyim size birşey danışmak istedim bebeğim 4150 grm doğdu şuan 36 günlük hem anne sütü hemde takviye mama alıyor sütüm az çünkü yaklaşık 1,500 gram kilo almış şuan 5500 civarı acaba çokmu almış sizce endişe ediyorum mamada yediği için obez olur korkusu var mamayı az vermeye çalışıyorum ama bazen çok ağlıyor uyumuyor karnı aç oluyor sanırım bende mama veriyorum ve uyuyor böylece sizce doğrumu yapıyorum kilo alımı normalmi yoksa mamadan ötürümü böylein yardımcı olursanız sevinirim

istersen bence mamayı azalt.eger doyduundan emensen ama hala aglıyorsa bence memiy ver o onu biraz rahatlatır kuzum.genelde 1 kiloya iyi derler...senin sütün yetiyor olmasın.doktormu söyledi mamaya başla diye...

bizde 52günlükken yani 7nisanda kontrolümüzde 5700g 61cm olmuşuz...

bence cok ıyı kılo almıs 800 gr-1 kg normal oluyor... sutun yetıyo olabılırmı???

istersen bence mamayı azalt.eger doyduundan emensen ama hala aglıyorsa bence memiy ver o onu biraz rahatlatır kuzum.genelde 1 kiloya iyi derler...senin sütün yetiyor olmasın.doktormu söyledi mamaya başla diye...

bence cok ıyı kılo almıs 800 gr-1 kg normal oluyor... sutun yetıyo olabılırmı???

öncelikle yanıtlarınız için teşekkürler
sezeryan oldğundan sütüm 4-5 gün sonra gelmeye başladı ama baya azdı ilk günler. mama kullandık hep hala da devam ediyoruz ilk günlerdeki gibi sık içmiyor artık günde 2-3 sefer içiyor en fazla her ağladığı ve acıktığında meme veriyorum çoğu zaman doyuruyor mesela bazı günler sabahtan geceye kadar yetiyor sütün kalmadığını bende hissettiğimde bebek çok ağlıyor aranıyorsa mama vermek zorunda kalıyorum sütün ne kadar geldiğini bilmediğimden tam emin olamıyorum süt le doyabileceğinden 15 gün önce sırf bu yüzden sağıp baktım 60-70 cc anca çıktı bu çok az bir rakam şuan için biraz daha artı tekrar sağıp bakıcam günün hangi saati sağmam gerek? yani her zaman aynı ortanda süt oluyotrmuki? bu konulara çok yabancıyım yardımlarınıza ihtiyacım var bide ortalama kaç cc çıkması lazım bir bebeği tam doyurmak için..?

walla cc hesabı pek bılmıyorum emzırdıgım ıcın. ama sut sagma makınelerıne aldanma. ben gogsumu rahatlatmak ıcın sutumu sagdıgım zaman gogsumu tamamen bosalttıgım zaman bıle kızımı emzırdıgımde doyuyor ıpek. sut memede bırıken bısey degıldır kısa vadede. sen emzırdıkce o anda uretılır. o yuzden sagdıgın sute cok aldanma derım. bebegın cektıkce sut uretılır emın ol o emdıkce gerısı gelıcektır.
gunde 4-5 çişli bez goruyorsan doyuyor demektır...

Bizim bugünkü kotrolümüzde
kilomuz 6760 gr boyumuz 59 cm
bir haftada 100 gr ve 1 cm uzamis kizim:icecream:

dogum kılomuz 2.900 dü
1.ayımızda 4.200 olmustuk
2.ayımızda da 5.710 olmuşuz.

kızım 1.500 kılo almıs bu ay ve toplamda da 10 cm uzayarak 57.5 cm olmuş...

dogum kılomuz 2.900 dü
1.ayımızda 4.200 olmustuk
2.ayımızda da 5.710 olmuşuz.

kızım 1.500 kılo almıs bu ay ve toplamda da 10 cm uzayarak 57.5 cm olmuş...

Bizim bugünkü kotrolümüzde
kilomuz 6760 gr boyumuz 59 cm
bir haftada 100 gr ve 1 cm uzamis kizim:icecream:

maşallah maşallah ...
biz de yarın kontrole gidiyoruz bakalım.. neydik ne olduk görelim:))

benim kızım 3.100 gr boyuda 50 cm doğdu
3 gün sonra 2900 oldu
1.ayımızda 3900 53 cm
2. ayımıda 4860 56cm
2 ay 4 günlükken 5400 58 cm

benim kuzumda hastaneden çıktıktan sonra kilosu 3.250 gr boyuda 51 cmdi

1.ayımızda 4.500 gr boyuda 53 cm olmuş

bakalım 2.ayımızda ne kadar olmuşuz ayın 22.sinde belli olacak ama sanki boyu az uzamış gibi geliyor bana bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…