2010 şubat bebişleri kilo ve boyumuz neydi ne oldu..

maşallah zeyno bizim kızda 7. haftası doldu 5 kilo olmuşuz.. bu ay güzel gidiyoz ee tabi mama da veriyoruz 15 güünde 600 gr iyi almış.. maşallah kızıma

maşallah zeyno bizim kızda 7. haftası doldu 5 kilo olmuşuz.. bu ay güzel gidiyoz ee tabi mama da veriyoruz 15 güünde 600 gr iyi almış.. maşallah kızıma

aman nazlı bebegede masallah canım benım Rabbım nazarlardan saklasın

aman aman maşallah.ohh gördünmüne güzel almış..

İyi çok şükür Zeynepcim uslu bir kızım var maşallah beni üzmüyor, ama abileri beni delirtiyorlar oda ayrı bir konu ,,İpekçim nasıl oldu inş.biraz rahatlamıştır ...

oy ben yerım onu aferın kuzuya...
ıpek aynı canım ıns zamanla atlatıcak sımdılık bı degısıklık yok henuz durumda :sinifsinif:

Cumartesi günü doktora gittik teyzeleri...
Doğumda 3500 gr 50 cm di
43 günlük 6000 gr 58 cm olmuşuz... maşallah oğluşuma...

Maşallah kuzucuklara yaa tombik tombik olmuşlar.
Sizinkileri görünce valla iyice üzüldüm. Benimki 3900 doğdu tombik tombikti hastane çıkışı bakmadılar tekrar ama 15 günlükken 3600 dük sarılık ve yeterli beslenememeden baya düşmüşüz. 29 günlükken hemen hemen doğum kilosuna ancak geldi. 41. günde bugün 4100 olmuş doktor çok yavaş alıyor sütün yaramıyor ya da yetmiyor diye bugün mamaya başladık inşallah bizde alırız tez zamanda. Sütün kalitesi için ne duyduysam yaptım. Bol su içiyorum Ferrum fortla elevite devam milupa çayı içiyom yok o yok bu olmayınca olmuyor sağlıklı olsun da ne yapayım diyorum artık.

canım benım hıc uzulme berkınde toparlar kısa zamanda...
sen sutunu ver artı mama takvıyesı yap bak nası tontiş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…