2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

sağol hülyacım amin canım allah hepimizinkileri korusun inş.

bakıyorum bakıyorum bu kadar güzel bu kadar yakışıklı olduklarına inanamıyoum...
gerçek mi bunlar yarabbim sana şükürler olsun bu kadar güzel duyguları biza bahşettiğin için..

maşallah maşallah
artık bebişler demeye dilim varmıyo baya bayaa genç kızlar ve delikanlılarla dolmuş burası...
şu duruşlara bakışlara pozlara süslere bakk..
valla canım ya şaka maka zaman geçiyor vallahi..
çok teşekkürler teyzesi ömer de sizi öpüyor..
oğlumla birlikte baktık arkadaşlarının resmine...
anne bütün arkadaşlarım kocaman olmuş maşallah bize dedi oğlum teyzeleri.
sağol canım ya,sağlıkla büyüsünler hepsi...
Ay kizlar valla hangi birini alinti yapcagimi sasirdim hepsi birbirinden seker hepsi kocaman olmus
yerim ben bu sekerleri yerim masallah Allah im hepsini nazarlardan korusun
amin amin hepsine maaşallah..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 dur ben de burak'a göstereyim resimleri,kimde çığlık atacak bakalım.kaydirigubbakcemile3

maşallah Ömercim sende çok şeker olmuşsun zeytin gözlüm
teşekkür ederiz teyzesi..öpüyoruz sizi...

bakıyorum bakıyorum bu kadar güzel bu kadar yakışıklı olduklarına inanamıyoum...
gerçek mi bunlar yarabbim sana şükürler olsun bu kadar güzel duyguları biza bahşettiğin için..

gerçekten canım allaha şükürler olsun!!

teşekkür ederizzzz..

kaydirigubbakcemile3 dur ben de burak'a göstereyim resimleri,kimde çığlık atacak bakalım.kaydirigubbakcemile3

aaaa aşk olsun hülyaaa...ne o öyle bütün kızlara baktıriyn..sen sadece defnenin resimlerini bul döne döne o resimleri izlet hangi pozu sevecek öyle dene..yasak ona ..başka kıza bakmak yokkötükedihüso

bu da benim yakışıklım...

oy oy bakışını sevsinler senin.maşallah çok tatlısın maviş seni...

maşallah ya çok yakışıklı olacaksın kesin..kızım olsa verirdim sana

aaaa aşk olsun hülyaaa...ne o öyle bütün kızlara baktıriyn..sen sadece defnenin resimlerini bul döne döne o resimleri izlet hangi pozu sevecek öyle dene..yasak ona ..başka kıza bakmak yokkötükedihüso

delikafadulden

bunlar kocaman olmuş maşallah hepsi birbirinden güzel hepsi birbirinden yakışıklı kendileri gibi bahtlarıda güzel olsun kuzucukların

tesekkürler sekerim...dogru diyorsun yaa buyuyorlar serap bizimkiler aynı saatlerde dogdu galibaa dimii yukselen burc arıyorum benimki 14.58 15.00 gibi dogdu 17 subat
Aynı gün doğdular nerdeyse aynı saat 14:30 da doğdu Berkin:dance:
Sen deyince baktım benim oğlumun yükseleni yengeçmiş.
Oğlumla hem burcumuz hem yükselenimiz aynı:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Yerim seni ben boncuk gözlüm. Kızlar koşacak peşinden valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…