Bahar'ım diyor ki:Teyzelerim ben bu elbiseyi dayımın düğününde giyicem,annem saçıma pembe kurdela alıcak.
Güzel olmuş mu,yakışmış mı bana???
Uploaded with ImageShack.us
maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
off ya ben bu esra'nın gözlerine bitiyorum,ilerde çok canlar yakacak fıstığım.. yerim seni maşallah sana 41 kere
aman da çınar'ım havuzlara mı gitmiş,o kadar büyümüş mü? keyfin hiçç bozulmasın kuzum,maşallah sana
ohh özge ne şanslısın yavrum, anneanne göndermiş yine ciciler..çok tatlı olmuşun maşallah
kız sibel, burak'ın alnındaki kızarıklık utanınca mı çıkıyo, anam utnagaç mı olacak bu sıpa. yerim ben onu,maşallah.
selma'cım maşallah cocuklarına. hepsi birbirinden güzel. Allah nazarlardan esirgesin.
Allah'ım bu nasıl bir güzellik böyle revna. maşallah sana yavrum 41 kere..
zeynep çok tatlısın kuşum,maşallah sana..
oyy o dudaklar neden büzüldü ipek hnm.bu kadar da kucakta durma yavrum, annen resmetsin ki biz de görebilellim bu güzelliği.maşallah sana
oo berkin bey, bu ne ciddiyet yavrum.tosuncuk seni,maşallah sana..
mertkan'cım maşallah sana.gülücüklerin hiç bitmesin bebeğem..
bahar canım çok yakışmış elbisen,düğünün en güzeli sen olacaksın kesin.
kara boncuğum,ömer'im ne tatlısın. maşallah sana.bu arada ben de çok seviyorum ömer ismini.
valla canım ya şaka maka zaman geçiyor vallahi..maşallah maşallah
artık bebişler demeye dilim varmıyo baya bayaa genç kızlar ve delikanlılarla dolmuş burası...
şu duruşlara bakışlara pozlara süslere bakk..
çok teşekkürler teyzesi ömer de sizi öpüyor..maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
off ya ben bu esra'nın gözlerine bitiyorum,ilerde çok canlar yakacak fıstığım.. yerim seni maşallah sana 41 kere
aman da çınar'ım havuzlara mı gitmiş,o kadar büyümüş mü? keyfin hiçç bozulmasın kuzum,maşallah sana
ohh özge ne şanslısın yavrum, anneanne göndermiş yine ciciler..çok tatlı olmuşun maşallah
kız sibel, burak'ın alnındaki kızarıklık utanınca mı çıkıyo, anam utnagaç mı olacak bu sıpa. yerim ben onu,maşallah.
selma'cım maşallah cocuklarına. hepsi birbirinden güzel. Allah nazarlardan esirgesin.
oyy o dudaklar neden büzüldü ipek hnm.bu kadar da kucakta durma yavrum, annen resmetsin ki biz de görebilellim bu güzelliği.maşallah sana
kara boncuğum,ömer'im ne tatlısın. maşallah sana.bu arada ben de çok seviyorum ömer ismini.
sağol canım ya,sağlıkla büyüsünler hepsi...oğlumla birlikte baktık arkadaşlarının resmine...
anne bütün arkadaşlarım kocaman olmuş maşallah bize dedi oğlum teyzeleri.
amin amin hepsine maaşallah..kaydirigubbakcemile3Ay kizlar valla hangi birini alinti yapcagimi sasirdim hepsi birbirinden seker hepsi kocaman olmus
yerim ben bu sekerleri yerim masallah Allah im hepsini nazarlardan korusun
kaydirigubbakcemile3 dur ben de burak'a göstereyim resimleri,kimde çığlık atacak bakalım.kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesi..öpüyoruz sizi...maşallah Ömercim sende çok şeker olmuşsun zeytin gözlüm
bakıyorum bakıyorum bu kadar güzel bu kadar yakışıklı olduklarına inanamıyoum...
gerçek mi bunlar yarabbim sana şükürler olsun bu kadar güzel duyguları biza bahşettiğin için..
maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
kaydirigubbakcemile3 dur ben de burak'a göstereyim resimleri,kimde çığlık atacak bakalım.kaydirigubbakcemile3
mavişim sanada kocaman maşallah çok yakışıklısın teyzem...
teşekkür ederizzzz..
oy bakışını sevsinler senin.maşallah çok tatlısın maviş seni...
aaaa aşk olsun hülyaaa...ne o öyle bütün kızlara baktıriyn..sen sadece defnenin resimlerini bul döne döne o resimleri izlet hangi pozu sevecek öyle dene..yasak ona ..başka kıza bakmak yokkötükedihüso
Maaşallah oğluna canım çok yakışıklı olacak kesin..:)
41 kere maşallah maviş çok kızın canını yakar senin o gözlerin.
maşallah ya çok yakışıklı olacaksın kesin..kızım olsa verirdim sana
delikafadulden
Maaşallah oğluna canım çok yakışıklı olacak kesin..:)
Aynı gün doğdular nerdeyse aynı saat 14:30 da doğdu Berkin:dance:tesekkürler sekerim...dogru diyorsun yaa buyuyorlar serap bizimkiler aynı saatlerde dogdu galibaa dimii yukselen burc arıyorum benimki 14.58 15.00 gibi dogdu 17 subat
Yerim seni ben boncuk gözlüm. Kızlar koşacak peşinden valla
Yerim seni ben boncuk gözlüm. Kızlar koşacak peşinden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?