çoook yakışmışş..biz bayıldık:))Bahar'ım diyor ki:Teyzelerim ben bu elbiseyi dayımın düğününde giyicem,annem saçıma pembe kurdela alıcak.
Güzel olmuş mu,yakışmış mı bana???
http://img248.imageshack.us/i/090tt.jpg/
Uploaded with ImageShack.us
Sedacım gelin hanım kıskanmasın Bahar ı benden güzel olmuş diye :))))
teşekkür ederiz..haftasonundaki anneyle babanın evlilik yıldönümü kutlaması aile pikniğinden..:) alıcaz kızını bu gidişleÖmer'im ne tatlı olmuşsun seeeennn.Maşallah sana.Ömer ismini de çok severim.
Canım sana mesaj attım özelden slaytla ilgili bi bak istersen.
teşekkür ederiz..haftasonundaki anneyle babanın evlilik yıldönümü kutlaması aile pikniğinden..:) alıcaz kızını bu gidişle
Baharcım adın gibi olmuşsun vallahikaçırcaklar seni kıız :dance:
Esra ne kadar büyümüş Ömercik maşallah sana yakışıklıı
pişştt erkek seni bi de bakmış yandan yandan maşallahhh sana kocaman olmuşsun yaaa
ayy çok teşekkür ederiz yakışklı mı olcak nee?:)bahar çok tatlı olmuşsun yaaa...düğünün prensesi geliyo çekilinnnn.....ömer sende çok güzel bakıyon...gözlere bak zeytin gibi karagözlü yakışıklı seni...
sağol cnm valla her gün emek veriyoruz büyüsün die ne kadar hoş büyüdüklerini görmek dimii...oy maşallah ömercik nede tatlo olmuş..
ehmm ehmm annesine çekmiş gözler bakışlar diyorlar...Ömercim maşallah sana pamuk şekerimmm
Esracım maşallah. Bu gözler kime benzemiş kız. Allah nazardan korusun
teşekkür ederizzz maşşallahhhpişştt erkek seni bi de bakmış yandan yandan maşallahhh sana kocaman olmuşsun yaaa
tesekkürler sekerim...dogru diyorsun yaa buyuyorlar serap bizimkiler aynı saatlerde dogdu galibaa dimii yukselen burc arıyorum benimki 14.58 15.00 gibi dogdu 17 subatBaharcım adın gibi olmuşsun vallahikaçırcaklar seni kıız :dance:
Esra ne kadar büyümüş Ömercik maşallah sana yakışıklıı
maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
off ya ben bu esra'nın gözlerine bitiyorum,ilerde çok canlar yakacak fıstığım.. yerim seni maşallah sana 41 kere
aman da çınar'ım havuzlara mı gitmiş,o kadar büyümüş mü? keyfin hiçç bozulmasın kuzum,maşallah sana
ohh özge ne şanslısın yavrum, anneanne göndermiş yine ciciler..çok tatlı olmuşun maşallah
kız sibel, burak'ın alnındaki kızarıklık utanınca mı çıkıyo, anam utnagaç mı olacak bu sıpa. yerim ben onu,maşallah.
selma'cım maşallah cocuklarına. hepsi birbirinden güzel. Allah nazarlardan esirgesin.
Allah'ım bu nasıl bir güzellik böyle revna. maşallah sana yavrum 41 kere..
zeynep çok tatlısın kuşum,maşallah sana..
oyy o dudaklar neden büzüldü ipek hnm.bu kadar da kucakta durma yavrum, annen resmetsin ki biz de görebilellim bu güzelliği.maşallah sana
oo berkin bey, bu ne ciddiyet yavrum.tosuncuk seni,maşallah sana..
mertkan'cım maşallah sana.gülücüklerin hiç bitmesin bebeğem..
bahar canım çok yakışmış elbisen,düğünün en güzeli sen olacaksın kesin.
kara boncuğum,ömer'im ne tatlısın. maşallah sana.bu arada ben de çok seviyorum ömer ismini.
oğlumla birlikte baktık arkadaşlarının resmine...
anne bütün arkadaşlarım kocaman olmuş maşallah bize dedi oğlum teyzeleri.
maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
off ya ben bu esra'nın gözlerine bitiyorum,ilerde çok canlar yakacak fıstığım.. yerim seni maşallah sana 41 kere
aman da çınar'ım havuzlara mı gitmiş,o kadar büyümüş mü? keyfin hiçç bozulmasın kuzum,maşallah sana
ohh özge ne şanslısın yavrum, anneanne göndermiş yine ciciler..çok tatlı olmuşun maşallah
kız sibel, burak'ın alnındaki kızarıklık utanınca mı çıkıyo, anam utnagaç mı olacak bu sıpa. yerim ben onu,maşallah.
selma'cım maşallah cocuklarına. hepsi birbirinden güzel. Allah nazarlardan esirgesin.
Allah'ım bu nasıl bir güzellik böyle revna. maşallah sana yavrum 41 kere..
zeynep çok tatlısın kuşum,maşallah sana..
oyy o dudaklar neden büzüldü ipek hnm.bu kadar da kucakta durma yavrum, annen resmetsin ki biz de görebilellim bu güzelliği.maşallah sana
oo berkin bey, bu ne ciddiyet yavrum.tosuncuk seni,maşallah sana..
mertkan'cım maşallah sana.gülücüklerin hiç bitmesin bebeğem..
bahar canım çok yakışmış elbisen,düğünün en güzeli sen olacaksın kesin.
kara boncuğum,ömer'im ne tatlısın. maşallah sana.bu arada ben de çok seviyorum ömer ismini.
Hülyacım ne kadar özenmişsin mesajına. Ellerine sağlık. Esramın gözlerinin şekli anası, rengi babası canım. Tabi değişmezse...
Oyy maşallah diyen dilleri yerim ben yerimmmmm... Biz de dün esra yla baktik kardeşlerimize. Ahmet Burak'la Bahar'a bakarken çığlık attı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?