2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Bahaaaaaar kaparlar seni düğünde annenin yanından ayrılma kuzu :)

kız bebeklerde başka güzel oluyor yaaaaaa şutarafagitti

teşekkür ederim teyzelerim,demek ki güzel olmuşum.Annem karar veremedi yeni mi alsa bunu mu giydirse bana diye.Bu elbise şu an 13 yaşında olan kuzenimin elbisesiymiş,bana kadar saklamışlar...O zaman bir tek ayakkabı alırız bir de olmayan saçıma kurdela,bitti bu iş.Ben hazırım düğüne....temmuzun 11 inde.hepiniz davetlimsiniz...

Ömer'im ne tatlı olmuşsun seeeennn.Maşallah sana.Ömer ismini de çok severim.
Canım sana mesaj attım özelden slaytla ilgili bi bak istersen.

Ömer'im ne tatlı olmuşsun seeeennn.Maşallah sana.Ömer ismini de çok severim.
Canım sana mesaj attım özelden slaytla ilgili bi bak istersen.
teşekkür ederiz..haftasonundaki anneyle babanın evlilik yıldönümü kutlaması aile pikniğinden..:) alıcaz kızını bu gidişle

Baharcım adın gibi olmuşsun vallahi kaçırcaklar seni kıız :dance:

Esra ne kadar büyümüş Ömercik maşallah sana yakışıklıı

teşekkür ederiz..haftasonundaki anneyle babanın evlilik yıldönümü kutlaması aile pikniğinden..:) alıcaz kızını bu gidişle

ooo nice yıllara inşallah,sağlıklı sıhhatli ve bebeğinizle...
bakalım kısmet...

annemin elini bırakmicam herkes kaçıracaklar diyor:((

Ömercim maşallah sana pamuk şekerimmm
Esracım maşallah. Bu gözler kime benzemiş kız. Allah nazardan korusun

Son düzenleme:
bahar çok tatlı olmuşsun yaaa...düğünün prensesi geliyo çekilinnnn.....ömer sende çok güzel bakıyon...gözlere bak zeytin gibi karagözlü yakışıklı seni...

bahar çok tatlı olmuşsun yaaa...düğünün prensesi geliyo çekilinnnn.....ömer sende çok güzel bakıyon...gözlere bak zeytin gibi karagözlü yakışıklı seni...
ayy çok teşekkür ederiz yakışklı mı olcak nee?:)
oy maşallah ömercik nede tatlo olmuş..
sağol cnm valla her gün emek veriyoruz büyüsün die ne kadar hoş büyüdüklerini görmek dimii...
Ömercim maşallah sana pamuk şekerimmm
Esracım maşallah. Bu gözler kime benzemiş kız. Allah nazardan korusun
ehmm ehmm annesine çekmiş gözler bakışlar diyorlar...
pişştt erkek seni bi de bakmış yandan yandan maşallahhh sana kocaman olmuşsun yaaa
teşekkür ederizzz maşşallahhh

tesekkürler sekerim...dogru diyorsun yaa buyuyorlar serap bizimkiler aynı saatlerde dogdu galibaa dimii yukselen burc arıyorum benimki 14.58 15.00 gibi dogdu 17 subat

maşallah maşallah
artık bebişler demeye dilim varmıyo baya bayaa genç kızlar ve delikanlılarla dolmuş burası...
şu duruşlara bakışlara pozlara süslere bakk..

maşallah defneme pür dikkat oyun oynuyoo..
off ya ben bu esra'nın gözlerine bitiyorum,ilerde çok canlar yakacak fıstığım.. yerim seni maşallah sana 41 kere
aman da çınar'ım havuzlara mı gitmiş,o kadar büyümüş mü? keyfin hiçç bozulmasın kuzum,maşallah sana
ohh özge ne şanslısın yavrum, anneanne göndermiş yine ciciler..çok tatlı olmuşun maşallah
kız sibel, burak'ın alnındaki kızarıklık utanınca mı çıkıyo, anam utnagaç mı olacak bu sıpa. yerim ben onu,maşallah.
selma'cım maşallah cocuklarına. hepsi birbirinden güzel. Allah nazarlardan esirgesin.
Allah'ım bu nasıl bir güzellik böyle revna. maşallah sana yavrum 41 kere..
zeynep çok tatlısın kuşum,maşallah sana..
oyy o dudaklar neden büzüldü ipek hnm.bu kadar da kucakta durma yavrum, annen resmetsin ki biz de görebilellim bu güzelliği.maşallah sana
oo berkin bey, bu ne ciddiyet yavrum.tosuncuk seni,maşallah sana..
mertkan'cım maşallah sana.gülücüklerin hiç bitmesin bebeğem..
bahar canım çok yakışmış elbisen,düğünün en güzeli sen olacaksın kesin.
kara boncuğum,ömer'im ne tatlısın. maşallah sana.bu arada ben de çok seviyorum ömer ismini.

Hülyacım ne kadar özenmişsin mesajına. Ellerine sağlık. Esramın gözlerinin şekli anası, rengi babası canım. Tabi değişmezse...
oğlumla birlikte baktık arkadaşlarının resmine...
anne bütün arkadaşlarım kocaman olmuş maşallah bize dedi oğlum teyzeleri.

Oyy maşallah diyen dilleri yerim ben yerimmmmm... Biz de dün esra yla baktik kardeşlerimize. Ahmet Burak'la Bahar'a bakarken çığlık attı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hepimiz için çok özenmişsin teşekkür ederiz bizimde güzellik babannnemizden çok severim doğrusu kaynanamı inşallah huylarıda benzer

Ay kizlar valla hangi birini alinti yapcagimi sasirdim hepsi birbirinden seker hepsi kocaman olmus
yerim ben bu sekerleri yerim masallah Allah im hepsini nazarlardan korusun

kaydirigubbakcemile3 dur ben de burak'a göstereyim resimleri,kimde çığlık atacak bakalım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…