xxxxxx
HavvaEsen;13985504 [COLOR="SeaGreen" .!.:Teşekür ederiz teyzesi. Kız gel iste Allahın emriyle. Biz de kızımıza soralım.kaydirigubbakcemile3 [/COLOR]
Maşallah paşama. Nasıl da bakmış öyle çapkın çapkın.Hınzır seni
yaren tatlım ahmet buraka nede yakısmıs sıtortu masallah ben erkeyım ya buyudum dıyo
maşallah kuzuma çok yakışıklı
maşallah sarı civcivime ne giyse yakışıyor, hülyacım benim yerime öp yakışıklıyı....opuyorumnanaktan
Yakışmaz mı hiç yakışıklım benim. Bayılıyorum ben BurağaŞeniz
senişn baş örtünü sevsinler kuzum maşallah sana....
bende seni öperim kuzum ne şekersin sen senin pozlarını yerim ben maşallah...
oy senin şortunu çalayım hemi ne tatlı uyumuşun kuzum maşallah sana...cnm kuzum uykuda
buda yeni şortumuzu denerken teyzeleri
yakışmazmı yakışıklıya canım benim sen çok canlar yakçan çok kuzum benim maşallah sana nazar olma inşallah....
maşallah ya şu tatlılığa bak serap ben bu berkini yerim bak sen izmitrin neresindesin canım be şu şekeri bi kemirsem....
saol canım benim ekledim tatlım...süpersiniz fatoşcum ekledim seni face de kabul edersin adaşım.
ayy ayyy keyfini gülüşünü severim senin... o nanakları da hamm diye yerim ona göre..tatlı kuzuuu
biz de berkin'e bayılıyoruz şekerim akannehir keşke imkan olsa da tanışabilse bebişlerimiz. bu arada bebişken benziyolardı ahmet burakla berkin. şimdi artık benzemiyolar gibi dimi, yavaş yavaş simaları oturuyor sanırım..
maşallah ya şu tatlılığa bak serap ben bu berkini yerim bak sen izmitrin neresindesin canım be şu şekeri bi kemirsem....
Yakışmaz mı hiç yakışıklım benim. Bayılıyorum ben BurağaŞeniz
Ne sorcan Havva yaasempatiksalakcinni Ben Esra kızımızı çok beğeniyorum sen de oğlumu beğeniyorsan gel kertelim şurda topik kertiği olsunlar. Allahın emri Peygamberin kavli ile kızını oğluma istiyorumsırnaşık şey
Facebok ta yasaklı bakamadım Aras paşanın resimlerine..
Verdik gitti.... Ee neresini kertiyoz topiğin
merhaba teyzeler ben geldım bugun gezmelere gıderken cekıldım
minikle gezerken..ohh dışarı çıksındaaa...keyfi yerinde..yoldan geçen sevdi...
ÖMÜR bebek seni unutmadım sen de çok keskin bakışlar atmışsın.Yanmış bu kızlar...
cnm kuzum uykuda
buda yeni şortumuzu denerken teyzeleri
selam teyzoşlar nasılsınız bayağıdır görmediniz beni nasıl büyümüşmüyüm...
analı oğullu nasılız...?
abooovv ölemi olmuş oooo çok şaşırdım yav....
nasıl bakış atmışım ama...
bi suçta işlemedim ama....
elim ayağım hiç durmuyo hiç...
ne kadar masumum dimi
bizden bu kadar teyzoşlar öptüm hepinizi...
kız hava hani bilgenin oğluna vermiştin bende istemiştim hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?