2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Fatoş ne zaman ekledin anacım. Şimdi alıntıda gördüm fotoları. Maşallah maşallah. Face de yazdım ana oğul bir örnek giyinmiş. Nazar değmesin

Ama Bilgen terketti bizi baksana Fatoşçum. Ayağa gelen kısmeti de tepmek istemedik. Ne yapalım. Yazık ya yavrum terkedildi senağlama
Ay bana da bak yavrumun bi şeyden haberi yok anası triplere giriyo delikafadulden

Bak en son Berkin aldı kızı sözü de verdin karışmam. Bilgenin oğlan da terketmeseydi güzelim kızımızı. Bak ben burdayım.. Fatoş kusura bakma artık.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masallahh berkıne ne tatlı oyle o gamzelerle yerım onu

aras pasa ne cok buyumusun sen ne yakısıklı olmus sun masallah sana kuzu

Sağol Melekşen teyzesiopuyorumnanaktan

oyy oyyy oyyy aras bebeklikten çıkmış artık delikanlı olmuş yaf maşallah fatoş arasın boyu mu uzadı anacım, daha tombikti sanki önceden. azcık zayıflamış geldi bana yanaklar...

yakışmazmı yakışıklıya canım benim sen çok canlar yakçan çok kuzum benim maşallah sana nazar olma inşallah....

sağol fatoşş teyzesi..

Ye Hülya teyzesi ye bitir zaten biz yiye yiye sevgi arsızı oldu hiç itiraz etmez kaydirigubbakcemile3 Keşke bir araya gelebilsek bebeleri değişip değişip yerdikboshayallersmile

:lepi:

hemde nasıl yakışmış... güle güle giysin
yakışıklım benim...

sağol datlummm..

ayyy hangı bırını sevıcegımı sasırdım ya...
aras,miray,esra,ecem,berkın,burak,alara,defne...
Allah ım hepsı oyle guzeller kı Rabbım nazarlardan saklasın...
ama bi tanesini ayrıca ısırarım war. koylu guzelım esra'm sen benım kızıma ne cok benzıyosun oyle kucuk dudaklarını yerım senın bocegım.
cok tatlılar ya bal kalmak hepsı...
maşallahhhh kuzularıma...

cnm kuzum uykuda

buda yeni şortumuzu denerken teyzeleri

Masallah ne güzelsin kiz sen öyle sortunu sevsinler güle güle giy fistik

Sarı oğluma sarı tişört yakışmış ama dimi teyzeleri

çok yakismis çok eeee içindeki yakisikli olunca hersey yakisir tabi masallah

hoşgeldin bebeğem. özlemiştik seni..ne masum bir güzellik bu böyle..

Ecemmmm yavrum özledik kız seni. Maşallah tombiş bacaklardan başlayabilir miyim yemeye

sen ne tatlı bişisin öle maşallah maşallah

Saolun tatli teyzeleri öpüyoruz hepinizi opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ama Bilgen terketti bizi baksana Fatoşçum. Ayağa gelen kısmeti de tepmek istemedik. Ne yapalım. Yazık ya yavrum terkedildi senağlama
Ay bana da bak yavrumun bi şeyden haberi yok anası triplere giriyo delikafadulden
öle canım hemide yakışıklı kerata kaçırma bencede....
masallahh berkıne ne tatlı oyle o gamzelerle yerım onu

aras pasa ne cok buyumusun sen ne yakısıklı olmus sun masallah sana kuzu
saol teyzesi öpüyoruz seni
Fatoş ne zaman ekledin anacım. Şimdi alıntıda gördüm fotoları. Maşallah maşallah. Face de yazdım ana oğul bir örnek giyinmiş. Nazar değmesin
saol canım amin kız çok uğraştım sorma...
evet canım boya verdi uzadı tombiklik gitti büyüdü ya teyzesi yakında everecem....
Ben geldim teyzoslarim :))

ben seni şeker diye kıtlarım tatlı kuzum benim ne tatlısın sen maşallah sana....

reyhan teyzesi bitanelerim uzun olduğu için alıntı yapmadım saolun teyzoışlar...reyhan teyze bende seni çok özledim ecemide özledim...izin verirsen ecemkle çıkabilirmiyiz....

bizde hepimiz bir olur seni severiz zeynep teyze öptük seni...

Ya sen nerelerdeydin tontiş güzelim benim Maşallah sana giyin süslen bi de poz ver oh ne güzelŞeniz
Saol teyzesi kizim poz vermeyi çok seviyo

azcık şımarayım oğlumun yerine:sm_cool::sm_cool: sağol teyzesi..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben seni şeker diye kıtlarım tatlı kuzum benim ne tatlısın sen maşallah sana....
Tesekkür ederiz Fatos teyzesi opuyorumnanaktan

reyhan teyzesi bitanelerim uzun olduğu için alıntı yapmadım saolun teyzoışlar...reyhan teyze bende seni çok özledim ecemide özledim...izin verirsen ecemkle çıkabilirmiyiz....

Ben bu kizi kime vericem bilmemki taliplimiz çok
Nedime teyzesi Sibel teyzesi Elif teyzesi Fatos teyzesi bizde arada kaliyoz taliplerimizin hepsi birbirinden yakisikli
Ben en iyisi resimlerini göstereyim Eceme kime tepki verirse onu aliriz damat olarak napalim ben karar veremiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy mis mis bebiş kokuyo burası....yerim ben bu minişleriiiiii hepsi birbirinden tatlı maşallahhhh..

kız valla ecem i kimseye vermeyiz biz..o benm oğlumun nişanlısı...hele di dene yinede merak ettim kime tepki vercek....inş bize verir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…