Ama Bilgen terketti bizi baksana Fatoşçum. Ayağa gelen kısmeti de tepmek istemedik. Ne yapalım. Yazık ya yavrum terkedildi senağlama
Ay bana da bak yavrumun bi şeyden haberi yok anası triplere giriyo delikafadulden
masallahh berkıne ne tatlı oyle o gamzelerle yerım onu
aras pasa ne cok buyumusun sen ne yakısıklı olmus sun masallah sana kuzu
selam teyzoşlar nasılsınız bayağıdır görmediniz beni nasıl büyümüşmüyüm...
analı oğullu nasılız...?
abooovv ölemi olmuş oooo çok şaşırdım yav....
nasıl bakış atmışım ama...
bi suçta işlemedim ama....
elim ayağım hiç durmuyo hiç...
ne kadar masumum dimi
bizden bu kadar teyzoşlar öptüm hepinizi...
yakışmazmı yakışıklıya canım benim sen çok canlar yakçan çok kuzum benim maşallah sana nazar olma inşallah....
Ye Hülya teyzesi ye bitir zaten biz yiye yiye sevgi arsızı oldu hiç itiraz etmez kaydirigubbakcemile3 Keşke bir araya gelebilsek bebeleri değişip değişip yerdikboshayallersmile
hemde nasıl yakışmış... güle güle giysin
yakışıklım benim...
Ben geldim teyzoslarim :))
Masallah ne güzelsin kiz sen öyle sortunu sevsinler güle güle giy fistikcnm kuzum uykuda
buda yeni şortumuzu denerken teyzeleri
çok yakismis çok eeee içindeki yakisikli olunca hersey yakisir tabi masallah
Bunlar da bizim sabah şekeri yayınımızdan :))))))))
[/QUOTE
41 kere masallah kuzum sana o yanaklari gördükçe isirasim geliyo valla
selam teyzoşlar nasılsınız bayağıdır görmediniz beni nasıl büyümüşmüyüm...
analı oğullu nasılız...?
abooovv ölemi olmuş oooo çok şaşırdım yav....
nasıl bakış atmışım ama...
bi suçta işlemedim ama....
elim ayağım hiç durmuyo hiç...
ne kadar masumum dimi
bizden bu kadar teyzoşlar öptüm hepinizi...
Arasim kocaman abi olmusun masallah özlemistim vallla seni
hoşgeldin bebeğem. özlemiştik seni..ne masum bir güzellik bu böyle..
Ecemmmm yavrum özledik kız seni. Maşallah tombiş bacaklardan başlayabilir miyim yemeye
sen ne tatlı bişisin öle maşallah maşallah
ayyy hangı bırını sevıcegımı sasırdım ya...
aras,miray,esra,ecem,berkın,burak,alara,defne...
Allah ım hepsı oyle guzeller kı Rabbım nazarlardan saklasın...
ama bi tanesini ayrıca ısırarım war. koylu guzelım esra'm sen benım kızıma ne cok benzıyosun oyle kucuk dudaklarını yerım senın bocegım.
cok tatlılar ya bal kalmak hepsı...
maşallahhhh kuzularıma...
ama bi tanesini ayrıca ısırarım war. koylu guzelım esra'm sen benım kızıma ne cok benzıyosun oyle kucuk dudaklarını yerım senın bocegım.
çok yakismis çok eeee içindeki yakisikli olunca hersey yakisir tabi masallah
öle canım hemide yakışıklı kerata kaçırma bencede....Ama Bilgen terketti bizi baksana Fatoşçum. Ayağa gelen kısmeti de tepmek istemedik. Ne yapalım. Yazık ya yavrum terkedildi senağlama
Ay bana da bak yavrumun bi şeyden haberi yok anası triplere giriyo delikafadulden
saol teyzesi öpüyoruz senimasallahh berkıne ne tatlı oyle o gamzelerle yerım onu
aras pasa ne cok buyumusun sen ne yakısıklı olmus sun masallah sana kuzu
saol canım amin kız çok uğraştım sorma...Fatoş ne zaman ekledin anacım. Şimdi alıntıda gördüm fotoları. Maşallah maşallah. Face de yazdım ana oğul bir örnek giyinmiş. Nazar değmesin
evet canım boya verdi uzadı tombiklik gitti büyüdü ya teyzesi yakında everecem....oyy oyyy oyyy aras bebeklikten çıkmış artık delikanlı olmuş yaf maşallahfatoş arasın boyu mu uzadı anacım, daha tombikti sanki önceden. azcık zayıflamış geldi bana yanaklar...
sağol fatoşş teyzesi..
:lepi:
sağol datlummm..
bizde hepimiz bir olur seni severiz zeynep teyze öptük seni...
Saol teyzesi kizim poz vermeyi çok seviyoYa sen nerelerdeydin tontiş güzelim benimMaşallah sana giyin süslen bi de poz ver oh ne güzelŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3azcık şımarayım oğlumun yerine:sm_cool::sm_cool: sağol teyzesi..
Tesekkür ederiz Fatos teyzesi opuyorumnanaktanben seni şeker diye kıtlarım tatlı kuzum benim ne tatlısın sen maşallah sana....
reyhan teyzesi bitanelerim uzun olduğu için alıntı yapmadım saolun teyzoışlar...reyhan teyze bende seni çok özledim ecemide özledim...izin verirsen ecemkle çıkabilirmiyiz....
Saol teyzesi kizim poz vermeyi çok seviyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tesekkür ederiz Fatos teyzesi opuyorumnanaktan
Ben bu kizi kime vericem bilmemki taliplimiz çok
Nedime teyzesi Sibel teyzesi Elif teyzesi Fatos teyzesi bizde arada kaliyoz taliplerimizin hepsi birbirinden yakisikli
Ben en iyisi resimlerini göstereyim Eceme kime tepki verirse onu aliriz damat olarak napalim ben karar veremiyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?