uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı
bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu
ay çok tatalı maşallah.giysiside pek yakışmış prensese....
buda 1 haftalık halimiz
neyy kim talip olmuş bakayım benim defneme.? beşik kertiği var, aman dünür unutma. resmi hatırıyorum, ikiniz bi arada olna süperdi, çok duygusal.
çok haklısın canım burak'tan fırsat bulup giremiyorum ki, sen iki bebişten iyi fırsat buluyorsun maşallah.o uyuyoken, evin işleri ile uğraşıyorum, tam işleri bitirip bilgisayarı acacakken vıyaklıyor oğlum. çoğu zaman da annem oluyor ya da ben onlara gidiyorum.
çok haklısın, resim yükleyim şimdi. artık çok az görüşebiliyoruz ya, tekrar toplansak valla çok iyi olur, merak ediyorum herkesi.
buda aç kızım benim kaydirigubbakcemile3ayy gene aynı kıyafetiyle denk geldiii ama kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinizin bebişlerine maşallah Allah analı babalı hayırlı uzun ömürler versin tüm bebişlerimize inş.:Saruboceq:
tanıştırayım teyzoşları buda benim oğluşum
Eki Görüntüle 36740
uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı
bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu
buda 1 haftalık halimiz
buda benim ismine hala karar veremediğim kızım
Oğluşum Yiğit Eymen teyzeleri...
Bu arada tüm bebişlere maşallah, Allah nazardan korusun.
maşallahhhh ben yerim bunları...
kız zeyno seninki tam kız gibi bakıyo cilveliii :))) benim kızda erkek fatma gibi hiç kıza benzemiyo aynı babası suratı kaşlar hep çatık suratı düzelsin foto koycam bidaha
Oğluşum Yiğit Eymen teyzeleri...
Bu arada tüm bebişlere maşallah, Allah nazardan korusun.
böcüğümmmmm
ay valla canım çekiyoda.benim makine kardeşimde biraz çekineyim dedi.bir iki güne kadar getirir.ozaman çekir koyarım son halini.şimdi olan fotograflar ya dogum fotofrafı yada bi haftalık hali..teyzesi büyük halini koyayım.çok yakındaaaaa.kızlar yenı resımler koyun ya topık senlensın aysegul defnenın yenı resmını beklıyoruzzzzzzz
ben koyıyım barı ıpek bocugumu
ay çok tatalı maşallah.demek eymenkoydunuz ismini.bende eymene oy vermiştim.adılya yaşasın..
ay maşallah ipege.ben sanki biraz defneye benzettim gibi....
belkım benzıyolardır kız makınen gelsın koy bakım bende defne bebıse Şeniz
ayy ipek'im de pek tatlı maşallah. biz de bugün doktora gittik, oğlum 1 aylık ve 4100 gr olmuş,3250 doğmuştu,3000 gr a düşmüştü.evet zeynep teyzesi hala kafayı tutamıyor :) ama bize de büyüdü gibi geliyor artık.
gerçekten bebekler birbirine benziyor, hele gözler hep aynı :)
Allah hepsini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
zehracım demek gelinime göz koymuştun,Allah sana da benimki gibi güzel bi gelin ve güzel bir dünür nasip etsin şekerim.
tüm bebeklere maşallah hepsi ayrı bi güzel.Allah nazarlardan korusun hepsini.
biri bana buraya nasıl resim ekleyeceğimi anlatsın lüften.
bende yakışıklı oğlumun resmini ekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?