2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

pınarcım cok guzel uyuyor ya melekler gıbı masallah yagız bebege benım ıcın kokla bı kere boshayallersmile

Oğluşum Yiğit Eymen teyzeleri...

Bu arada tüm bebişlere maşallah, Allah nazardan korusun.

Amin şekerim amin. Hem güzel gelin hemde güzel dünürüm olsa daha ne isterim.yerimseniben Huylarıda güzel olsun inşallah..:Saruboceq:

bizde geldiikk...buda benim prensesim Ecenaz...

Tüm bebeklere kocaman bir maşallah çok tatlılar ya ne kadar da çabuk büyüyorlar. Her anın kıymetini bilmemiz lazım..
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah..:Saruboceq:

Bütün bebeklerimiz çok tatlı maşallah.Tek tek mesaj atayım dedim ama hangi birine atayım.Allah özenmiş de yaratmış hepsini.Nazarlardan korusun Rabbim onları.

kızlar nasıl foto yüklüyoduk bebişlerimin hepsi çok tatlı yerim ben onları allahım yaradana kurban olduğum bugünleride gördük çok şükür.

oyyy bembeyaz pamuk gıbı masallah canbaharcım ya cok guzel bı kızın war Allah nazarlardan saklasın

ay maşallh ikinci resimde dahada güzel çıkmış.,baharda açan yeni çiçekler gibi taptaze maşallah..

kızlar nasıl foto yüklüyoduk bebişlerimin hepsi çok tatlı yerim ben onları allahım yaradana kurban olduğum bugünleride gördük çok şükür.

26,sayfada ben pınara anlatmıştın ordan bak istensen...yani summıfere....

bizde geldiikk...buda benim prensesim Ecenaz...

uzun zamandır resim yükleyemiyordum sitede problem vardı

bu miniğimin benden ayrıldığı ilk dakika çok ağlattılar kuzumu

buda 1 haftalık halimiz

Ahmet Burak Bey,23 günlük

oyyy yavrum benim maşallah hülyacım kızına ALLAH analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın rabbim hayırlı ömrü olur inşallah kuzunun

[/URL][/IMG]

bugun ıtıbarıyle ıpek hanım...
masallah deyın bocugume :)

allahım hepsi birbirinden tatlı maşallah allahım esirgesin şanları bahtları kaderleri güzel olsun inş. bugünleride gördük çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…