2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

anammm essah kara olmuş bu oğlan..yağız delikanlı olacak yavrum,kızlar peşinde koşacak..

burak da hiçç güneş görmedi, hep kremledik ama rüzgardan yüzleri yanmıştı, yıkandıkça geçti.. :)) şimdi tekrar ak mantar oldu :))

bizde kremledik hülyacım hiç güneş görmedi dediğin gibi rüzgardan mı yandıki acp saol teyzesiyakacak oğluşlarımız kızları...
serapçım maşallah cimcimeme

oyy şekerimm.balımmm..kuzumm.çok tatlısın seenn.nede cilveli bakmışsın seennn..kime bakıyo burda annesee..maşallh..

oyy özgemm.sanada maşallhhh.sen her zaman tatlısın yawww.maşallhh..

teyzşlar tatilden döndük hepinize merhabaaaopuyorumnanaktan

kaçmaaaa gel buraya cokacimcoook

selenın ıcınde oturmayı ogrenıyoruz

oyyy maşallh kuzumaa..nede tatlı çıkmışşsın sennn.kız selede oturtmak hiç aklıma gelmezdii.dur bide ben deneyeyim..

Bahar az önce pes etti uyumaya karar verdi ben de bu anı resimledim size...

Uploaded with ImageShack.us

...................Sizi seviyorum teyzelerim...............

Uploaded with ImageShack.us

iyi uykular kuzummm..melekler hep seninle olsun...:Saruboceq:maşallhh..

[/URL][/IMG]

İlk kuaför maceramız mutlu bir şekilde sona erdi... Makine arıza yapmasaydı daha da resim çekecektik.

kaydirigubbakcemile3kız bu neee..allh seni..artıkın kuaföredemi gidiyo buu cadı..nede tatlı çıkmışşş.çok sevimlisin senn.maşallh..eee bide sonucunru görseydikk.anası yaww.hemen bi yeni foto daha istiyoruz..

Yfrog Image : yfrog.com/0mresim097kj

karadanam işte
annem beni denizde yaktı teyoşlar

offf karizma akıyo bu adamda yawww..maşallh yagızım benimmm.delikinlımmm.olsun karada olmak yakımış sanaaaa...maşallah

.

ayy kuzum benimmm.çook tatlı omuşsun senn.epeydir görmüyorku senii..seni teyzen yesinn.öpsünn bitirsinnnopuyorumnanaktanmaşallh sana.bal kızım...

resimler süperr valla hepsi birbirinden tatlı bunların.öpmelik koklamalık değiller artık yemelikler.ben özellikle alıntı yapmıyorum sayfalar çabuk ilerlemesin diye.

annesi Özge'yi organik besliyor kafadan çözüm.Vermiş eline şeftaliyi kemir kuzum .maşallah sana.

Bahar bittim resmine maşallah uyuyan prensese.
Nedime ne olmuş bu oğlan böyle bizden mahrum bıraktın direk büyümüş gördük paşayı maşallah pekte yakışıklıymış hani :kedi: güvercini yolacak bu çoçuk.

Serap bu resimler eski yenilerini isteriz.Büyük çoçuk gibi duruyor maşallah kuzuma.

Havva bari kestirmişken hepsini aynı boymu yaptırsaydın hep dökülmüş seyrelmiş jujunun saçları.
yerim ben senin melul melul bakan kurtarın beni diyen bakışlarını.

özge senin şeftali tutan ellerini yirim

bahar ne tatlı uyumuşsun öyle maşallah kuzum sana

kız nedime koca adam olmuş maşallah çok tatlı bayadır görmedik koca adam geldi gözüme

aras paşa kararmış oda çok şeker görünüyo

derin de pek bi tatlı maşallah
esracıkta saçlarını kestirmiş ohh maşallah bizim saçlarımız yokki kestirelim hehe

Hepinize ayrı ayrı tşk ederiz teyzeleri...okuduk yorumlarınızı
artık düz yatamıyoruz direk yüzüstü:)

tüm bebişlerime maşallah hepsine tek tek baktım inceledim vee gerçekten bizim bebekler çok başka yaaaa 41 kere maşallah...

Saol fatma teyzesi ayşegül teyzesi

gerçekten bizim bebeişler başka bişi ya hepsi şeker olur mu ya hepsi tatlı maşallah hepsine

nedime
çok tatlı maşallah büyümüş erkekim ya maşallah çok ta yakışıklı...

cok tesekkur ederız kızlar ya bızım tatıl hep kayserıde gectı gelemedık bır turlu evımıze,ozledık valla hepınızı alıntı yapamadım hepınızın ellerınden opuyor mehmet opuyorumnanaktan yenı fotolorla bulusmak uzere ...:asigim:

aşkolsun ya, insan bi haber vermez mi, kayseridesiniz madem klava: senin sayende biz de buluşmuş olurdukk,cidden çok kızdım şimdii klava:

çok tatlı olmuş ya,cidden yüzü açılmış,gözler daha bi ortaya çıkmış...maşallah yavruma, maşallah.Allah nazarlardan esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…