ahh ahh esra işin zor anacım..annen seni erken alıştırdı kuaföre ..artık git git gel....oy kurban olam ne tatlı olmuşsun(zaten tatlıydında) kız sen.[/URL][/IMG]
Kuaförden sonra... Aradaki 7 farkı bulana öpücük yolluyoruz zemuszemus
benim oğlumuda görün teyseleri
[/URL][/IMG]
Kuaförden sonra... Aradaki 7 farkı bulana öpücük yolluyoruz zemuszemus
Aaaa şaşı çıkmış sanki Esra şimdi farkettim.
Çok sağolun teyzoşlar
benim oğlumuda görün teyseleri
BIDIGIMM...
ben geldım ay balkonda az serınlım dedım annem rahat vermedı hemıde sımdı cektı hemen sıze ekledı
masallah esraya cok cıcı olmus sacları masallah defneye ne de uslu ya bu kız
Maşallah Defnecim pek ciddiyiz teyzem fıskıyeni yerim senin
ben geldım ay balkonda az serınlım dedım annem rahat vermedı hemıde sımdı cektı hemen sıze ekledı
BIDIGIMM...
bıdıkki ne bıdık...valla ayşegül bana benziyo diye hiç kandırma kendini...defne tıpkı ablası...ablasıda babaya benziyodu sanırım...
BIDIGIMM...
elbiseni yesinler senin zemuszemus
bıdıkki ne bıdık...valla ayşegül bana benziyo diye hiç kandırma kendini...defne tıpkı ablası...ablasıda babaya benziyodu sanırım...
ohhh keyifler gıcır...dökülüp saçılmışsın yayılmışsın balkona...gülersin tabi...fındıkkurdu seni.....
hosgeldın kusum annene soyle bol bol eklesın senın resmını ayran ıctık ayrı dustuk :2:benim oğlumuda görün teyseleri
ohhh sefam olsun keyfe bak
BIDIGIMM...
BIDIGIMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?