2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

bilseler ki özgürlük var orda hiç kalkmazlar yürüteçten.
bizim ki de bağırmaya başlıyor ama binmek için.ben de ara ara oturtuyorum...profesyonel oldu yürüteçte bi manevralar yapıyor görmeniz lazım..

valla babası eve kapatır onu :)))
ben de diyorum ki ''çalma kapıyı çalarlar kapını'' dimi ama..biz annemizin biricik kızı değilmiydik..senin de kızının peşinden ayrılmazlar artık diyorum.
daha düşünürken bile kasılıyor....

:))

kızlar kıymetli desene. ya bugün bana noluyosa..bahar da çok büyümüş geldi nedense, maşallah valla büyüdükçe tatlılaşıyolar bu fıstıklar..

ilahi burcu :)) haklısın aslında, bazen ben de ne yazacağımı şaşırıyorum :)) olsun sen yine de mahrum etme bizi duru'dan..

Şimdi takılıyorum eşime ama biraz daha büyüsün serpilsinler en başta ben kıskanıcam galiba.

tamam canım daha sık koyarım resimlerini.

amanın 3 gün girmedik yine güzelliklerle dolup taşmış burası tüm kız ve erkek meleklerimize 41 bin kere maşallah diyorum Şubat kuzuları sanki daha mı tatlı ne hepicini yiyesim geldi

Maşallah Mertkan'ıma.çok tatlı bunlar çooookkk..Aile olduk valla biz burda.Ben bu çocukları sanki kardeşimin çocuğu gibi yakın görüyorum yani ailemden gibi..
size de öyle geliyor mu ya ben mi abartıyorum acaba??
Allah bahtlarını güzel eylesin inşallah...

kızlar geçen gün Ceren'imin bikinili resmini gördüm bayıldım..Çok büyümüş geldi bana maşallah..
Bizim bikinimiz yoktu tatil yok bu sene diye hiçbirşey almadım kızıma.
Teyzem kızının bikinilerini saklamış Bahar'a denedi leğene soktu bakın nasıl oldu...
Maşallah..Valla çabuk büyüdü bunlar korkuyorum ben!!!!

Uploaded with ImageShack.us

bir de şöyle uzanayıımmmm oooohhhhh

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
çokta güzel olmuş canım Bahar'a.boğum boğum baldırlarını ısırırım kız senin Zilli.

Dün evde Duru'yla oynarken bi ara Bahar'a benzettim sonra Berkin'in zayıf haline ayy valla tek sen değilsin Seda bende abarttım galiba.tüm gün burda olunca halisünasyonlarda başladı.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…