2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

maşallah süphan allah bahar senin güzelliklerini yrim teyzem pembe pembe bikiniside harika süper olmuş..
aynene sedacım bende öyle valla kardeşimden ayırt etmiyorum...
burcu bende bazen arası burdan bebeklere benzetiyorum...

iyi bari sevindim.demek tek ben değilim..çünkü ben bazen bahsediyorum evdekilere de"o kim" diyorlar ya netten arkadaşım diyorum onun bebeği diyorum, garip garip bakıyorlar bana..

ya iki gün girmedim dolmuş meleklerle burası
kırk binnnkere maaşaallah hepsine
çok tatlılar harikalar bal bunlar şekr bunlar can bunlar
rabbim hepsini bağişlasın bizlere
nazarlardan korusun
vatanımıza miletimize hayırlı eylesin......
off çok duygulandım zaman ne çabuk geçti
tekmeleri dün gibi aklımda..
hatta yokluğu bile ....
şimdi kocaman olup gidiyolar gözümüzün önünde
hayat bu işte doğum yaşam ölüm..ne çabuk herşey ne hızlı(
off daha fazla yazamıcam çok kötü oldum ya.

teker teker tum bebıslerımıze masallah cok tatlısınız sız ya allah nazardan korusun hepınızı erkeklerımız bı yakısıklıkı kızlarımızda bı guzelkı ay ne dıcegımı sasırdım hepsıne kocaman masallahhh

ayyyy yerimmm ben seniiiii tombisim benim masallahh sanaaa pembelerde ne güzel yakismiss o tombis vucuduna! duygu teyzen senii hammm yapar bak ona göre!:1hug:

teşekkür ederim duygu teyzecim.. ben de az önce senin profilden zeynep'in resimlerine baktım,ne tatlı ne kadar büyümüş.neden buraya eklemiyorsun o resimlerden???

Oy oy oy masallah kuzucuklarima benim yoklugumda dolmus tasmis buralari
hepsi kocaman olmus masallah masallah

baharıma bikinilerde çok yakışmış maşallah sana fıstık yerimseniben

sevgili meleksen;özel msj yazamıyorum 50 msjdan sonra özel yollayabilirmişim.kocaelide erenler ceditte yaşıyorum ve foto yüklemede sorun yaşıyorum:)avatarımı değiştim(aferin bana)ama fotoları mesaj panosu denilen alanın sayfanın en alttaki alan olduğunu düşünerek oraya kopyalıyorum...olmuyor...bu acemiye yardım

masallahh sana teyzem alara nede tatlısın sen oyle ozlemezmıyız senı bız masallah sana

çok sağol teyzem öperim ellerinden

cnm link veriyorum burdan bakarak yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html

kusmak bana yakışıyor yaa

kurbağa, gel burayaaaa

anneanneme gidiyorum: mutluyum, huzurluyum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…