İşte Duru hanımın doğum gününden birkaç kare
Salonumuzu beraberr süsledik
oncelikle tum meleklelere masallah hepsi cok buyumus nazar degmesin iste benim kuzumde geldi evimize tasindimizdan beri internetle ugrastik ama geldi neyse artik bizde hep yukleriz resmimizi
Duru yu öpmemi isteyen tüm teyzeleri emriniz başımın üstüne akşama öpücem :)
Tüm meleklere kocaman
Ebru Zeynep çok tatlı allah bağışlasın tam önüne koy ye denecek kıvama gelmiş.
Duru nun da doğum günü süper çok gzüel olmuş belli resimlerden zillide çok keyifli ohh anneside bir sürü hazırlık yapmış süslemelerinizi pastanızı çok beğendim.Nice güzel yaşlarını kutlayalım inşallah.
çok güzel olmuş maşallah sana, pembeli güzel, pasta da çok güzel görünüyor, nerde yaptırdınız acaba, ben de şu ara araştırıyorum da :)
mehmet burak zeynep miray hepiniz çok tatlısınız maşallah size yerim hepinizi artık annelere yardıma başlamışsınız
duru sende çok tatlı olmuşsun doğum gününde çok güzel geçmişe benziyor daha nice doğum günleri kutla ailen ve sevdiklerinle inşallah
Duru pamuk prensesim çok tatlı olmuşsun teyzem maşallah sana,pastanda çok güzelmiş
Özgecim hoşgeldin özledik seni kocaman kız olmuşsun maşallah sanayeni evinizde hayırlı olsun melekcim güle güle oturun canım .......
Durucum,çok şeker bir kelebek olmuşsun bebeğim...iyi ki tanıdık seni de prenses...hep mutlu ol sen de güzel kuzumm..
Özgecim,sen de kocaaman olmuşsun,güzel bir kız olmuşsun,çok yakışmış beyazlar,kırmızılar...
Ecenaz seni de çok değişmiş gödüm kuzumm...özlüyoruz sizi yaa...annenle muma bakan resminiz harika çıkmış,tam çerçevelik...iyi ki doğdun prenses...ayrıca pastan da hazırlara taş çıkartır yani..annenin ellerine sağlık,çok marifetliymiş maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?