sağol canım.Senin gülmelerini sevsinler ne ttalısın yavrum maşallah kızıma
çok teşekkür ederiz zeynep teyse
duru maşallah sana teyzemburcu benim yerimede öp güzel kızımı olurmu canım
yaa olmasın daha bebek o genç kız olursa kaparlar kuzumu.duru maşallah sana genç kız olmuşsun teyzoş yesin seni
duru çooooooooook tatlısın maşallah sana teyzem hele o çıplak haline bayıldım öyle dolaşma yer seni annen bizimki gene hemen giyinmeye bakar altını bile açınca hemen pantolonunu yukarı çekmeye çalışıyor
maşallah sana furkancım
sağol canım.
büyük bir zevkle öperim canım.
yaa olmasın daha bebek o genç kız olursa kaparlar kuzumu.
edepli çoçuk işte bizim kızlar gibi edepsiz mi çıplak durmaya bayılıyor benim zilli.
çirkinnnn .maşallah sana 41 kere maşallah ne olurdu doğum günündede böyle keyifli olsan.
Selmacım,Allah ağzınızın tadını bozmasın..çekirdek aile fotonuz çok güzel..maşallah size..doğumgününü pastanız da çok güzel olmuş..
Aytencim çok yakışıklı olmuş kuzum maşallah......Allah damatlıklarını da görmeyi nasip etsin inşallah..
çok güldürdün beni pasta yorumlarınla canım yaa,ama çok haklısın halletmişşş gerçekten...
çok değişmiş gördüm Emir Kağan'ı annesi.çok büyümüş koca delikanlı olmuş maşallah yakışıklı da...
furkan maşlallah .büyük adam gibi duruyon sen yaa..
ne gülüyon bak yakalarsam varya....maşallh sana teyzem
Selmacım,Allah ağzınızın tadını bozmasın..çekirdek aile fotonuz çok güzel..maşallah size..doğumgününü pastanız da çok güzel olmuş..
Aytencim çok yakışıklı olmuş kuzum maşallah......Allah damatlıklarını da görmeyi nasip etsin inşallah..
çok güldürdün beni pasta yorumlarınla canım yaa,ama çok haklısın halletmişşş gerçekten...
çok değişmiş gördüm Emir Kağan'ı annesi.çok büyümüş koca delikanlı olmuş maşallah yakışıklı da...
sen niye görmüyorsun ki engelledin mi kız beniya ben niye göremiyorum Durunun resmini??herkes yorum yazmış...sildin mi hemen burcucum yoksa..
duru kız maşallah sana.ee kocaman oldular.cıbıl cıbıl kaçma kız.üşütürsün.ah bi yaz gelsede dok köynek gezdirsek
ama son resmine bayıldım.nasıda poz vermişş.bunlar çok fenaa..çok bilmişler.maşallah
gördüm Duru kuzumu...çok tatlısınnnn teyze güzeli....son resminden istiyorum...facede de yazdım...
FURKAN o nasıl çapkın gülüş öyle,dişlerini yerim. ayrıca maşallah ne güzel gür saçların var öyle. bildiğin erkek olmuşsun yahu sen
BAHAR her zamanki gibi yüzünde muzip,yaramaz bi gülümseme... ahhh annen çok çekicek senden çoookkk.. sen bu gülümsemenle çok takarsın peşine adamları bahar hanımmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?