2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Senin gülmelerini sevsinler ne ttalısın yavrum maşallah kızıma
sağol canım.

çok teşekkür ederiz zeynep teyse

duru maşallah sana teyzem burcu benim yerimede öp güzel kızımı olurmu canım

büyük bir zevkle öperim canım.
duru maşallah sana genç kız olmuşsun teyzoş yesin seni
yaa olmasın daha bebek o genç kız olursa kaparlar kuzumu.

edepli çoçuk işte bizim kızlar gibi edepsiz mi çıplak durmaya bayılıyor benim zilli.
teyseler bakın dişlerimi gösterdim sonunda

Eki Görüntüle 132849

çirkinnnn .maşallah sana 41 kere maşallah ne olurdu doğum günündede böyle keyifli olsan.

Selmacım,Allah ağzınızın tadını bozmasın..çekirdek aile fotonuz çok güzel..maşallah size..doğumgününü pastanız da çok güzel olmuş..
Aytencim çok yakışıklı olmuş kuzum maşallah......Allah damatlıklarını da görmeyi nasip etsin inşallah..
çok güldürdün beni pasta yorumlarınla canım yaa,ama çok haklısın halletmişşş gerçekten...

çok değişmiş gördüm Emir Kağan'ı annesi.çok büyümüş koca delikanlı olmuş maşallah yakışıklı da...

duru kız maşallah sana.ee kocaman oldular.cıbıl cıbıl kaçma kız.üşütürsün.ah bi yaz gelsede dok köynek gezdirsek
ama son resmine bayıldım.nasıda poz vermişş.bunlar çok fenaa..çok bilmişler.maşallah

maşallah sana furkancım

furkan maşlallah .büyük adam gibi duruyon sen yaa..

ne gülüyon bak yakalarsam varya....maşallh sana teyzem

teşekkür ederiz teyzeleri doğum gününde göstermedi bir türlü dişlerini

sağol sedacım amin canım

ya ben niye göremiyorum Durunun resmini??herkes yorum yazmış...sildin mi hemen burcucum yoksa..
sen niye görmüyorsun ki engelledin mi kız beni

evet evet yaz gelsin.yazında çok iyi hatırlıyorum kış geldi çoçuklar kızlardı terledi diyorduk biz memnun olmayız anacığım.
sağol teyzesi üşütmek umrundamı sanki.

gördüm Duru kuzumu...çok tatlısınnnn teyze güzeli....son resminden istiyorum...facede de yazdım...

1 yaş slaytı için mi.ama ben doğum gününde çeker yollarım diyordum.eğer doğum gününde çirkin kız olursa bunu göndereyim olurmu?

off hadi mart gelsin buluşalım seda özledim çoçukları valla.şöyle bi kollarım kopacak şekilde harıl harıl geleyim karşılara.

burcu slayt için değil canım,başka planlarım var kendim için istiyorum canım.slayt için resmini sen seçersin tabi annesi..

duru cuk çok büyümüşün teyzem fıstık gibi olmuşun

furkan cım sen de pek yakışıklısın cnm dişlerde çıkmış çok sevimli olmuş

bahar bu kızda başka bir hava var bakışları felan hoş yere bakıp yürek yakan olucak fıstığım

FURKAN o nasıl çapkın gülüş öyle,dişlerini yerim. ayrıca maşallah ne güzel gür saçların var öyle. bildiğin erkek olmuşsun yahu sen

BAHAR her zamanki gibi yüzünde muzip,yaramaz bi gülümseme... ahhh annen çok çekicek senden çoookkk.. sen bu gülümsemenle çok takarsın peşine adamları bahar hanımmmmmmmmmmm

senin hanın hanımlığını yesinler kuuzm ama zeynep haklı valla var sende bi muziplik maşallah kuzuma

sağol zeynep teyzesi saçlarını kazıttık 9 aylıkken anca bukadar uzadı

bahar çok tatlı bakmışsın öyle nazar değmesin sana küpeleride parlıyor kulağında

ben kağanı görmemişim oda alışverişe çıkarmış yerim ben onu maşallah onada

slmm ben geldim...

annee duu bi şurayı indirym yere sonra çekersin:)

Uploaded with ImageShack.us

pencereden dışarı bakmaya bayılıyorum..annmde camları yeni silmşti amannn neyse sonra yine silerben keyfime bakayım:)

Son düzenleme:
burak paşa heryerde..maşallah..sen keyfine bak kuzum.ananın işi ne arkanızı toplayacak tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…