2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teşekkür ederiz teyzoşlar:))

reyhancım artık gülmeye başladı bilinçli olarak 2 gündür onunla konuşunca gözümün içine bakıp gülüyor benimde içime sokasım geliyor:)) nasıl bir sevgi bu evlat sevgisi:))

Son düzenleme:

Evet canim ya bide agulari baslasin o zaman gör sen ne tatli oluyolar
Evlat aski bambaskaymis valla Allah tüm yavrularimiza uzun ömürler ve mutlu bir hayat nasip etsin

elma şekerim 36 günlük

oy maşallah bu ne tatlılık böyle Allah nazarlardan saklasın bu güzelliği

sağol teyzesi evet bende çok seviyorum ama benim kuzum pek fazla taktırmıyor kaydirigubbakcemile3

ay sevindirik oldum şimdi sağol canım zemuszemus

Evet canim ya bide agulari baslasin o zaman gör sen ne tatli oluyolar
Evlat aski bambaskaymis valla Allah tüm yavrularimiza uzun ömürler ve mutlu bir hayat nasip etsin

amin canım yüreğine sağlıkopuyorumnanaktan

bizim makinede geldi nihayek.artık bende korum kızımın resimlerini.geri gidecek amam dur koyayım..

aykızzz meleksen ya şu büyük resim gönderme olayını bi anlatın bize yaa.küçük çıkıyo.bide resmi açık nasıl gönderecegiz.şöyle ayrıntısıyla yazın emii....

papatya cnm su ilrti azdigimiz yerde dag resmi varya gorunen ona tikla linki yapistir cok basit

aykızz meleksen çok şeker ya bu beişler masallah canım rabbim size hayırlı evlatlar etsin inşallah tabii darısıda bize olsun canımcım oyy yerim ben bunları yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…