teşekkür ederiz teyzoşlar:))
reyhancım artık gülmeye başladı bilinçli olarak 2 gündür onunla konuşunca gözümün içine bakıp gülüyor benimde içime sokasım geliyor:)) nasıl bir sevgi bu evlat sevgisi:))
Evet canim ya bide agulari baslasin o zaman gör sen ne tatli oluyolar
Evlat aski bambaskaymis valla Allah tüm yavrularimiza uzun ömürler ve mutlu bir hayat nasip etsin
oy maşallah bu ne tatlılık böyle Allah nazarlardan saklasın bu güzelliğielma şekerim 36 günlük
sağol teyzesi evet bende çok seviyorum ama benim kuzum pek fazla taktırmıyor kaydirigubbakcemile3maşallah çok tatlılar melek bunlar melek
fatoşcum kocaman olmuş aras abi nede olsa:) ALAH nazarlardan saklasın
tuğbacım çok güzel bir bebeğin var maşallah şu şapka her bebeğe çok yakışıyor bayılıyorum şapkalı bebeğe:))
ay sevindirik oldum şimdi sağol canım zemuszemusmaşallah aras beye.evet ya üstüne tıklayınca oluyomuş.bu arada galatasaraylı olması ayrıca sevindirdi.tabi bizim babamız aldırmıyo.o beşiktaşlı ..
maşallah ya.benziyo gibisiniz..gördügüm kadarıyla..
yesinler senin elma şekerni.kırmızı elma olmuş.tatlı yanı...
Evet canim ya bide agulari baslasin o zaman gör sen ne tatli oluyolar
Evlat aski bambaskaymis valla Allah tüm yavrularimiza uzun ömürler ve mutlu bir hayat nasip etsin
maşallah özge hanıma pekte güzel poz verirmişanneye poz veriyo kizim babaya gosterelim diye opuyorumnanaktan
masallah tombigime:asigim:
kimse resim eklemiyo bagli biz ekliyelim prensesim 27 gunluk bugun cektim
anneye poz veriyo kizim babaya gosterelim diye opuyorumnanaktan
masallah tombigime:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?