2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

bende gittim bugün bakkal emziği aldım dün verememiştim damaklı emziği gece beni emzik gibi kullandı cadı saat başı kalktık emiştik tabi ben zombikafamçokkarıştı
banyo yaptırdım emzirdi verdim ağzına bakkal emziğini cuk cuk çekip uyudu aman maşaallah böyle gider inşaallahkaydirigubbakcemile3

kızlar böle tek tek cvpladım saçma oldu biliom ama bn birden fazla alıntı yapamıyorum
o yüzden tek tek oluyo
nası yapılıo bilmiom hiç

aman inş. gider yaa
en azından oyoluyo biraz
ya bu bakkal emziğinin farkı ne acabayumuşak oldu içinmi
kalitesiz olunca veresimde hiç gelmio

kucuk kirmimizdi pazar ciktik alis veris mazasina gezmeye teyzeler buda ordan bi resmimiz

kızlar böle tek tek cvpladım saçma oldu biliom ama bn birden fazla alıntı yapamıyorum
o yüzden tek tek oluyo
nası yapılıo bilmiom hiç

Alıntı yap butonun yanında NO butonu var alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki o butona basacaksın canım..Otomatik olarak ekleniyor şekerim

Melek maşallah kızının çok güzel bi burnu var ya Allahım nazarlardan saklasın..

ölemiii anladım ya çok sağol canuuuumopuyorumnanaktan

herkeze teker teker tesekurler teyzeler o sizin icinizin guzeligi evet prensesim hep uyuyo ama acik gozlu resimlerimiz de var bozlara gelince onlari da ozge dogmadan almistik da ozgeye hamile dildim ama hep kokos bi kizim olsun istiyodumzemuszemus cicilerimizde hep londradan indirimdeler bende dayanamiyom kaydirigubbakcemile3 amada abartmicam artik soz az alcam

işte benim canım oğlum teyzoşlarızemuszemus

Eklentiler

• $Fotolarım010ğ.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…