2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

kızlar girmeyeli bebişler dolmuş gene maşallah hepsine....

zeynep kızının üstündeki lilalı takımdan şeyma nın da var :))

özgem çok tatlı maşallah ne giyse yakışıyo beeee...
arasbembeyaz olmuş maşallah.evet atı yok tosunun ama perens olmuş haa.yoksa atını parkmı etti..biz göremedikk:lepi:

anam 1 hafta gelmedım boncuk dolmus buralar tubıs fatos aysegul cok tatlılar ya hepsını ısırırım...
aysegul defne bana ıpegı anımsatıyo kız :teytey:
teşekkür ederiz teyzesiŞeniz
ipek hanımada kocaman maşallah günden güne büyüyor kocaman kız olmuş kaydirigubbakcemile2
burada 53 günlük benim paşam maşllah demeyi unutmayın kızlar.

buda daha önceki fotolarından.
oy maşallah tosuncuğa erkek olduğumuz pek belli oluyor kaydirigubbakcemile3
kizim beynir gibi beyaz ama resimde esmer gorunuyo dusuk isiktan kaydirigubbakcemile3
maşallah özge hanıma pekte güzel yakışmış cicileri

BEN BUGÜN BEYAZ ATLI PRENS OLDUMMMM....

BU ANNEM BENİ YİYEYECEK BEN SİSZE SÖYLÜYEYİM TEYZOŞLAR...
Allah kabul etsin canım aras paşada pek yakışıklı olmuş tam prens beyazlarda çok yakışmış oğluşuna

tüm bebişlerimize ve annelerine kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:hihoyyythihoyyythihoyyyt

bende boncugumu eklıyım barı 45.gun ıpek bocugum
DSCF0519.jpg
DSCF0521.jpg

oyyy maşallah kuzuma çok tatlısın sen
zeynepçim kızın aynı babası valla benimkide kopyası görenler kız çocuğu babaya nasıl bu kadar benzer diyorlar
o kadar karnımızda taşıyalım hiçbişey benzemesin
olsun sağlıklı olsunlarda varsın benzemesinler:))

kızlar girmeyeli bebişler dolmuş gene maşallah hepsine....

zeynep kızının üstündeki lilalı takımdan şeyma nın da var :))
kız 3-6 aylık takım ben gıydırıyorum azcık buyuk gelıyo ama oluyo kaydirigubbakcemile3
hemde nasıl tugbacım ya cok hızlı buyuyolar...
sorma canım yaa bız tasıyıcı annelerı gıbıyız sankı bızımkı babasının kuculup kundaga gırmıs halı resmen ınsan hıc mı anasına benzemez yaaaa lmaz:

sorma canım yaa bız tasıyıcı annelerı gıbıyız sankı bızımkı babasının kuculup kundaga gırmıs halı resmen ınsan hıc mı anasına benzemez yaaaa lmaz:

hahaha taşıyıcı anne tuttum ben bu lafı.valla benim kızım içim içinde siz bunu kopyalamışsınız diyorlar sinir oluyorum her gören aynı babası diyor:))
demekki biz daha çok sevmişiz öyle derler kim kimi daha çok sevese ona benzermiş inşallah artık 2.leri kendimize benzetiriz

bbizimde tulumlarımız artık olmuyor ve 3 6 kıyafetlerini giydiriyorum ayakkabılarıda 6 ay minicik aldığım şeyler 1 2 kere giyip kaldırdım hiç giydiremediğim bile var:çok üzgünüm:

heee zeynepte tıpkı babası.hiç mıcıcık bile bana benzemiyo.banada derdi annem çokmu seviyon gocanı derdi.hee ben deli oluyom ona derdim.herifte sinirdenmi deli oluyon derdikaydirigubbakcemile3..
şimdide defne bana benziyo hiç babasına benzemiyo.biz kızları paylaştık yani .ayy çok dua ettim allahım bu kız da bana benzesin diye.şükür,tutturdum..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…