masallah aras pasaya cok yakisikli olmus allah nazardan korusun
BEN BUGÜN BEYAZ ATLI PRENS OLDUMMMM....
kizim beynir gibi beyaz ama resimde esmer gorunuyo dusuk isiktan kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzesiŞenizanam 1 hafta gelmedım boncuk dolmus buralar tubıs fatos aysegul cok tatlılar ya hepsını ısırırım...
aysegul defne bana ıpegı anımsatıyo kız :teytey:
oy maşallah tosuncuğa erkek olduğumuz pek belli oluyor kaydirigubbakcemile3
maşallah özge hanıma pekte güzel yakışmış cicilerikizim beynir gibi beyaz ama resimde esmer gorunuyo dusuk isiktan kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin canım aras paşada pek yakışıklı olmuş tam prens beyazlarda çok yakışmış oğluşuna
BU ANNEM BENİ YİYEYECEK BEN SİSZE SÖYLÜYEYİM TEYZOŞLAR...
bende boncugumu eklıyım barı 45.gun ıpek bocugum
DSCF0519.jpg
DSCF0521.jpg
kız 3-6 aylık takım ben gıydırıyorum azcık buyuk gelıyo ama oluyo kaydirigubbakcemile3kızlar girmeyeli bebişler dolmuş gene maşallah hepsine....
zeynep kızının üstündeki lilalı takımdan şeyma nın da var :))
hemde nasıl tugbacım ya cok hızlı buyuyolar...teşekkür ederiz teyzesiŞeniz
ipek hanımada kocaman maşallahgünden güne büyüyor kocaman kız olmuş kaydirigubbakcemile2
oy maşallah tosuncuğa erkek olduğumuz pek belli oluyor kaydirigubbakcemile3
maşallah özge hanıma pekte güzel yakışmış cicileri
Allah kabul etsin canım aras paşada pek yakışıklı olmuş tam prens beyazlarda çok yakışmış oğluşuna
tüm bebişlerimize ve annelerine kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:hihoyyythihoyyythihoyyyt
sorma canım yaa bız tasıyıcı annelerı gıbıyız sankı bızımkı babasının kuculup kundaga gırmıs halı resmen ınsan hıc mı anasına benzemez yaaaaoyyy maşallah kuzuma çok tatlısın sen
zeynepçim kızın aynı babası valla benimkide kopyası görenler kız çocuğu babaya nasıl bu kadar benzer diyorlar
o kadar karnımızda taşıyalım hiçbişey benzemesin
olsun sağlıklı olsunlarda varsın benzemesinler:))
sorma canım yaa bız tasıyıcı annelerı gıbıyız sankı bızımkı babasının kuculup kundaga gırmıs halı resmen ınsan hıc mı anasına benzemez yaaaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?