2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

masalahh pasaya eliferdicim cok tatli ya tombik yanakli yakisikli allah nazardan korusun

Maşallah fatmacım oğluna çok şeker olmuş, mevlüdünüzüde okutmuşsunuz allah kabul etsin canım....
sağol canım amin inşallah.
oy oyyyyy yerım ben sızı yaaa bu subat bebıslerı ayrı bı guzeller :lepi:
bencede canım hepsi kanatsız melek...
özgem çok tatlı maşallah ne giyse yakışıyo beeee...
arasbembeyaz olmuş maşallah.evet atı yok tosunun ama perens olmuş haa.yoksa atını parkmı etti..biz göremedikk:lepi:
sağol canım atı altında kız görmedinmi?
sağol teyzesi amin canım
aras bey damatmıolmuş ne kadarda masum güzel bakmış yavrum 41 kere maşalah rabbim nazarlardan saklasın
amin canım cümlemizin bebeişini inşallah
çok tatlısınız yav maşallah size
maşallah
canım maşallah oğluşuna çok tatlı yerim onu
masalahh pasaya eliferdicim cok tatli ya tombik yanakli yakisikli allah nazardan korusun

amin tüm bebişllerimizi nazardan saklasın allahj...

iste benim kizim bugunku hali ama ne zaman resim ceksem uyuya kaliyo cani isterse poz veriyo bilmis sey

ben onun botlarıyla eldivenlerini yerim.tüylü tüylü..

oy maşallah tombik ogluna..

ne güzel gülüyo yawww.maşallah.benimkide valla dişleri olsa hepsi gözükecek öyle gülücük veriyo.bide kikirdeseler gülerken hede güzel olacak...

Sibelcim masallah oglusuna bakislar pek bi ciddi Allah iki oglunada uzun ömürler versin
Melekcim yine uyuyo bu fistik yesinler onu masallah
Elifcimbayildim o tombik yanaklarina masallah
Allah hepsini korusun nazarlardan

aykızz maşşalah bacım.pek şeker.giysilerde o biçim.konuşuyo yani.maşalllah.ee fransada hava nasıl.iimi dolaşıyomu ece hanım..

ecenaz

Eklentiler

• $Photo-0034.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $Photo-0037.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 50
  • $Photo-0040.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…