sağol canım amin inşallah.Maşallah fatmacım oğluna çok şeker olmuş, mevlüdünüzüde okutmuşsunuz allah kabul etsin canım....
bencede canım hepsi kanatsız melek...oy oyyyyy yerım ben sızı yaaa bu subat bebıslerı ayrı bı guzeller :lepi:
sağol canım atı altında kız görmedinmi?özgem çok tatlı maşallah ne giyse yakışıyo beeee...
arasbembeyaz olmuş maşallah.evet atı yok tosunun ama perens olmuş haa.yoksa atını parkmı etti..biz göremedikk:lepi:
sağol teyzesi amin canımteşekkür ederiz teyzesiŞeniz
ipek hanımada kocaman maşallahgünden güne büyüyor kocaman kız olmuş kaydirigubbakcemile2
oy maşallah tosuncuğa erkek olduğumuz pek belli oluyor kaydirigubbakcemile3
maşallah özge hanıma pekte güzel yakışmış cicileri
Allah kabul etsin canım aras paşada pek yakışıklı olmuş tam prens beyazlarda çok yakışmış oğluşuna
tüm bebişlerimize ve annelerine kocaman maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:hihoyyythihoyyythihoyyyt
amin canım cümlemizin bebeişini inşallaharas bey damatmıolmuş ne kadarda masum güzel bakmış yavrum 41 kere maşalah rabbim nazarlardan saklasın
çok tatlısınız yav maşallah size
maşallah
canım maşallah oğluşuna çok tatlı yerim onu
masalahh pasaya eliferdicim cok tatli ya tombik yanakli yakisikli allah nazardan korusun
iste benim kizim bugunku hali ama ne zaman resim ceksem uyuya kaliyo cani isterse poz veriyo bilmis sey
cimcimem
[/IMG]
Hadi bizde koyalim kizimi masallah deyin teyzeleri
uyuyan güzelim benim
maşallah prensese koca kız olmuş yaaa.elbiseleride giymiş yerim ben onu...
Hadi bizde koyalim kizimi masallah deyin teyzeleri
uyuyan güzelim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?