2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

tüm bebişlere maşallah .

bende ekledim Duru'nun resmini :))

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=15381&pictureid=88471

bugunku halimiz gezmeye gitik annemle ben uyumusum annemde cekmis

oğlumun bu resmini daha önce göstermiş miydim acaba size :bbo:

kız daha kahvaltı bıle etmemıstım bu resımlerı gorunce ıstahım ıyıce acıldı kaydirigubbakcemile3
masallah hepsıne ısırırım totolarından yerım yerımmm tahrık etmeyın benı boyle resımlerle anacım kaydirigubbakcemile3

burcumaşallah duru hanıma.ben kime benzedigini bilmiyom.ikinizide görmedim çünküm.(((
meleksen kız özge hanıma maşallah.pek uslu bu kız sanırım hımm..)))
hülyagörmedik bacım bi de bu resmini görek.maşallah burak beye.kocaman olmuş.he)))))

hüylabu arad burak sana çok benziyo.yüzünüz nerdeyse aynı bence..)))9

oh yine kuzucuk dolmuş burası anneleri kuzucukları öpün yerimize kokulu kokulu hepsi birbirinden tatlı maşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaren tugbacim masallah pasalariniza bunlar ne yakisikli olucak ya kizlarimizi bir birine dusurmezler insallah

yok bacım ben görüyom.
yarenbacım bu ne.naadar çok resim goyiyyn kız.kime gösteriyn bu oglanı.bak bu bizim damat pek fazla fotojenik billem hani.biz hanım hanımcık ayda yılda bi resim koyiz.şurda kaynanıs var bi laf duymayalım diiyz.burak bey maşallah o resim senin bu resim benim ohhh....)))))))))))
bundan sonra bizde karar aldık bi sagdan bi soldan hep doldirecik resimlerle kızımız hadi bakemmmboshayallersmile......

size gösteriyom şekerim, başka kime göstercem. siz de koyunsanıza çok çok. bakalım da gözümüz gönlümüz açılsın kuzucuklara.

evet bizim çok resmimiz var, burak doğmadan foto mak. almıştım çok resim çekmek için :) evdeyken de zırt bırt resim çekiyodum. şimdi artık ayda yılda bir anca çekerim,özel bişey olmazsa.

hımm tamam ozaman..bizded var makine zeyno küçükken almıştık çekek diye.ama bu aralar makine elime geçmiyo kardeşimde.sanırım hafta sonu getirecek.bi alıyoz iki gün sonra yine kardeşimde.o arada bi çkeyim.bizde çok resim koyduk belkimg örmemiştirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…