onun pijamalarini yesinler masallah bu güzel kizameleksen maksimen caneylom yaren zeyl sibelce papatya cicilibicili maviyeshill tuba zeynep atladığım oldumu bilmiyom kızlar maşallah hepsini öpüyorum bende bitane ekliyim bu bizim uykudan kalkmış halimiz kusura bakmayın pijamalarla poz verdi kızım kaydirigubbakcemile3
aile saadetimiz teyzoşlar...
Iste buda ben ve minik askim:asigim:
ay ay ay anakız pek güzelsiniz canım.ecemede maşallah yanaklarından bi makas alıyorum hemen...
way kıskanç garı way..ne kadar hoşsunz anne kız öyle..anam bu sana benzemiiiyy...ikinizede maşallah...
fatoş,hülya,bitanesii maşallah kuzucuklara
ANLATIM BACIM AYIYIP ETTİN..KENDİ BİLGİSAYARIMA KAYIT EDİYO MASA ÜSTÜNE YENİ Bİ KLASÖR AÇTIM ÇEKTİKLERİMİ ORAYA TAŞIDIM YENİ KLASÖRE.KADINLAR KULUBUNEDE ŞÖLE CANIM MELEKSEN ÖĞRETMİŞTİ...ÖNCE PROFİLİME EKLİYORUM PROFİLİMDEKİ EKLEMEK İSTEDİĞİM RESMİ TIKLIYORUM ONUN ALTINDA LİNKİ ÇIKIYO ONU KOPYALIYORUM SONRA RESİM TOPİĞİNE GELİP AŞAĞIDA MSJ YAZIYORUZYA ORDA DAĞ İŞARİTİNE TIKLA ÜSTÜNE GELİNCE GRAFİK EKLE DİYO ONA BAS SAĞ TUŞ YAPIŞTIR DE OLUYO BACIM...fatoş kız bakıyom resimlerine sen sanırım genelde wep cam dan resim çekiyon dimi.bende çekiniyomda buraya nasıl kopyalıyorsun bi anlatsana..
onun pijamalarini yesinler masallah bu güzel kiza
Canim benim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin hep böyle gülün Masallah
CANIM BENİM NE TATLISINIZ İİ OLDU BAK AVATARDAKİ UZAK DURUYO ANACIM SİZLERDE KOYUN BEBİŞLERLE FOTONUZU BAKSANIZA BANA MA AİLE KOYDUM HADİ HEPİNİZİ YAKINDAN GÖR MEK İSTİYOM BEN KOYUN GARİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemile3Iste buda ben ve minik askim:asigim:
Saol canim benim
Benim kiz da babaya benziyo bi yanaklari benim küçüklügüm o kadar
Bende Kocisimi çok seviyom diye ona benzedi bilseydim hamilelikte biraz azaltirdim bu sevgiyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayıldım ya ıkınızde cok guzel cıkmıssınız canım benım Allah ayırmasın maşallahhhIste buda ben ve minik askim:asigim:
sagol canım benım :1hug:zeynep yazcam unutiym..maşallah bacum bek tatlı duruyosunuz sizde..ipek böcükte pek şeker..kız bu kıvırcık saç orjinalmi senin.pek güzel durii..
Saol datlumm hepsi bizim bizimkaydirigubbakcemile3fatoş aykız çok datlusunuz hepsi szinmiiiiaklinialirimsmile
Amin canim saol opuyorumnanaktanbayıldım ya ıkınızde cok guzel cıkmıssınız canım benım Allah ayırmasın maşallahhh
way kıskanç garı way..ne kadar hoşsunz anne kız öyle..anam bu sana benzemiiiyy...ikinizede maşallah...
onun pijamalarini yesinler masallah bu güzel kiza
Canim benim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin hep böyle gülün Masallah
buda bugun cekıldı. kızım ıpegım aşkımmm ve anası olarak bendeniz :)
DSCF0583.jpg
DSCF0579.jpg
ayol o neki .zeyno küçükken bende üzülüyordum bu çocuk bana benzemiyo diye.onu ben taşıdam bana benzemesi gerek diye.eşim bana ne dedi dersiniz.üzülme hammallık paranı veririz dedi.: )))))CüvCüv: yeterki kızım bana benzesin demişti (((( lülülülülülü .ee muradına erdi tıpkı babasının kızı..defnecikte annisinin kızı..:lepi:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?