2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

onun pijamalarini yesinler masallah bu güzel kiza

aile saadetimiz teyzoşlar...

Canim benim Allah mutlulugunuzu hiç bozmasin hep böyle gülün Masallah

zeynep yazcam unutiym..maşallah bacum bek tatlı duruyosunuz sizde..ipek böcükte pek şeker..kız bu kıvırcık saç orjinalmi senin.pek güzel durii..

way kıskanç garı way..ne kadar hoşsunz anne kız öyle..anam bu sana benzemiiiyy...ikinizede maşallah...

Saol canim benim
Benim kiz da babaya benziyo bi yanaklari benim küçüklügüm o kadar
Bende Kocisimi çok seviyom diye ona benzedi bilseydim hamilelikte biraz azaltirdim bu sevgiyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatoş,hülya,bitanesii maşallah kuzucuklara

,SAOL SELMACIMAİN İNŞALLAH HİÇBİRİNE DEĞMESİN...
fatoş kız bakıyom resimlerine sen sanırım genelde wep cam dan resim çekiyon dimi.bende çekiniyomda buraya nasıl kopyalıyorsun bi anlatsana..
ANLATIM BACIM AYIYIP ETTİN..KENDİ BİLGİSAYARIMA KAYIT EDİYO MASA ÜSTÜNE YENİ Bİ KLASÖR AÇTIM ÇEKTİKLERİMİ ORAYA TAŞIDIM YENİ KLASÖRE.KADINLAR KULUBUNEDE ŞÖLE CANIM MELEKSEN ÖĞRETMİŞTİ...ÖNCE PROFİLİME EKLİYORUM PROFİLİMDEKİ EKLEMEK İSTEDİĞİM RESMİ TIKLIYORUM ONUN ALTINDA LİNKİ ÇIKIYO ONU KOPYALIYORUM SONRA RESİM TOPİĞİNE GELİP AŞAĞIDA MSJ YAZIYORUZYA ORDA DAĞ İŞARİTİNE TIKLA ÜSTÜNE GELİNCE GRAFİK EKLE DİYO ONA BAS SAĞ TUŞ YAPIŞTIR DE OLUYO BACIM...

AMİN REYHANIM SAOL CANIM...

Iste buda ben ve minik askim:asigim:

CANIM BENİM NE TATLISINIZ İİ OLDU BAK AVATARDAKİ UZAK DURUYO ANACIM SİZLERDE KOYUN BEBİŞLERLE FOTONUZU BAKSANIZA BANA MA AİLE KOYDUM HADİ HEPİNİZİ YAKINDAN GÖR MEK İSTİYOM BEN KOYUN GARİİİİİİİİİİİİİkaydirigubbakcemile3
Saol canim benim
Benim kiz da babaya benziyo bi yanaklari benim küçüklügüm o kadar
Bende Kocisimi çok seviyom diye ona benzedi bilseydim hamilelikte biraz azaltirdim bu sevgiyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AY CANIM HAMİLEYKEN DUA EDERDİM OĞLUM BABSINA ÇEKSİN HUYUDA BANA AMA TAM TERSİ OLDU TİPİ BANA HUY BABAYA Bİ İNAT YEMİN EDERİM TAM KEÇİİİİalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Saol Fatoscum öptük seni ve Aras abimizi

Valla benim cadi da ayni babasi ama huyu bana çekecek gibi geliyo
Ikincisi bari bana benzer artikkaydirigubbakcemile3

bitanesiii çok tatlı kız bu :))) maşallah..

maviyeşil evet canım renkli değişmezse.. babasına çekmiş

zeynep yazcam unutiym..maşallah bacum bek tatlı duruyosunuz sizde..ipek böcükte pek şeker..kız bu kıvırcık saç orjinalmi senin.pek güzel durii..
sagol canım benım :1hug:
saçlarımıda yeni kestirdim canım. benım saclar acayıptır dur kurutursan dumduz olur kopuk surup kurutursanda dalgalanır boyle. katlı katlı kestırdım kopukleyıp kurutuyorum ahanda böyle oliyi. şanslı gacıyım delikafadulden

tek tek alıntı yapamadım hepinizie tşk ettik teyzoşlar

way kıskanç garı way..ne kadar hoşsunz anne kız öyle..anam bu sana benzemiiiyy...ikinizede maşallah...

Ayşegül hatırladın mı kıyafetimizi?

buda bugun cekıldı. kızım ıpegım aşkımmm ve anası olarak bendeniz :)
DSCF0583.jpg
DSCF0579.jpg

hepiniz çok güzel görünüyorsunuz allah mutlulugunuzu bozmasın annelik herkese yaramış

ilahi kaydirigubbakcemile3kavgada söylenmez kız amma sinir olmuşundur.eşin alem adammış

Iste buda ben ve minik askim:asigim:

kız reyhan bayıldım sana valla profil resminden çok daha güzelsin maşallah ALLAH kocana kızına bağışlasın

tombul sosis çok tatlısın sen maşallah ısırırım Senin o yanakları ne güzelsin sen yavrum benim ALLAH bahtınıda güzel etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…