2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

DEFNECİK 2 AYLIK BURDAA..
oy kuzum sen benım kuzuma benzıyosun amaaaa masallah yerım senı ben

ALIN SİZE ZEYNOOOO....ANCA BABAMIZ BUNA İZİN VERDİ..)))MAŞALLAH KUZUMAA..

kuzu ablası senıde yerım hatta senı daha bı rahat yerım boyle mıncıra mıncıra ohhh sefam olsun tam yogurmalık caga gelmıssın sen kaydirigubbakcemile3

dün gezmeklere giderken ana kız süslendik :dance:

DSCF0654.jpg

DSCF0656.jpg

Eklentiler

• $DSCF0654.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSCF0656.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 20

biraz zorlamaylada olsa emziği aldırdım guclubacismilegeçici olarak ama sadece fotoğraf çekene kadar aldı kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Fotolarım009.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 54

DSCF0654.jpg

DSCF0656.jpg
maşallah anakız pek güzelsiniz canım.nazar değmesin.

biraz zorlamaylada olsa emziği aldırdım guclubacismilegeçici olarak ama sadece fotoğraf çekene kadar aldı kaydirigubbakcemile3

zaten emziği almadığı belli dalga geçiyo baksana..gülüyo almıyom der gibii..naniknanik

oy maşallah ecenaza.kız bu oturuyomu..aman haaa daha çok küçük biiiiieeee...

Kızlar hepinizin bebeklerine ve sizlere maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Bende oğlumun resimlerini eklemek istedim.
Yağızım bu resimlerde tam 2 aylık...

maşallah adama bak beee..şapkalı begenmedim delikanlıya ters düşmüş..aklinialirimsmile....

ben geldik teyzeler az once annem cekti :ecrin_bebek:

oy maşallah özgeye.anası ..

pek güzel gülmüş burak bey..maşallah..

ilk yorumu ben yapim bari.kız nie utanarak bakmışsın sen öyle.ooyyy senin masum hallerini yiym ben.. fıstığım benm çok tatlısın sen...

ama ablamızda bakmamış canım olmazki.bi bakış atıver kız zeyno...

teşekkürler teyzesi..

Ah yavrum benimp kiz çok sekersin sen nasilda pozlar vermis öyle fistik fistik masallah

Amanda aman Abla ya bakin masallah seker senihihoyyyt

sagol reyhancım..

evet ya yahnagını öperken pek iyi oluyo şak diye öpüyosun zeynoyu..))teşekkürler..

DSCF0654.jpg

DSCF0656.jpg

maşallah ana kıza.kız arkadaki vitrin aynı benim vitrinden...kızları benzettik şimdi eve geldi herhalkaydirigubbakcemile3....

oy maşallah bu sarı dimi..ahh bide ben aldırabilsem şu emzigi..maşallah be küçük adama..

meleksen camdankalp zehra sibelce papatya zeynep
kızlar maşallah kuzucuklarınıza hepsi birbirinden tatlı tam ısırmalıklar büyüdükçe ele avuca gelir hale geldiler hepsini kocaman öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayşegül zeynoya da ayrıca bir maşallah pek tatlı bir kızın var canım Allah bağışlasın

amin teyzesi .sagolasın.zemuszemus......

tugbacim masallah pasaya sari emzigini yesinler
papatya cnm sana bi taktik verim emzik aldirmak cin ne zaman uyukluyo veya az ver agzina ozge oyle alisti simdi bazen azindan alamiyom uyunca falan emzik cok yararli vala susturmak icin

tugbacim masallah pasaya sari emzigini yesinler
papatya cnm sana bi taktik verim emzik aldirmak cin ne zaman uyukluyo veya az ver agzina ozge oyle alisti simdi bazen azindan alamiyom uyunca falan emzik cok yararli vala susturmak icin

ah bacım ah kırk kere denedim onu.uyuren.uyumaya yakın.yada açken.ne bilem her yöntemi denidim.uyuyorsada öyle bi özleri açıyoki fal taşı gibi oluyo gözler sonrada basıyo çıglıgı.diliyle tekrar teliyo.olmadı kusuyo..:umursamaz:......

DSCF0654.jpg

DSCF0656.jpg
Masallah çok tatlisiniz ikinizde bandanasida pek yakismis fistiga

Masallah çok seker olmus emzikle bide gülüyo alttan alttan:ecrin_bebek:

papatya cnm bala batirip verdinmi annem almayan bebeklere bala batirip verirdik emzik diyo ozge basladi almaya kim ne derse desin emzik bebeyi rahatlatiyo hemen uyuyo veya susuyo:ecrin_bebek:

papatya cnm bala batirip verdinmi annem almayan bebeklere bala batirip verirdik emzik diyo ozge basladi almaya kim ne derse desin emzik bebeyi rahatlatiyo hemen uyuyo veya susuyo:ecrin_bebek:

bal,pekmez.reçel.çikolata.şekerli şu.anne sütü bulandırdım.hepsini denedim.benim çocuk tatlıyı bilem sevmiyo sanki limon vermişim gibi yüzünü ekşitti.yok bacım öylede almadı .her fikre açıgıım..

Zehracim masallah yakisikliya yanaklar isirmalik olmus hele o sapkasina bayildim

Masallah sıbelce cnm oglusuna ne guzelde gulmus
bakanlar lutfen masallah dın bakıpta bısı yazmadan kacmayın
zenra cnm masallah yakısıklıya ay yerım onu ben

o ne öyle baldırı çıplak seni atmışşın bacakları ortaya maşallah sana kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan maşallah bütün bebişlere hepside çok tatlılar allah nazarlardan korusun hepsini..

maşallah ya çok yakışıklı.Allah bağışlasın kuzumu....

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeleri. Büyüdü benim oğluşum. artık gülücükler agular başladı maşallah..
Ayşegül teyzesi denizci kıyafeti giymişti oğluşum onun şapkası o
Asker şapkası bozmaz delikanlıyı..kaydirigubbakcemile3

oy oyy oyyy oyyyyyyy
burası ben görmeyeli süslü fıstıklar, yakışıklı delikanlılarla dolmuş. yerim ben sizin hepinizi. maşallah maşallah 41 kere

sagolun teyzoslar...
aysegul sorma bacım war bı yakınlık warrrr ewler bıle benzıyomus baksana :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…