oyy kuşuma bak sen maşallah
kız ananın memesı emılır yastık edılıp uyunmaz zıllı senıııı kaydirigubbakcemile3
bendede acılmıyor kuzum ya
Havvacim Masallah Esra ya çok seker bi kiz
Supergirl pozunuza bayildim:))
yaaaaaaaa kızlar hepinize kocamaaannnnnn maaşallahherkese tek tek yorum yapamadım istesemde yapamam zaten yazacak söz bulamadım ya hepsi birbirinden tatlyı maaşallah bebişlere rabbim hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah kokulu kokulu kocaman öpüyorum bütün bebişleri tabiki tatlı annişlerini opuyorumnanaktan bugünlere geldiğimize inanamıyorum bazen ya toplu iğnenin başı kadarlardı ilk usglerde:roflol:şimdi şu bıcırıklara bakın kocaman oldular maaşallah çok şükür bugünlerimize sağ salim geldikm rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın
buda benim kızımın iki saat önce pc kamerasıyla çektiğim fotosu teyzoşlar:))
Oyy maşallah boncuk boncuk bakmış annesi....
Bakislara bak çok tatli masallah nede güzel saçlari var uzun uzun
Valla kizlar subat bebislerimizin Masallah lari var hepsi birbirinden güzel
sağol canım amintugba cnm masallah mertkan pasaya tombis tombis olmus allah nazardan korusun onu
maşallah canım ikinizde çok talısınız nazar değmesin ikinizedebizde bir ana ogul resim ekliyelim dedik
sağol tatlımAy maşallah kuzum ne de güzel bakarmış
Ana oğul pek güzel çıkmışsınız yaa maşallah
tuba..hülya cicilibicili hepinizin oglunada maşallah kız.cicilibicili ayrıca sanada maşallah bacımmmm
sağolun teyzoşları oğlumda teşekkür ediyor sizea.s.yavrum o ellerini ısırırım senin maşallah sana çok tatlısınŞeniz
oy oy tombiş tombiş yanakları varmış uykulu uykulu bakarmış çokta güzelmiş maşallah mertkan sana maşallah yavrum benimŞeniz
oy maşallah özge hanıma nasılda keyifli yatarmışparka gitik annem beni cimenlere yatirip resimimi cekti
zeynep çok tatlı bir kızın var maşallah tam boncuk yerim yerim ben onu cokacimcoookDSCF0640.jpg
bunuda ben 1 saat kadar once ıpek hanım boncukluk yaparken çektim :lepi:
taze fotooooooooooo kaydirigubbakcemile3
aman Allahım ne kadar tatlısın sen 41 kere maşallah Allah nazarlardan saklasın
maşallah canım esra hanıma pozlarınıza bayıldımKızlar zamansızlaktan bu topiğe fazla giremiyorum... Resmi olan olmayan tüm bebişlere ve onların güzel annelerine koooocaaamaaaan maşallah...
ben de yeni fotolarını ekledim kızımın..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=14748
amin canım sağol güzel sözlerin ve duaların içinyaaaaaaaa kızlar hepinize kocamaaannnnnn maaşallahherkese tek tek yorum yapamadım istesemde yapamam zaten yazacak söz bulamadım ya hepsi birbirinden tatlyı maaşallah bebişlere rabbim hepimizinkini nazarlardan saklasın inşallah kokulu kokulu kocaman öpüyorum bütün bebişleri tabiki tatlı annişlerini opuyorumnanaktan bugünlere geldiğimize inanamıyorum bazen ya toplu iğnenin başı kadarlardı ilk usglerde:roflol:şimdi şu bıcırıklara bakın kocaman oldular maaşallah çok şükür bugünlerimize sağ salim geldikm rabbim acılarını göstermesin evlatlarımızın
masallah ece naz prensese yerim elbisesini onun ben
ah cnm ya ne guzelde oturmus uslu uslu gel ye beni diyo kayseriye keske yakin olsada ecemi yecek cokacimcoook masallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?