Amin hepimizinkini canim benimALLAH nazarlardan saklasın canım benim çok şeker bu kız
Saol Havva teyzesiopuyorumnanaktanOyyy tombiş prenses... Yesinler senin yanaklarını kız.....Maşallah Reyhancım...
Benim bitanem iki gün önce çekmistik gezmeye giderken tatlim benim MASALLAH
minik prenses seni.. ne tatlısın sen. yiyeyim o yanaklarıı..
41 kere maşallah kuzucuklara
rabbim hepsini hayırlı evlat eylesin bahtları güzel şansları açık olsun dert keder bilmesinle inşallah
meleklerinizi öpün benim için
kızlar atladığım varmı bilmiyorum hepsine kocaman
kız ayşegül senin bu defne artis olucak demedi deme poza bak daha şimdiden poz veriyor öp benim için onu
zeynoyuda görmüş olduk yerim onu ben ama yandan çekmişsin yüzünü görseydik kız önden çekseydin
hadi bizde ekleyelim dedik dünkü halimiz
yani 2 ay 3 günlük
annemden makas alıyorum çook tatlıymış annemmm
ay doğru poz veremedim ama nasılım teyzoşlar...
nasılsız....
baba düz tut karizmayı çizmiyelim
oğluşum bu gün tam 3 buçuk aylık teyzeleri...
gezmeye gidrken ki kışlık takımımız
eski molara benzetik birazEki Görüntüle 41536
kuzum benim
MAAŞAALLAH DıYıN
Giyinmeyi ve gezmei hiç sevmioz aslında
Saol Gülsah teyze kankamida öp oluymuuuŞenizyesinler seniii maşallah tombik kankamıza
Saol teysezi tesekkür ettikopuyorumnanaktanaykız bacım sen kızını artık genç kız etmişsin maşallah beee.ne güzellik oo..
aykıız oturtmaya başladın mı sen yaw yoksa resim için mi
merak ettim canım
maşallahhh kuzulara bakın.hepsi birbirinden tatlı.kız ahmet burak değişmiş sanki saçları sarı olmuş bee.sanki ilk fotosunda siyahtı demi.yanılıyomuyum....CADIARZU
bencede walla asosyal olduk cıktık ıyıce tez zamanda bı ıst bulusması duzenlemek lazımAyy evet ya... Sosyalleşelim kız azıcık... Nereye kadar böyle....
pamugum benım yerım ben senı ne de guzelsın sen oyle masallahhhBenim bitanem iki gün önce çekmistik gezmeye giderken tatlim benim MASALLAH
masallah sana buyumus gezmelerede gıdermıs artıkkk
Saol sibel teyzesi günden güne degisiyolar vallamaşallaahhh ecem e.kız buda değişmiş yaaa.çok şeker gülmeye bak...valla kızın çok güzel olcak çok canlar yakar..kaydirigubbakcemile3
¨Hepsine masallah... cok tatlılar.... insan anne olunca nasılda seviyor tüm bebekleri yaaa..... eskiden hic böyle hissetmezdim.... şimdi tüm bebekleri içime sokasım geliyor yerimseniben
Masallah yakisikliya çok tatli olmus
Saol selmacim opuyorumnanaktanaykız, shine maşallah bebişlere çok şekerler
Amin canimmasallah tum bebislere ya kizlar bi guzel bi guzel erkekler bi yakisikli bi yakisikli ay ne sansli anneleriz ya allah hepsini korusun nazardan
Saol teyzesi o senin güzelliginopuyorumnanaktanpamugum benım yerım ben senı ne de guzelsın sen oyle masallahhh
SAOL CANIMfatoş,maksimen, kocaman olmuş yakışıklılar maşallah kuzucuklara.
SAOL TEYZESİoyy maşallah yakışıklılaraa
ISIR TEYZESİ ISIRRoyyy kuşum benm çok tatlı kız valla.ısırasım geliyo.abi olmuş aras.maşallaaaaaaahhh.
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=41605&stc=1&d=1271315765
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=41606&stc=1&d=1271315810
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=41607&stc=1&d=1271315864
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=41608&stc=1&d=1271315911
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=41609&stc=1&d=1271315957
işte süper akşamdan kareler...
rüveyda teyzemiz görünmek istemedi bizde koymadıkk...
soldan sağa...elif erva,ahmet burak,ece naz....
MAŞALLAH BEBİŞLEREDE ANNİŞLEREDE BEN BUNLARI TEK TEK YERİM YA ÇOK TATLILAR...
KIZ BEN SENİ YERİM YERİM NE TALISIN YAV MAŞALLAH SANA AH YANIMDA OLCAKTIN Kİ...Benim bitanem iki gün önce çekmistik gezmeye giderken tatlim benim MASALLAH
BATIL İNANÇ ANACIM DEMEKKİ BOŞfatos080onun ben ONUN BEN DERKEN CANIM maşallah hiranura.karpostallık olmuş bee... maşallah arasa.herprofilden poz verii bize... fatoşum bacım zeyno dogdugunda bana senin ikinci kezin erkek olur dediler.öyleymiş.yo ensesine bakıyolar.zeynep birazda erkege benziyodu küçükken.kucafgımdayken erkekmi z dedikleri oldu bazılarımondanmı nedir bazıları erkek olur ikinci diyodu.amaan ben inanmıyorum yanı.sonuçta netice ortada.aman deneme tahtasımıyım.boşver yeter iki tane...)))) kız çocugu gömmüşsün içine..)))yinede pek şeker annesi maşallah.. hepsini çok begendim önce bebeleri sonra analarına maşallah..çok güzel olmuş... [B .!.:aykız[/B] bacım sen kızını artık genç kız etmişsin maşallah beee.ne güzellik oo..
MAŞALLAH PEK Bİ YAKIŞIKLISIN SEN
SONUNA KADAR KATILIYORUM...masallah tum bebislere ya kizlar bi guzel bi guzel erkekler bi yakisikli bi yakisikli ay ne sansli anneleriz ya allah hepsini korusun nazardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?