2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

reyhan gitti senin kız.valla ben gözüme kestirmştim ama benden önce davrandılar.bakarsın benm oğlanı beğenir ecem opuyorumnanaktan

kız benden çok iyi kaynana olur valla.hiç karışmam gelinime....vereliniortak

iste ben geldim ya ben uukluyorum annem beni resme cekiyo cekmesin diye corkin oluyom ama yinede cekiyo beni :ecrin_bebek:

SAOL TEYSEYI YOLUYAYIM POSTAYLA YANAKLARDAN:))

Saol teysezi alcan ama babamiz verirmi bilmem kaydirigubbakcemile3

versın yaaa dun esım bana dıyor polatın kızını alcam ben ogluma dıye kaydirigubbakcemile3dedım bende ben gelınımı begendım polatın kızı kımmıs dıyorum kaydirigubbakcemile3

DSCF0700.jpg

DSCF0690.jpg

az önce cicilerimizi giydikkk bugun mısafırlerımız warrr opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSCF0700.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSCF0690.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 20
versın yaaa dun esım bana dıyor polatın kızını alcam ben ogluma dıye kaydirigubbakcemile3dedım bende ben gelınımı begendım polatın kızı kımmıs dıyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oglusunun bi resmini koyda kizim baksin

iste ben geldim ya ben uukluyorum annem beni resme cekiyo cekmesin diye corkin oluyom ama yinede cekiyo beni :ecrin_bebek:
Seni süslü özge seni masallah

DSCF0700.jpg

DSCF0690.jpg

az önce cicilerimizi giydikkk bugun mısafırlerımız warrr opuyorumnanaktan
kiz yerim o bacaklari kapat çabuk dayanamam isirim bakkaydirigubbakcemile3 masallah

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oglusunun bi resmini koyda kizim baksin

Seni süslü özge seni masallah

kiz yerim o bacaklari kapat çabuk dayanamam isirim bakkaydirigubbakcemile3 masallah
gel ısır ama bence ecemı ısırırım tombıs nanaklarından operım zemuszemus

meleksenmaşallah özgeye.kız uyurken elleme bieee...
zeynep maşallah ipek kuzuya.ilk resim pek fotojenik..

zeynepcim masallah ipkege kocaman olmus elbiseside nasil yakismis tombik tombik yerim ayaklarini ozgeyin baldirlarini isirmim diye obuyorum oyle kat kat gorunce kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…