2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

havvacım esra cok tatlı ya bayıldım bayıldım masallah artık anasına mı cekmıs nedır bılmem :)
saka bı yana ıkınızde harıka gorunuyosunuz Allah nazarlardan esırgesın sızı...

fatolina la maşallah ne kadar güzel olmuş kızınbama anneyede bişey demeden geçilmez hani sanada maşallah yaa....analı kızlı...

maşallah ayşegülcüm ya o ne dudak öyle ısır onları
Allah nazarlardan saklasın

defneyede kocaman masallah ne ttali bakmis dudaginida yesinler prensesin allah tum hepsini zamandan korusun bebislerimiz guzel dahada guzel olsunlar saglikli sihatli kizlar

maşallah maşallah güzel defneye :

:

Kız Ayşegül maşallah kalem çekmiş gibi dudaklarını yirim ben bunun boncuk seniii

TEŞEKKÜRLER TEYZELERİİİİ
ÖPTÜK HEPİNİZİ
FOTO VE AYŞEGÜL KIZLARIN PEK TATLI BEEE
OĞLUŞUMUN GÖZÜ KALIO HE ONA GÖREaklinialirimsmile

teşekkür ederiz teyzeleri...
hülyam baksınlar bacım.biz sözümüzden dönmeyizz:))

Havvacığım çok güzel olmuş Esra mevlütünüzde hayırlı olsun canım.günden güne büyüyorlar ilk resimleri facedeki ne kadarda ufak gözüküyorlar şimdi

ayşegül bayılıyorum şu senin kızın bakışlarına çok tatlı ya maşallah barekallah
kız biraz uzaktan çek defnenin gözleri şaşı oluyor sana bakıcak diye

fatma analı kızlı sizede maşşalh ecrin hanım kocaman olmuş

havva esra çok değişmiş maşallah çok tatlı bir bebek çok güzel olucak büyüyünce çok canlar yakıcak annesi haberin olsun

duruyada maşallah çok tatlısın sen faceden bakıyorum ben resimlere:))

atladığım diğer prens ve prenseslerede hepsine 41 kere

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 öylemi diyon tamam.uzaktan çekeyimm..

fatolina la maşallah ne kadar güzel olmuş kızınbama anneyede bişey demeden geçilmez hani sanada maşallah yaa....analı kızlı...

sağolun kızlar abla olduk tabi biz
günden güne daha da güzelleşiyo bunlar ya her halleri bi başka

havvacım bu cimcime çok tatlı olmuş maşallah bence sana benziyo ben benzettim valla.........

Havvacim ikinizede masallah çok tatlisiniz ana kiz

havvacım çok tatlısınız .......

esra hanıma beyaz elbiseside pek bi yakışmış maşallah Allah nazarlardan saklasın

havvacım esra cok tatlı ya bayıldım bayıldım masallah artık anasına mı cekmıs nedır bılmem :)
saka bı yana ıkınızde harıka gorunuyosunuz Allah nazarlardan esırgesın sızı...

havvacım maaşallah esraya ne kadar tatlı olmuş.. ay ben onu bi elime geçirsem kaydirigubbakcemile3 allah bağışlasın canım...

oy tam prenses olmuş bu kızzz.maşallah çok tatlı...

ay ay analı kızlı çok güzelsiniz.maşallah bee.ya ben benzetemedim sana babayamı benziyoo..

Havvacığım çok güzel olmuş Esra mevlütünüzde hayırlı olsun canım.günden güne büyüyorlar ilk resimleri facedeki ne kadarda ufak gözüküyorlar şimdi

tüm bebişlere ve güzel annelerine maşallllaaaaaaahhhhhhh.......

ayy günden güne nasıl değişiyor, ne kadar tatlı olmuş ya bayıldım valla. maşallah maşallah. Allah saadetinizi artırsın.

havvacım bu cimcime çok tatlı olmuş maşallah bence sana benziyo ben benzettim valla.........

Yavrum benim ne sekersin sen öyle
Havvacim günden güne güzellesiyo bu fistik masallah

hava Çok tatlı esra ya..maŞallah beyaz kelebek valla..

valllaaa maşaallah esra kuzucuğa...

çok sağolun kızlar Allah hepimizi ve tüm bebişleri nazarlardan kem gözlerden esirgesin İ,nşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…