2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

anneler günü için gittiğimiz yer. çok güzel bir yerdi. Burak ile ilk defa yemeğe çıktık. fazla huysuzlanmadı çok şükür. Güzel bir gündü..:asigim:

hülyacım maaşallah.. hepiniz çok güzel çıkmışsınız.. allah mutluluğunuz daim etsin. burak beyde büyüyo artık huysuzlanmaz tabii.. ayyy sizinle masaya oturduğu günlerde gelecek inşallah.

Zeyneppppp maşallah İpek'e ne güzel kız olmuş...Oyy bakışlara bak.. Tokasını yesinler onun...

Hülyacım Allah saadetinizi daim etsin inşallah.. Maşallah...

Tuğbacım çok sağol canım

anneler günü için gittiğimiz yer. çok güzel bir yerdi. Burak ile ilk defa yemeğe çıktık. fazla huysuzlanmadı çok şükür. Güzel bir gündü..:asigim:

Hülya maşallah size ne güzel bir resim olmuş. Allah ayırmasın sizi

Zeynooo ben bu ipeği yiyebilir miyim o tontiş yanaklarından

kızlar tanıştıriyim buda benim ceroşum... annesinin minik kuşu...

[img=http://pic1.resimupload.com/r10/thumb_868036398.JPG[/url]

Maşallah Ceren hanıma da boncuk boncuk bakarmış güzel kız seni

canlarım nasılsınız yaa şu bilgisayarsızlık delirtiyor beni hepinizi çok özledim bende kızımın resmimni koyıyım bariii teyzoşlarıı

hülyacım maaşallah.. hepiniz çok güzel çıkmışsınız.. allah mutluluğunuz daim etsin. burak beyde büyüyo artık huysuzlanmaz tabii.. ayyy sizinle masaya oturduğu günlerde gelecek inşallah.

sağolun kızlar. Allah cümlemizin saadetini daim etsin, kimseyi ayırmasın.anne babanın yeri ayrı elbette ama eş de gerçekten hayatta yol arkadaşın. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

teşekkür ederiz serap teyzesi öpüyoruz seni:))

amanda aman yerim ben bu bebişleri

:)))

canlarım nasılsınız yaa şu bilgisayarsızlık delirtiyor beni hepinizi çok özledim bende kızımın resmimni koyıyım bariii teyzoşlarıı

canım inan bizde seni çok özledik dört gözle bekliyorum gelmeni.. bu arada derinin resmini ekledin mi ben göremedim... :sm_confused:

ayy ailecek haa.maşallah çok güzel çıkmışsınız.aman nazar degmesin:))

allahım allahım ben kızı ne edem.şu yanaklara bak yaa tam ısırmalık.ayy canım çekti valla yanımda olsada öpsem sevsem.kız allah aşkına benem yerime lop lop koca koca öp onun yanaklarından bide popoya vur.aman yavaş.kız ben böyle severim çocukları:))

oyyy oyyy cerenimizi nihayet gördükk.maşallah yaa çok şeker.esra ben sana benzetemedim.kabi bilemem ama.çok ggüzel maşallah.

hari nirde ben göremedimm...bizde seni özledik yawww..(

HÜLYA çok tatlı bi resim allah bozmasın maşallah paşamada
ZEYNEP ben senin bu kızına bitiğim zaten maşallah
ESRA ceren hanımda çok güzel maşallah topiğimizin güzellerinin arasına katıldı oda

hÜlyacım allah mutluluĞunuzu daİm etdİn Çok hoŞ bİ tablo
zeynep ben bunu ve onun tokasını yerİm o ne poz ya allahım maŞallah kzuzuma..

canım benim.. senin gözlerini, kirpiklerini sevsinler emii...gittikçe güzelleşiyolar valla bebişler. ben de baktıkça deliriyorum, az kaldı çıldırmaaya delikafadulden

kız ben seni yerimmm. ne tatlı şeysin sen öyle... allah bağışlasın canım.. arka fonda süperr

Zeyneppppp maşallah İpek'e ne güzel kız olmuş...Oyy bakışlara bak.. Tokasını yesinler onun...

Tuğbacım çok sağol canım

Zeynooo ben bu ipeği yiyebilir miyim o tontiş yanaklarından

amanda aman yerim ben bu bebişleri

HÜLYA çok tatlı bi resim allah bozmasın maşallah paşamada
ZEYNEP ben senin bu kızına bitiğim zaten maşallah
ESRA ceren hanımda çok güzel maşallah topiğimizin güzellerinin arasına katıldı oda

çokkkk teşekkürler teyzoşlar bocugumde sızı opuyomus kocaman kocaman opuyorumnanaktan

esra ceren ın gul cemalını gorduk nıhayet pek cıddı bı kızımız war anlasılan yesınler onun bakıslarını masallahhhh

oyyy oyyy cerenimizi nihayet gördükk.maşallah yaa çok şeker.esra ben sana benzetemedim.kabi bilemem ama.çok ggüzel maşallah.

ikimizide benziyo canım... benimde bu aylarda resimlerim var... ceren aynı ben:)) annem sana benziyo diyo.. k.validem eşime benzetiyo:)) anlıycağın bizimki ortaya karışık:))

çok teşekkürler canım.. hepsi birbirinden güzel meleklerin... Allah yavrularımızı bize bağışlasın..

esra ceren ın gul cemalını gorduk nıhayet pek cıddı bı kızımız war anlasılan yesınler onun bakıslarını masallahhhh

:))))) aslında çok güleryüzlü ama fotoğraf çekilmediği zamanlarda... makinayı görünce bi ciddiyet geliyo kızıma.. hafta sonu bol bol görürsün kısmetse...

merhaba teyzeleri bizde geldik geç olsada kızım eyşan ve ben bahar
neti buldukça aranıza katılmaya çalışcam.
bebeklerinizin kaba yerlerini ısırın benim yerime

merhaba teyzeleri bizde geldik geç olsada kızım eyşan ve ben bahar
neti buldukça aranıza katılmaya çalışcam.
bebeklerinizin kaba yerlerini ısırın benim yerime

ayyy bunlar çok güzel yha valla bide kız yapasım geldı allahım esirgesin maşallah size

kızlarr.. bütün şubat bebişlerine maşallahhhh Rabbim hepsini nazardan korusun... güle güle sağlıkla büyüsün melekleriniz... :Saruboceq:

Bahar-Zeynep-Esra-Hülya-Havva maşallah yavrulara.
Aama bu kadar kız içinde Hülya senin oğlanı uçururlar canım haberin ola.
alıntı yapmadım sayfayı kaplayacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…