2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

kızlar tanıştıriyim buda benim ceroşum... annesinin minik kuşu...

anneler günü için gittiğimiz yer. çok güzel bir yerdi. Burak ile ilk defa yemeğe çıktık. fazla huysuzlanmadı çok şükür. Güzel bir gündü..:asigim:

merhaba teyzeleri bizde geldik geç olsada kızım eyşan ve ben bahar
neti buldukça aranıza katılmaya çalışcam.
bebeklerinizin kaba yerlerini ısırın benim yerime

Kızlar görmeyeli minik kuzularla dolmuş burası. Aman maşallah maşallah hepsi birbirinden güzel. Tam sevmelik oldular valla. Allah nazarlardan saklasın..

tüm kuzulara maşallah.Allah ım hepsini korusun.sanki hepsi benm bebişim gibi kanım kaynıyo.çok seviyorum burdaki bebişleri....

ben yerim seni tatlı gelinim benim maşallah sana eee kimin gelini dimi ama...

canım benim:)) teşekkür ederiz paşayı öp kızım ve benim için...

merhaba teyzeleri bizde geldik geç olsada kızım eyşan ve ben bahar
neti buldukça aranıza katılmaya çalışcam.
bebeklerinizin kaba yerlerini ısırın benim yerime

canım allah bağışlasın... sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim hepimize...

ayyy bunlar çok güzel yha valla bide kız yapasım geldı allahım esirgesin maşallah size

cidden ne çok kızımız var erkekler nerde ayıptır sorması:)))

kızlarr.. bütün şubat bebişlerine maşallahhhh Rabbim hepsini nazardan korusun... güle güle sağlıkla büyüsün melekleriniz... :Saruboceq:

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar görmeyeli minik kuzularla dolmuş burası. Aman maşallah maşallah hepsi birbirinden güzel. Tam sevmelik oldular valla. Allah nazarlardan saklasın..

:)) ele avuca gelmeye başladılar artık...

allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt inşallah...

Bahar-Zeynep-Esra-Hülya-Havva maşallah yavrulara.
Aama bu kadar kız içinde Hülya senin oğlanı uçururlar canım haberin ola.
alıntı yapmadım sayfayı kaplayacak diye.

burak çok sevinir kesin :) erva ile ecenaz'a bi şımardı ki sıpa, bu kadar kıza bayram eder oğlum :)

maşallah canım büyümüş oğlumun adaşı :)

arama motoruna imageshack yaz canım cıkan sonuclardan 2.sıteye gır resmı yukle.altta cıkan lınklerden html yazanı kopyala buraya yapıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…