2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

teyzeleyim 1 ay oldu annem yesim yüklemeyeli. beni meyak etmiyoy musunz? bakın ne kaday büyüdüm, bibeyonumu bile kendim tutabiliyorum

banyodan önce..

banyodan sonra..teytemis oldumm..:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
maşallah bütün bebişlerimize kocaman oldular valla hepside çok şekerler selma teyze öpüyor hepsinin tontiş yanaklarından opuyorumnanaktan

hahaha ayy yerim ben seni AHMET BURAK
maşallah hülyaa
hele banyo sonrası saçlara bittim yaaa :)) süper

tüm kuzularıma maşallah hepsi birbirinden güzel yaa

aman kumral bebek u gitgide sararıyor mu ne maşallah sana yakışıklım gülen gözlerini yerim

oy mis kokulu oğlum benim maşallah burağımıza..çok şeker sin yavrum ebnim saçlarının rengi açılmış hülya..

41 kere yaa
özge ve ahmet burak.. yerim sizi.. burnuma bebe şampuanı kokusu geldi, ohhhh :))

oy mis kokulu oğlum benim maşallah burağımıza..çok şeker sin yavrum ebnim saçlarının rengi açılmış hülya..

özge ve ahmet burak melekler, çok tatlısınız...
maaşallah size...

yarencim maşallah ya çok tatlı olmuş oğluşun Allah nazarlardan saklasın

teşekküy edeyim teyzeleyim.. siz de çok tatlısınız.. mis mis öpüyoyum kardeşleyimi..
annem de babam da küçükken sayıymış, ben de sayı bebek olcam, sonya belki babam gibi kumyala döneyim..

bi resimde bizden

oh sarı şeker.şapkasıda pek güzelmiş.kendi gibi..

Bizde ekliyelim yeni resimlerimizi:))

Ugur böcegim benim

yaw allahh ben seni ne edem iki tel saçınıda annen baglamış çok yakışmış.maşallah sanaa..

yaramaz kızım oyun oynarken

oy oy bu özge çok ehlikeyif canımm..sizin işiniz zor :)))

aman aman maşallah aslan damadım benim.nede güzel çıkmış maşallah ya..annesi aynı sana benziyo.babayıda gördükten sonra tam kararımdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…