2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Sapkani sevsinler senin yakisikli
sağol teyzesi opuyorumnanaktan
Bizde ekliyelim yeni resimlerimizi:))
ben senin nereni yesem sevsem bilemedim 41 kere maşallah ne kadar tatlı çıkmış
ayy çok masumsun sen yha maşallah sana tatlım

aman da aman bide toka takmış cimcime çok sevimli gülmüş abla olmuş artık maşallah

masallah kızlar ne tatlı oldular yaaa buyuyorlar hepsı :asigim:

hepsine 41 kere tüttüüüü
ecem yerim senin saçını

masallah bbeıslerımıze allah nazarlardan korusun kızlarımız pek guzel oglanlarımız pek yakısıklı ya opuyorumnanaktan

çok masumsun kıyamam sana yakışıklım.....

maşallah maşallah tüm bebişlere..

maşallahhh ne de cabuk buyuyorlar...

resim yüklemeye çalıştım olmadı

tüm bebişlerime maşallah...
hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar Şeniz
teyzeleyim 1 ay oldu annem yesim yüklemeyeli. beni meyak etmiyoy musunz? bakın ne kaday büyüdüm, bibeyonumu bile kendim tutabiliyorum
ben seni yerim yerim nede güzel tutarmış biberonu sarı şeker
maşallah bütün bebişlerimize kocaman oldular valla hepside çok şekerler selma teyze öpüyor hepsinin tontiş yanaklarından opuyorumnanaktan

hahaha ayy yerim ben seni AHMET BURAK
maşallah hülyaa
hele banyo sonrası saçlara bittim yaaa :)) süper

tüm kuzularıma maşallah hepsi birbirinden güzel yaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de beceremiyorum. du bakalım olacakmı

yaşasın küçük de olsa ekledim bıcırık kızımın resmini...
oy maşallah sana dişlerim kamaştı ısırasım geldi bu tatlı kızıkaydirigubbakcemile3

oh sarı şeker.şapkasıda pek güzelmiş.kendi gibi..

..
sağol canım opuyorumnanaktan
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
canım ikinizde çok güzel çıkmışsınız sanada tatlı oğluşunada maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi
ozge hanım banyo yapınca babasıla oyun oynuyodu bugun bende resme cektım her gun 1 resmımız var buyunce cocuk sıkılcak kendınden bakmaktan kaydirigubbakcemile3
maşallah özge hanıma tabi babası yanında olunca oynar mutlu mutlu
oy kuzum maşallah sana nede tatlı bakmışsın

rabbim bu nasıl bir güzellik böyle 41 kere maşallah...allahım size bağişlasın yavrunuzu...inşallah benimde olur böyle bi bebeğim...ne olur bana dua edin benimde olsun..bütün bebeklere ölüyom zaten bu topikteki ama bu oğlan başka bişey ya

[/URL][/IMG]

Hayır istemiyorum anne...Zora gelemiyorum ben bilmiyo musun alsanaalsanasmile

Esracığıma maşallah ne tatlı gözüküyor ne keyifli Allah bozmasın,hep güldürsün yüzünü.

Bahar da sevmiyor hiç yüzüstü durmayı.Ama ben arada sırada yatırıyorum yüzüstü,çünkü zorlandıkça kasları gelişiyor.Çok yormadan ara ara yatırmak lazım.Ayaklarına destek yapınca atıyo kendini ileri doğru zilli kızım.

kızlar topiğe girmeyeli okadar olmuşki meleklerde dolumş hepsi kocaman olmuş maşallah allah nazardan saklasın bakarken dişlerim ağrıdı sıkmaktan ısırcam hee

Anaaam bana bunların hepsini getirin yirim. Hangi birine ne yazsam bilemedim maşallah maşallah

kuzuuummm yerim senin gülen suratını maşallah sana süt kuzusu bu ne tatlılıktır böyle

oyy maşallah cimcimelere yakışıklılara..

bütün kuzulara maaşallah

maşallah esra kuşuma sen ne şekersin öyle prenses opuyorumnanaktan

Masallah Esramiza çok sekercik olmus gülüsünü yerim kiz senin

aman ne tatlıymış esracık yerim seni fıstık....

kızlar topiğe girmeyeli okadar olmuşki meleklerde dolumş hepsi kocaman olmuş maşallah allah nazardan saklasın bakarken dişlerim ağrıdı sıkmaktan ısırcam hee

Çok sağolun teyzoşlar... Allah bütün yavruları korusunnnn

amin canım,sağol. inş inş inş senin de daha daha daha güzel bir bebeğin olur canım. ben de çok iç geçirmiştim vakti zamanında ama oldu işte. Rabbimden iste, o isteyenin ellerini boş çevirmez. İnş senin de kucağına sağlıklı bir bebek verir..Amin.

[/URL][/IMG]
baba kucağı keyfi

[/URL][/IMG]

Hayır istemiyorum anne...Zora gelemiyorum ben bilmiyo musun alsanaalsanasmile

Allah'ım bu kızın gözleri çok güzel ya, maşallah,Allah nazarlardan saklasın..

Shine
melksen
canbahar
yaren
havvaesen
maaşaallah kuzucuklara çok şeker olmuşlar
tam yemelik valla:):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…