sağol teyzesi opuyorumnanaktanSapkani sevsinler senin yakisikli
ben senin nereni yesem sevsem bilemedim 41 kere maşallah ne kadar tatlı çıkmışBizde ekliyelim yeni resimlerimizi:))
ayy çok masumsun sen yha maşallah sana tatlım
aman da aman bide toka takmış cimcime çok sevimli gülmüş abla olmuş artık maşallah
masallah kızlar ne tatlı oldular yaaa buyuyorlar hepsı :asigim:
hepsine 41 kere tüttüüüü
ecem yerim senin saçını
masallah bbeıslerımıze allah nazarlardan korusun kızlarımız pek guzel oglanlarımız pek yakısıklı ya opuyorumnanaktan
çok masumsun kıyamam sana yakışıklım.....
maşallah maşallah tüm bebişlere..
maşallahhh ne de cabuk buyuyorlar...
hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar Şenizresim yüklemeye çalıştım olmadı
tüm bebişlerime maşallah...
ben seni yerim yerim nede güzel tutarmış biberonu sarı şekerteyzeleyim 1 ay oldu annem yesim yüklemeyeli. beni meyak etmiyoy musunz? bakın ne kaday büyüdüm, bibeyonumu bile kendim tutabiliyorum
maşallah bütün bebişlerimize kocaman oldular valla hepside çok şekerler selma teyze öpüyor hepsinin tontiş yanaklarından opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhahaha ayy yerim ben seni AHMET BURAK
maşallah hülyaa
hele banyo sonrası saçlara bittim yaaa :)) süper
tüm kuzularıma maşallah hepsi birbirinden güzel yaa
oy maşallah sana dişlerim kamaştı ısırasım geldi bu tatlı kızıkaydirigubbakcemile3ben de beceremiyorum. du bakalım olacakmı
yaşasın küçük de olsa ekledim bıcırık kızımın resmini...
sağol canım opuyorumnanaktanoh sarı şeker.şapkasıda pek güzelmiş.kendi gibi..
..
canım ikinizde çok güzel çıkmışsınız sanada tatlı oğluşunada maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
maşallah özge hanıma tabi babası yanında olunca oynar mutlu mutluozge hanım banyo yapınca babasıla oyun oynuyodu bugun bende resme cektım her gun 1 resmımız var buyunce cocuk sıkılcak kendınden bakmaktan kaydirigubbakcemile3
oy kuzum maşallah sana nede tatlı bakmışsın