2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Al canim hülya anlatti burda

Hülyacim çok tatli olmus ya uyusunda büyüsün yakisikli masallah

URL=http://img442.imageshack.us/i/img1476r.jpg/]
[/URL]

Uploaded with ImageShack.us
öykü ne sekersin sen teyzem yeyim ben seni

gülüsünü sevsinler senin mis mis kokla annesi benim yerime masallah

Zeynep oglusun çok yakisikli olmus valla masallah

tugba bu yakısıklı gun gectıkce cok deyısıyo cok yakısıklı olcak
zeynep tatlım senın bu pasayı yerım ya cok tatlı bayılıyom erkek bebeklere
bıtanesı tatlım masallah prensese op yerıme

Allah'ım masallah yaaaa ne tattılar bunlar kızların hepsı bırbırınden guzel erkeklerın hepsı bırbırınden yakısıklı Allah'ım nazarlardan saklasın sızı:asigim:

oo fenerliyiz.. ben de fenerliyim dicem ama korkuyom bu aralar kaydirigubbakcemile3 maşallah sarı böcüğüme, pek tatlı..

tuba çok şeker olmuş ya
ama çıkar üstündeki hehehehe
çocuğu şimdiden kötü yola sürükleme ehehehe
ya bizim şubat bebişlerinin hepsi birbirinden şeker maşallah ya

ayy bu senin sarı civciv çok tatlı maşallah.ama o üstündeki yakışmamış annesisempatiksalakcinni ....

gülüsünü sevsinler senin mis mis kokla annesi benim yerime masallah

tugba bu yakısıklı gun gectıkce cok deyısıyo cok yakısıklı olcak

Allah'ım masallah yaaaa ne tattılar bunlar kızların hepsı bırbırınden guzel erkeklerın hepsı bırbırınden yakısıklı Allah'ım nazarlardan saklasın sızı:asigim:

mertkan,doruk,burak maşallah sizlere kuzucuklar

Bütün bebişlere maşallah hepside çok tatlılar opuyorumnanaktan,allah hepsini nazarlardan korusun inş.

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlar oğlumda teşekkür ediyor opuyorumnanaktan
üstündekini babası aldı fanatik edecek oğlumuzu hemde şampiyonluk maçının olduğu gün aldı şampiyon olmasak da takımımız belli yani babamızın takımı tabiki :hooray:

kaydirigubbakcemile3

sağolun zeynep, ayşegül ve selma. büyüdükçe değişiyorlar iştee. bizimki büyüdükçe cadılaşıyorr ama: çok fenaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…