2010 Şubat Bebişlerinin Fotoları

Teyzoşlar bunlar Zeynep Sinem'in dün çekilmiş fotoları en son halimiz yani

Saçımız yok toka takamıyoruz bantlarla idare ediyoruz :sinifsinif:

oy oy yesin seni teyzen.maşallah çook tatlı bu sıpaa..

http://yfrog.com/ev1001506brj

buda bizim dünkü fotomuz oğluşum digi koltuğunda keyif yaptı

aman bee pek keyifliymiş buuu.maşallah sana çok tatalı olmuşsun hadi iyi seyirler..

bayağıdır yoktum geldim büyümüşmüyüm teyzoşlar...

evet annesi çok büyümüş sanki büyümüşte küçülmüş adam gibi.ortancı resime bayıldım...

canbahar orda sayfa büük oldug uçini alıntı yapmadım..maşallah bahara ne keder tatalı olmuş.o dudaklar sanki aynı defnenin dudakları .yemelik yemelikk..

selmacım yerim ben o pembe pamuk şekeri....maşallah zeynep sineme..

hülya ayşegül teşekkür ederiz teyzoşlarım....

elifçim baharcım maşallah kuzularınıza can bunlar ya...

Mehmet Bey babannesinin sedirinde etrafı seyreylerken kaydirigubbakcemile3:asigim:

maşallah sanakuzumm annesi ne güzel bakmış mehmetine ölee nazar değmesin inşallah

bayağıdır yoktum geldim büyümüşmüyüm teyzoşlar...
büyümüşsün büyümezmisin koca delikanlı olmuşsun yakışıklı..tam bir erkek yaaaa....duruşa bakın...

Mehmet Bey babannesinin sedirinde etrafı seyreylerken kaydirigubbakcemile3:asigim:

mehmet bekleyin siz ben bi kalkıym görürüsünüz edasıyla bakıyo...ortalığı karıştıracağım bekleyinnnn........:sm_cool:

tüm teyzoşlara teşekkür ederiz.Bahar'ım hepinizin ellerinden öper.
Tek tek yazamayacağım çıkıcam birazdan ama tüm meleklerimizi korusun Yaradan,hepsi çok tatlılar...Dünyanın en güzel varlıkları.....

Tüm meleklere tü tü tü tü maşallah Allah nazarlardan korusun.

Melekşen kız ben bu cingözü sana benzetemedim sankim babasına benziyor gibi geldi bana, görmeyim yerim ben seni özge valla :))

mehmet bey kocaman adam olmuş maşallah
melekcim cıks bu kız sana benzemiyo :icecream:
çok tatlı olmuş kız badiside çantalı sanki çantayı tutmuş zilli

sibelcim teşekkür edriz canım sende olmasan bizi gören yok...

melekçim çok şekersiniz canım maşallah sana koca kız oldu ya şuna bakın allahım yerim onu..melek sen değişmişsin sanki ha banamı öle geliyo bana gönderdiğin fotolara hiç benzemiyon anacım...

tatlım 22 kılo aldım hamılelıkte farkındausan nasıl da kılom fazla oldu belı bırde anne olduk cnm oyle genc kız yuzu falan kalmadı

fatos cum sen bu halerımı dıyon dımı bende ıstıyom da ınsan bekarlık ta oldu tıbı malesef gıdıyo helede cocuk yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…